TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission 8, 19.11.2011

• Toto téma obsahuje celkem 339 odpovědí. Do diskuze (86 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Hanny a poslední změna proběhla před 13 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 256. až 270. (celkem z 340)
  • Autor
    rado
    Člen

alebo Tucandeo , no najskôr to asi aj tak bude JOC.

K1aptcha
    Člen

z toho Irska to ještě může bejt Gary Maguire, Neal Scarborough, Ian Booth, (Agnelli &) Nelson, Mark Young & Damo Kay nebo John Gibbons & Scimon Tist… ale je skoro jasný, že to to nejspíš bude někdo známější, tedy Callaghan… no aspoň nějaký jméno, který by mě možná lákalo sm3

Tecko
    Člen

byl jsem dnes pro lupeny a porad jeste za 890Kč. tak pro ty co se nemohou rozhodnout a mysli si ze jsou levny vstupenky pryc tak nejsou..za tu zabavu to stoji 🙂

Chelseaplayer
    Účastník

To ja bych nejradeji Webstera,ale nebudu se zlobit ani za Kearneyho sm16

Anonymní uživatel
    Neaktivní

JOC nebo i Kaerney by byla rozhodě výborná varianta

Newman
    Člen

Jen tam ta jména sypejte, lupen už mám doma, takže mé rozhodnutí to neovlivní sm2

Michal
    Účastník

Transmission That’s a pity. There will be playing also a DJ from ireland and maybe you can come with him 🙂

Pokud UM říkala pravdu, tak si myslím že to bude z 99% John O’Callaghan a to by bylo super 🙂

Anonymní uživatel
    Host

na fb se UM zminili,ze na tm bude hrat dj z irska. A je jasny,ze bude hrat jako posledni, tak koho tipujete? Joc, kearney nebo webster?

Anonymní uživatel
    Host

Ty dva co doplní budou určitě neohraný neokoukaný nejlepší :))
    tvle já už fakt umírám z těch komentů na fb..:D samej odborník,
    škoda,že mě ‚vyblokovali‘ a nemůžu nic..

Kučas: Já si to nemyslím, ale nikdo neříká, že můj názor je ten správnej. Jinak na těch trancovejch eventech
    jsou prej většinou zhruba 2/3 cizinců, nejvíc Rusáci a Angláni.

Kucas
    Účastník

styk: ale nepřijede ti sem tolik cizinců aby to zaplnili tak jako v holandsku nebo německu
    btw tam to zaplněj dostatečnou mírou i domací.

Kučas: Srovnávám to proto, že jak v Holandsku tak v Německu trance netáhne, ale line-upy tam mají lepší,
    pač vědí, že i za pomocí cizinců se ta hala (nebo fesťák) naplní.. Tady tse to naplní taky, pač jak Slováků,
    tak Poláků sem jezdí docela dost, ale jména jsou furt prostě jedny a ty samý..

Kucas
    Účastník

[quote styk pohlavson]... akorát jsem holt asi zmlsanej line-upama ze zahraničí.. (A to třeba v Holandsku nebo Německu trance nijak zvlášť netáhne,
    ale lajny tam mají libový, když to člověk srovná s těma našima kolovrátkama..)
    [/quote]

Nemužeš srovnávat Holandsko a Německo s ČR to máš to stejný jako fotbal tady na něj nepřijde nikdo
    a tam maj zaplněný stadiony. Prostě tu neni taková základna aby si promotéři mohli dovolit
    dotáhnout neprovařený jména byli by sami proti sobě

[quote prochi][quote styk pohlavson]Prochi: Vysvětlení je to hezký, ale jak jsi psal, že je TM značka, na kterou řada lidí přijde jen proto, že to je značka, právě proto se divím, že kucí z UM trochu nezariskujou a berou to víceméně jen podle Top ten.. sm3 Ale esi to berou podle kvality, resp. podle toho, jak měl kdo dobrej rok, budu se pak těšit,
    že jedno z těch dvou zbylých jmen bude Arty. sm3

Tomáš: Počkej si na lajnu Trancefusion 2, mají být jména, co ještě v ČR nebyla, tak doufám... sm3[/quote]

Jak jsem řekl, už tolik riskovat nemůžou, mají konkurenci v podobě Trancefusion......[/quote]

To podle mě není ten důvod, spíš sázka na jistotu a snaha ušetřit, tudíž víc vydělat… sm3
    Ferry Corsten je ze stejný stáje, co dodala na PI Sieda Van Riela a Aly+Filu a všechny tři jména byly booknutý najednou. sm4

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 256. až 270. (celkem z 340)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.