TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission 8, 19.11.2011

• Toto téma obsahuje celkem 339 odpovědí. Do diskuze (86 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Hanny a poslední změna proběhla před 13 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 340)
  • Autor
    D4ve
    Člen

Sedlo: nic, ze konecne pises o zahranici sm15

Venca: vubec ne, ja se sel pobavit, ale bohuzel jsem se moc nebavil sm3

Anonymní uživatel
    Host

Koukám, že tohle je pomalu fórum jen pro stěžovatelé a pro ty, co tam vždycky už nikdy nejdou 😀 😀
    Náhodou já se bavil od začátku do konce 😉
    Gareth – 7/10
    Schulz – 10/10
    Abováci – 8/10
    Ferry – 8/10
    JOC- 6/10
    A pro ty co byl nudnej transmix… pořád si stěžujete, že za stara to bylo lepší a když tam pustili starý pecky tak to bylo nudný 😀 … nevim přijde mi že už tam lezete jen abyste si mohli tady zanadávat 🙂
    Teď do mě !!!!!

DomManiac
    Člen

Dave: co dejve:-D??

D4ve
    Člen

[quote DomManiac]no co k tomu rict přijde mi to rok co rok horsi aspoň co se tyce propracovanosti pribehu i cele vizualni stranky. Hudebne mě potesil jenom markus, ferry a predevsim JOC. Above & Beyond kdyby hráli kluci první tak by to byla parada na rozjezd ale v cas ktery hráli to byla nuda. Můj nazor je ze TM už není to co byvalo. A příští rok už nepojedu a dám prednost zahranici.[/quote]

sm12

DomManiac
    Člen

no co k tomu rict přijde mi to rok co rok horsi aspoň co se tyce propracovanosti pribehu i cele vizualni stranky. Hudebne mě potesil jenom markus, ferry a predevsim JOC. Above & Beyond kdyby hráli kluci první tak by to byla parada na rozjezd ale v cas ktery hráli to byla nuda. Můj nazor je ze TM už není to co byvalo. A příští rok už nepojedu a dám prednost zahranici.

TIGI
    Člen

[quote Anonymní uživatel]Šatny nejsou v kompetenci UM, ale O2 Areny. A každoročně se to opakuje pořád dokolečka. UM nemá nic společného se záchody, šatnama a spol v O2 Aréně. Tak to neomílejte pořád dokolečka jak u blbečků na dvorečku. Pokud Vám to tak vadí stěžujte si u O2 Areny[/quote]

A smlouvu s O2 arenou asi podepisuju já ? nebo ty ?
    Ne pořadatel

A pokud pořadatel vidí, že má nespokojené zákazníky, tak co by měl udělat ? ………………………………………

Nebudu tě dlouho napínat. Správná odpověď zní: Upravit smlouvu !

Je to každý rok stále ta stejná písnička. A bohužel pořadatel si stím neumí poradit.

EDIT: Když nad tím tak přemýšlím, tak je mi upřímně úpně u prdele, kdo co má na starosti.
    Já se přijel bavit a ne čekat frontu s bundou v ruce. Za 1500 korun, který tam jsem ochotný utrati za svůj lístek, očekávám nějaký standard.

Jimmy-Gellar
    Účastník

No pro mě party naprosto úžasná, všichni Djs skvělý, nejvíc asi Markus a pak ráno JOC. Jj ty petardy z toho jsem taky párkrát měl infarkt když jsem si pařil se zavřenýma očima a najednou rána jak s děla. No už se zase těšim další rok 🙂

Komplet moje videa (47) :

http://www.youtube.com/user/jimmySMG?feature=mhee#g/u

sneck05
    Člen

co to je za skok u Schulze ve 27.min??to asi neni planovane??
    jo ty petardy byly prehnane,rvalo to usi jak prase,zbytecne bez nejakeho efektu,kdyby jich litalo vice s mensi razanci urcite zazitek by to byl,ted ne..

Anysa
    Člen

[quote Star_Guitar]Anysa: já myslela, že selským rozumem tady argumentuješ komplet na vše, viz příspěvek o pár postů výše... záchody, šatny, ale i petardy. Tam se vážně nedalo čekat, kdy to bouchne, osobně jsem docela lekavý typ a vždy ve mně hrklo sm4[/quote]

Ty petardy ne, chápu, že ne každý je schopen si něco strčit do uší 🙂 Taky jsem šíleně lekavá, po tom, co jsem dvakrát nadskočila jsem potom už byla celá dvě poslední intra na pozoru, tak jsem to už trochu vychytala 😀

Anysa: já myslela, že selským rozumem tady argumentuješ komplet na vše, viz příspěvek o pár postů výše… záchody, šatny, ale i petardy. Tam se vážně nedalo čekat, kdy to bouchne, osobně jsem docela lekavý typ a vždy ve mně hrklo sm4

kameja
    Člen

Star_Guitar: petrady mi nevadi, ja jsem rad ze tam jsou, ale na minulych tmkach se vzdy dalo cekat kdy budou, ted to VI udelali tak, ze uz si kazdej myslel, ze nic nebude a pak bum prask a kazdej se lekl….

Anysa
    Člen

Bylo to každopádně horší než bývávalo. Přede mnou jeden týpek málem skočil k zemi a kryl si hlavu .)) a jeho slečna si mnula ucho, opravdu mi bylo líto všech, kteří neměli špunty 🙁 Já jsem taky nadskočila, jak jsem se lekla. Ale nevím, proč tady mluvíte pořád o petardách, když selský rozum se týká především těch šaten..

Stoupa
    Účastník

To je fakt názor hodnej chovance ústavu… když šatny stojej za hovno, tak nechoďte na party…

Takhle ohlušující ty petardy nikdy nebyly, což říkám jako člověk, který vynechal zatím jednu jedinou TM v roce 2009, milá Anyso. Ten, kdo to tam zakomponoval, měl zvážit, do jakého typu prostoru ty petardy umísťuje, jakej to dělá rachot a jestli to někomu neublíží. To se na mě nezlob. A nelze počítat s tím, že všech těch x tisíc lidí si do uší narve špunty.
    Základní zvuková hygiena musí být na těchto akcích pořešená jako jedna z prvních, když na zvukovém dojmu stojí málem podstata párty, ne?

Anonymní uživatel
    Host

Když se teď dívám na after movie 2008 a 2009 (2010 jsem nebyl), tak ta letošní vizualice a „story digital madness“ stálo úplně za ….H….!!!

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 340)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.