TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission 8, 19.11.2011

• Toto téma obsahuje celkem 339 odpovědí. Do diskuze (86 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Hanny a poslední změna proběhla před 13 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 226. až 240. (celkem z 340)
  • Autor

No nevim….Michal Poliak se mi zda jako docela dobrej dj….urcite to rozjede vic jak Burak….

hectic
    Člen

Bože ať táhnou někam UM bezmozci. Místo toho, aby dostali na TM největší současnýho trancovýho tahouna Artyho dokud má nejlepší produkci a formu, tak je je to v lajně zas samej evergreen. Pak ho přitáhnou za rok za dva až bude produkovat a hrát hovn*jak to u většiny producentů po jejich nejlepším roce, dvou bejvá zvykem…..

a nechápu co je tak skvělýho na JOCovi, produkce o ničem a beztak hraje spíš uplift ne?

D4ve
    Člen

kreeki: sm15

kreeki
    Člen

[quote Nuld@][quote K1aptcha]tak mohlo to ještě bejt horší: Burian třeba sm0[/quote]
    sm15 +1[/quote]

zas se tolik nesměj, u buráka bych si aspoň krásně zdřímnul, poliak by mě budil ze spánku jak noční můra sm15

Nulda
    Účastník

[quote K1aptcha]tak mohlo to ještě bejt horší: Burian třeba sm0[/quote]
    sm15 +1

kameja
    Člen

achjo, za co nas s poliakem trestaji, john byl jistej dopredu, ale s tim druhym jmenem jsem doufal v artyho nebo ashley wallbridge a oni si tam strcej poliaka, kterej neni ani lepsi jak lucca nebo laydee jane….sm18

[quote nexxie][quote prochi]tak a full lajna je venku:
    Vypada ze Poliak si zaplatil dalsi hrani a znicil tak sanci, ze nekdo poradny zahraje na TM jako warmup[/quote]

jděte už s těmahle trapnejma kecama do haj*lu. Poliak s UM spolupracuje, hrál jim na X eventech a na TM4 zahrál
    jako warmup dj hodně dobře. Že se ti nelíbí jak hraje je tvůj problém..[/quote]

Špatně asi nehraje, ale kdyby člověk jemu blízký neměl podíl na sponzoringu ozvučení TM 5, nehrál by tam.
    O letošku vím velký kulový, ale ve vší úctě k MP by místo něj hravě zvládli roli warm up dje Michael C. nebo Laydee Jane,
    ale ty tak velký pařáty nemaj´ a hlavně hráli na akcích konkurence, což se v případě TM neodpouští. sm4

Sigix
    Člen

[quote kreeki]Poliak nehrál na TM4, ale na TM5, to je jedna věc. O jeho kvalitách, to je pochopitelně věc čistě subjektivní (oblíbená výmluva že), nicméně můj názor je takový, že ho považuju za amatéra. To, co předvedl na zmiňované TM bylo šílené, vůbec se to tam nehodilo (pamatujete to, co znělo jako remixovanej crazy frog?). Za mě nikdy více, čistě jen můj osobní názor z toho, co jsem ho měl možnost slyšet sm6[/quote]

Já si na to moc dobre vzpominam. Nevim co to ma za nemoc/image ze hraje takovyhle veci. Na markusovi v praze zas dal v remixu nirvanu coz je fakt vyborny na diskosku ale ne jako track po 5 hodinovym setu markuse…

kreeki
    Člen

Poliak nehrál na TM4, ale na TM5, to je jedna věc. O jeho kvalitách, to je pochopitelně věc čistě subjektivní (oblíbená výmluva že), nicméně můj názor je takový, že ho považuju za amatéra. To, co předvedl na zmiňované TM bylo šílené, vůbec se to tam nehodilo (pamatujete to, co znělo jako remixovanej crazy frog?). Za mě nikdy více, čistě jen můj osobní názor z toho, co jsem ho měl možnost slyšet sm6

K1aptcha
    Člen

tak mohlo to ještě bejt horší: Burian třeba sm0

Anonymní uživatel
    Host

[quote prochi][quote nexxie][quote prochi]tak a full lajna je venku:
    Vypada ze Poliak si zaplatil dalsi hrani a znicil tak sanci, ze nekdo poradny zahraje na TM jako warmup[/quote]

jděte už s těmahle trapnejma kecama do haj*lu. Poliak s UM spolupracuje, hrál jim na X eventech a na TM4 zahrál

Zeptám se jinak....ty si myslis, ze neni lepsiho dje na svete s kterym by mohli rozehrat akci? nechtel bys videt nejaky neokoukany jmeno na ty akci jako warmup? já teda urcite jo......[/quote]

třeba mě,že?

2Sexy
    Člen

Nakonec moc dobrej lineup .. A&B & Callaghan & Ferry sm5. Ohrana pisnicka Emery a Schulz taky jiste nezklamou…
    Ja myslim, ze se muzeme na podzimni parties TF a TM tesit:)

prochi
    Člen

[quote nexxie][quote prochi]tak a full lajna je venku:

Zeptám se jinak….ty si myslis, ze neni lepsiho dje na svete s kterym by mohli rozehrat akci? nechtel bys videt nejaky neokoukany jmeno na ty akci jako warmup? já teda urcite jo……

rado
    Člen

Osobne by som radšej videl Above & Beyond na začiatku a nechal lepší čas maestrovi

nexxie
    Člen

[quote prochi]tak a full lajna je venku:

jako warmup dj hodně dobře. Že se ti nelíbí jak hraje je tvůj problém..

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 226. až 240. (celkem z 340)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.