TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission 8, 19.11.2011

• Toto téma obsahuje celkem 339 odpovědí. Do diskuze (86 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Hanny a poslední změna proběhla před 13 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 211. až 225. (celkem z 340)
  • Autor

noo tak asi další sponzor TM – Heineken..že by konec staráče?? já pivo sice nepiju ae zaujalo mě to..

D4ve
    Člen

[img]http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/253980_10150217559067769_257821542768_7012266_5313880_n.jpg[/img]

Muff
    Člen

[quote Michal]Kdyby s nim nejednali, tak by přece rekl, ze hrat nebude, ale rekl mi: i dont know yet.... [/quote]

Nikdo s nim jednat nemusel, proste nevedel jestli vubec nekdo zacne jednat a tak rekl ze zatim nevi.

Rendolf
    Člen

Dolikus: Přesně tak, každej normální člověk se netlačí hodinu ve frontě, ale někde popíjí a jde teprve až třeba na desátou, když už hraje někdo zajímavej…

Anonymní uživatel
    Host

Proboha kolik z Vás tady na ty zahajovací sety chodí, že z toho dělate aferu pomalu na několik stránek? At tam hraje Poliak nebo Arty, stejně tam bude zase pár lidí.., kteří většinou budou někde kalit po barech.Mě spíš sere, že Emeryho (kterej jedinej mě tam jakž takž láká), bude hrát zase někdy od pul desátý…Poliak at si hraje třeba Helenku Vondáčkovou, já ho na sto pro nuslyšim, pokud se TM zúčastnim…

rado
    Člen

[quote nexxie]
    Myslím že by se tu měli spíš lidi bát skupinový terapie od A&B.[/quote]
    Pod toto sa tiež podpisujem.

nexxie
    Člen

[quote kreeki]Poliak nehrál na TM4, ale na TM5, to je jedna věc. O jeho kvalitách, to je pochopitelně věc čistě subjektivní (oblíbená výmluva že), nicméně můj názor je takový, že ho považuju za amatéra. To, co předvedl na zmiňované TM bylo šílené, vůbec se to tam nehodilo (pamatujete to, co znělo jako remixovanej crazy frog?). Za mě nikdy více, čistě jen můj osobní názor z toho, co jsem ho měl možnost slyšet sm6[/quote]

jj TM08, moje chyba.. už se mi to slívá dohromady. Ale to ni nemění na tom, že ten jeho set nebyl na zvracení!
    Pravda, zahrál jeho Monoxide bootleg na Progcorn (je zvláštní že si pod tim každej představí žábu a ne třeba originál)
    ale mimo to tam dal spoustu jiných klasik De Jongovo – Mono, Pannonii, Ghosts’n’Stuff, This is Silence, Coma Aid a
    další progresivní tracky 😉
    Myslím že by se tu měli spíš lidi bát skupinový terapie od A&B než nějakého zahřívacího setu Poliaka, stejně tam skoro
    všichni razí po tlačenicích u šaten až kolem 22. hodiny.

Kucas
    Účastník

Jste se z toho Artyho nějak zbláznili

[quote mareno][quote Michal]ja bych si ho taky dal na ASOTu, ale hral ve stejny cas jak Arnej a ten byl pro me nejvyssi priorita a vedel jsme ze bude v Blave kde bude hrat 2 krat delsi set 🙂 A vyfotil se, podpis, ale na TM byl mozna v jednani fakt, ptz me rikal, ze jeste nevi, prece kdyz by nejednali, tak by rekl rovnou ze na TM hrat nebude 🙂 UMko zaskrtilo a vzalo Poliaka no 🙂 Velka skoda, Arty a Poliak to se neda srovnavat. Misto Rebound apod bude hold Crazy Frog 🙂 xDDDD sm18[/quote]

Jestli opravdu jednali o tom, zda bude hrát na TM (čemuž moc nevěřím, ale dejme tomu), tak tam mohlo hrát i roli, že by hrál roli JENOM warm-up dj.[/quote]

Taky si myslím, že to je reálná varianta.

Michal
    Účastník

Kdyby s nim nejednali, tak by přece rekl, ze hrat nebude, ale rekl mi: i dont know yet…. mareno: no jasny, mohlo to hrat roli, ale proc by mel byt warm-up dj? kvuli konceptu tm, ze maji mit v planu warm-up dje? Jina ksi to neumím vysvetlit :)Mohl hrat jako prvni pred Emerym, vzdyt prece ten kdo hraje prvni neznamena automaticky ze je warm up dj přece, ne? 🙂 ale to už je jen řeč…S tim uz nic nenadelame, ale je to škoda 🙂 Rikam, v Blave vyborny set, hodně jeho produkce.Na TMko by se hodil , vyborne by akci rozjel…

mareno
    Člen

[quote Michal]ja bych si ho taky dal na ASOTu, ale hral ve stejny cas jak Arnej a ten byl pro me nejvyssi priorita a vedel jsme ze bude v Blave kde bude hrat 2 krat delsi set 🙂 A vyfotil se, podpis, ale na TM byl mozna v jednani fakt, ptz me rikal, ze jeste nevi, prece kdyz by nejednali, tak by rekl rovnou ze na TM hrat nebude 🙂 UMko zaskrtilo a vzalo Poliaka no 🙂 Velka skoda, Arty a Poliak to se neda srovnavat. Misto Rebound apod bude hold Crazy Frog 🙂 xDDDD sm18[/quote]

Jestli opravdu jednali o tom, zda bude hrát na TM (čemuž moc nevěřím, ale dejme tomu), tak tam mohlo hrát i roli, že by hrál roli JENOM warm-up dj.

Michal
    Účastník

ja bych si ho taky dal na ASOTu, ale hral ve stejny cas jak Arnej a ten byl pro me nejvyssi priorita a vedel jsme ze bude v Blave kde bude hrat 2 krat delsi set 🙂 A vyfotil se, podpis, ale na TM byl mozna v jednani fakt, ptz me rikal, ze jeste nevi, prece kdyz by nejednali, tak by rekl rovnou ze na TM hrat nebude 🙂 UMko zaskrtilo a vzalo Poliaka no 🙂 Velka skoda, Arty a Poliak to se neda srovnavat. Misto Rebound apod bude hold Crazy Frog 🙂 xDDDD sm18

hectic
    Člen

Michal no já ho slyšel na ASOTu v Holandsku, a dal bych si ho klidně znova a znova, ale nečekal jsem, že nebude ani na TM ani na TF2. Opravdu hloupej tah od obou promotérů

Michal
    Účastník

hectic: Tak koukam, ze jeste ze jsem byl na Artym v Blave ted – 2h set a luxus jak prase Arty, on by byl nej jako 1. DJ na TM a ne Poliak omg 🙂 Ale rikam, nesere me to tak jako treba tebe, ptz jsem na nem ted byl a mazec klubovka, jen díky nemu 🙂 Njn, precejenom Poliak je oproti Artymu X krat levnejsi 🙂

D4ve
    Člen

hectic: hraje trance, tech-trance sm3 pred dvema tydny v Dopleru to fakt stalo za to, a pokud na TM pojedu, tak se na nej budu tesit nejvic, precejenom, hraje na konec sm14

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 211. až 225. (celkem z 340)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.