TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission 8, 19.11.2011

• Toto téma obsahuje celkem 339 odpovědí. Do diskuze (86 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Hanny a poslední změna proběhla před 13 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 340)
  • Autor
    Obelix
    Člen

Dámy a Pánové,
    máme tu po více jak měsíčním čekaní After Film z dílny Dana Pánka.
    http://vimeo.com/34333865

Boxi
    Člen

[quote Anonymní uživatel]Koukám, že tohle je pomalu fórum jen pro stěžovatelé a pro ty, co tam vždycky už nikdy nejdou 😀 😀
    Náhodou já se bavil od začátku do konce 😉
    Gareth - 7/10
    Schulz - 10/10
    Abováci - 8/10
    Ferry - 8/10
    JOC- 6/10
    A pro ty co byl nudnej transmix... pořád si stěžujete, že za stara to bylo lepší a když tam pustili starý pecky tak to bylo nudný 😀 ... nevim přijde mi že už tam lezete jen abyste si mohli tady zanadávat 🙂
    Teď do mě !!!!![/quote]

Venco, nenadavam a ani nebudu, jen musis pochopit , ze kdy nekdo za sebou mixne takovy veci, co mixnul, 2004 rok, tak to dela pro to, aby se trefil do gusta uplne vsem, pac to byly fakt vykopavky…. i holky na baru rikaly co toje :D. Nejhorsi na tom je, ze to tu lidi tak nesnasi proto, ze to hraji dodnes na tech nejlevnejsich dydžinach, a proto jsu vseci nastvany, ze to cpou na takovou halovku, kde se clovek tesi na zazitek, ne na sracky. Vis. Ale jestli se ti to libilo, warum nicht.

Anonymní uživatel
    Host

Tak mě napadlo – není zvláštní, že se v případě této akce neobjevila žádná zmínka na titulní straně? Ani anketa…

Kdo z vás byl letos na pre-party Transmission 18.11. 2011 v Sasazu a líbil se mu set Setrise, mrkněte do sekce Tracklisty, je tam i download link.

kameja
    Člen

seve: venku mlha nebude, ale vevnitr bude zas vetsi jak letos:D

seven
    Účastník

tak jsem poslechl dostupné sety a jsem nad míru spokojený. Feryho set je zpomalený, chvílema to zní zhuleně, ale zahrál opravdu hustě. Mám velkou radost že zvuk byl (ůdajně) po celé hale ok. UM +1 Příští rok jedu i kdyby byla taková mlha že by kosi chodily pěšky 😀 a budu se těšit moc, už přijedu jako třicátník ale čas nikdy neberu vážně, aspoń ne v tomhle smyslu 🙂

Boxi
    Člen

[quote kameja]nebylo o co stat, on ten brute docela i zazdil, hral ho v pomalejsim tempu....[/quote] 🙂

kameja
    Člen

nebylo o co stat, on ten brute docela i zazdil, hral ho v pomalejsim tempu….

seven
    Účastník

[quote Anysa][quote seven]Technická! Bylo Brute?! sm14[/quote]

Samozřejmě :)[/quote]

A kdo ji hrál? v tracklistech jsem nic nenašel

edit: aha tak mistr fery sákryš to jsem letos provařil že jsem nešel

adrianko38
    Člen

no nebolo to teda zle, dlho som sa nato tesil,ale nakoniec ma sklamali above and beyond,ale inac to bolo duper aj vizualne, aj zvukovo, zabavili sme sa az do konca, ale above uz neviem, zeby starli? a zasa trancmix to napravil a dokonca to uz len gradovalo.super super, pojdem znova a sazka arena klobuk dole, super organizacia, akurat v baroch sa cakalo dlho.adrian

Anysa
    Člen

[quote seven]Technická! Bylo Brute?! sm14[/quote]

Samozřejmě 🙂

seven
    Účastník

Technická! Bylo Brute?! sm14

K1aptcha
    Člen

[quote Venca]A pro ty co byl nudnej transmix... pořád si stěžujete, že za stara to bylo lepší a když tam pustili starý pecky tak to bylo nudný 😀 ... nevim přijde mi že už tam lezete jen abyste si mohli tady zanadávat :)[/quote]
    Asi blbě čtu, ale snad nikdo tady takhle Transmix nekritizuje (nebo určitě ne většina lidí), takže si asi chceš zanadávat jen ty sám sm12

kameja
    Člen

vite problem vsech stezujicich je ten, ze VI nastavili zejmene na TM 5 latku s intrama hodne dost vysoko a kazdej ceka vic a vic, nicmene nikomu neni zakazano, aby se nepokusil sesmolit nejaky intra a dal navrh UM….

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 340)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.