TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission 8, 19.11.2011

• Toto téma obsahuje celkem 339 odpovědí. Do diskuze (86 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Hanny a poslední změna proběhla před 13 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 136. až 150. (celkem z 340)
  • Autor
    Ocho
    Člen

JBL: A&B set nesiel live lebo im to nedovolili…pustili tam ich kompilaciu Anjunabeats vol 9 namiesto ich live setu

ics
    Člen

me by zajimalo, jak hral JOC, jestli to poradne sekal :))

JBL
    Člen

Nebyl jsem tam, poslouchal jsem doma, mohu tedy přídat jen pár home názorů:
    Gareth Emery – zahrál moc hezky, ale jeho set z Pleasuru 2010 to nepřekonalo
    Markus Schulz – nevím, co od něj každý očekává – zahrál to svoje s tím, že lehce přitvrdil, už na začátku roku se necal slyšet, že toto je rok Dakoty a že bude hrát temnější sety – svoje si odvedl.
    A & B – bohužel zahráli to, co ted hrají… do TM se moc nehodili, buď je tam neměli tahat vubec nebo je dát na začátek
    zbytek prospal 🙂

Zbytek nemohu posoudit…z fotek a videí to vypadá, že grafika a stage horší než loni, ani kostku neodmontovali… No nějaký objektivnější a autentické hodnocení nechám na Vás, kdo jste byli přítomni, toto jen názor z domova, tak do mě 🙂

Ocho
    Člen

Nahodou Schulz zahral cisty masaker…ja by som tam dusu vypustil…ale tak kazdy ma rad daco ine

kameja
    Člen

[url=http://www.youtube.com/user/77kometak77?feature=mhee]tradiční VIDEOREPORT…..[/url]

Anonymní uživatel
    Host

emery usel, schulz pekelna sracka, to se nedalo ani prosedet, jak to neutikalo… Above & Beyond to roztriskali, to jsem nevidel. Nejvic akce, zahrali lip i nez v den Boschi na asot 500. urcite nehrali presne poradi anjuny 9, hrali z toho par tracku, ale to je ocekavatelny, kdyz jsou to aktualni pecky – namatkou – Mozart, Bloom, you got to go, formula rossa… ale kdo ma rad vrzani a mlaceni bez melodie o nicem, taxe mu melodicky a trylkujici A&B libit nebudou… pro ty je tu schulz a ferry, (kteri jsou tak 5 az 6 let za zenitem a posledni dobou nic kloudneho nevydali) sm15
    muj nazor. pustte se do me…

scorn
    Člen

Ferry je neskutečnej sází tam jednu bombu za druhou !!! luxusní setík

Ocho
    Člen

presne tak nuda nuda nuda…a to som sa na nich celkom tesil

aha tak ono to neni vraj live lebo nemaju prava to dat live…a ale ako tu dakto pisal anjunabeats vol 9…no tiez som to do teraz nepocul ale tak potom je to pekne slabe.

scorn
    Člen

A&B hrozná nuda :(, těžko vydržím na ferryho při tý ukolébavce

Farley
    Člen

Zaslech jsem, že prej A&B set zatim zní jako Anjuna vol.9 kompilace v přesnym pořadí. Neslyšel jsem jí, nemůž potvrdit. Tak jako tak mě se to zatim líbí. 🙂

Anonymní uživatel
    Host

lidi nevíte , kde budou ke stažení sety z letošní TM .. nemoh sem jet kvůli zápalu plic 🙁

rado
    Člen

A&B to snáď „režú“ na 128sm13

rado
    Člen

SOm zvedavý na atmosféru počas Airwave sm5

Ocho
    Člen

Rex Mundi – Opera Of Northern Ocean (Phynn Remix)
    ak myslis co teraz hra

Anonymní uživatel
    Host

NAprosto luxusní track, má někdo název?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 136. až 150. (celkem z 340)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.