TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission 5 – Line Up

• Toto téma obsahuje celkem 1,375 odpovědí. Do diskuze (182 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Luky_88 a poslední změna proběhla před 16 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,396. až 1,410. (celkem z 1,422)
  • Autor
    DanYjel
    Člen

mark norman by ale dotáhnout mohli 😮

milan
    Člen

Já chci vidět Shaha:-P, ale pochybuju, že mi ho sem někdo přiveze:oD

BoRo
    Člen

Cosmic Gate,woods,Marco V,Mike,S.van Doorn. A jeste bych radsi jiny format

Mark Norman
    Cor Fijneman
    Kyau and Albert
    Sean Tyas
    Daniel Kandi
    Aly and Fila
    Sander van Doorn
    Matamar :´-)) jsem vlastenec

M.i.k.e
    Člen

tak s Tijsem ani Dykem bych nepočítal…Tijs už podle všeho po halovkách jezdit nebude a Dykovi radši udělaj solo akci…proč by ho cpali na TM,když mužou vydělat jak na TM,tak na solo akci s PVD…ja bych uvítal znovu M.I.K.E.a,Joopa,Halliwella,Julese…zt těch nereálnejch jmen pak např.Lisu Lashes,Garteha Emeryho,a úplně nejvíc Jochena Millera…

ze jmen co tam má Krafty bych asi nejvíc bral Fleminga,Batese,Hardinga a Matta Dareyho

Sickboy
    Člen

%-) No, tak trochu brzo fakt je. Jinak ta jména, která tu uvádíte jsou podle mě trochu nereálná. Transmission je tak trochu o hvězdnosti. A ať chceme nebo ne, jména jako Kuffdam & Plant, Kyau & Albert nebo Aly & Fila asi v line-upu nikdy figurovat nebudou. Viděl bych to na protáčení DJz jako: Armin, Above & Beyond, Ferry (těžko říct, jestli by si UM troufla v příštích letech přizvat třeba Tiësta nebo Dyka). Zastoupen bude určitě tech-trance v podání Sandera, Marca V nebo Marcela Woodse. Šanci má určitě i Markus, Gabriel & Dresden, Menno nebo Eddie Halliwell.

Z těch „méně osvědčených“ jmen mi to vychází na O’Callaghana, Ottavianiho, Boliera, Tyase, ale klidně i na takového Breakfasta nebo jiné „trendové“ borce.

Myslím, že UM jsou rozumní a vyhasínající hvězdy typu Oakenfold nebo Gielen vozit nebudou.

Showman
    Člen

no těžko říct, ale mě by se zamlouvali tato jména:

John O’Callaghan
    Martin Roth
    Mike Shiver
    Gareth Emery
    Kuffdam & Plant

Tecko
    Člen

Kyau and Albert..to by byl masakr

milan
    Člen

Luky88 – Já bych to viděl, že jako letos, tak i příští rok první půlku budou UM věnovat Sensation a TM5 bude nejdřív v září..
    Každopádně můj tajnej tip na line-up z těch jmen co „nabízí“ je asi tento
    Cor Fijneman
    Marcel Woods
    Matt Darey
    Agnelli and Nelson jako hlavní hvězdy.
    Aly and Fila bych ale taky uvítal:oP

jj souhlasim s Luky_88 taky to nejak tipuju…ae zas jestli chtej delat i SW tak toho budou mit dost na praci..

Luky_88
    Člen

Myslím si , že TM5 bude rozhodně dřív než za rok. Tak Unor-Duben

ceero
    Účastník

a co trebars tip na line-up na trance energy 2011 ?? :oD

Gabo
    Člen

Deadmau5:-),chris lake:-)….Dave Tarrida….ale pochybuju:oD

Chelseaplayer
    Účastník

simon by byl goooog!!a k tomu deadmau5:-P

noo doufam ze TM5 bude co nejdriv:´-))…a line-up?? Menno de Jong, Markus Schulz, Sander van Doorn, Aly&Fila aaaa treba Sean Tyas…no snad mi to vyjde:-DB-]

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,396. až 1,410. (celkem z 1,422)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.