TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission 8, 19.11.2011

• Toto téma obsahuje celkem 339 odpovědí. Do diskuze (86 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Hanny a poslední změna proběhla před 13 roky a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 181. až 195. (celkem z 340)
  • Autor
    SHP
    Člen

Kámoška se mě po shlédnutí traileru ptala, jak se na tohle jako kurva paří,
    tak jsem řekl, že s roztaženýma rukama a přiteplalým výrazem. sm0

krishke
    Člen

gyzd:
    existuje… když si poslechneš verzi, co vyšla a verzi co hraje, tak tam je dost velkej rozdíl v breakdownu

Tecko
    Člen

Ovšem ten Radio spot je otřesnej…a jeste k nemu dali novackej hlas…du blejt

Anonymní uživatel
    Host

“ moc bych tu hymnu nehrotil, zase udělá nějakou big room rekonstrukci tohohle tracku, jako to je s Future Cities… Verze, co vyšla, stojí v podstatě za hovno, kdežto verze, kterou hraje je boží “
    taková verze neexistuje

rado
    Člen

myslím že Schulzove sety počúvam dosť často a pravidelne, ale nezdá sa mi žeby som niekedy počul future cities v big room recon.

krishke
    Člen

moc bych tu hymnu nehrotil, zase udělá nějakou big room rekonstrukci tohohle tracku, jako to je s Future Cities… Verze, co vyšla, stojí v podstatě za hovno, kdežto verze, kterou hraje je boží

Tecko
    Člen

Podle myho docela povedenej trailer…ne-li nejlepsi…

Cyrax
    Člen

co je to za track, ten před tou hlavou?

sneck05
    Člen

[b]Trailer [/b]

dukelak
    Člen

lepší, než Rotunda, takovejch 6,5/10 :P…mě to neuráží, na armádě vychází tejdně 10 tanečně víc postiženejch tracků 🙂

rado
    Člen

future cities > digital madness , mne to skôr pripadá ako taký nezdarilý follow-up na rotundu

nexxie
    Člen

nevim co jste od Markuse čekali.. styl se nějakym způsobem vyvíjí, Schulzův sound taky sm0

buďte rádi že pro TM dělá to co dělá, není to úplně hymnycký sound ale to ani nebyl Future Cities
    a stejně to v hale dobře fungovalo.. mě osobně se to líbí jakože dost, dakota sound rulez

seven
    Účastník

😀

K1aptcha
    Člen

[quote Hunter]trochu se tady zapomina ze ta hymna musi sedet k tematu... nevim no ale na tema digital madness se podle me teda nic euforickyho ani nehodi...[/quote]
    tak to bych si pak představoval nějakou víc „prasárnu“ (když to má bejt madness), než je tohle… něco jako Organ Donors – Moogerfoogin‘ třeba… ale možná si Schulz představuje madness jinak sm3

Flash2001
    Účastník

Vyložená tragédie to sice není, ale nic světoborného taky ne. Uvidíme naživo, jak to bude působit.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 181. až 195. (celkem z 340)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.