TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission 8, 19.11.2011

• Toto téma obsahuje celkem 339 odpovědí. Do diskuze (86 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Hanny a poslední změna proběhla před 13 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 301. až 315. (celkem z 340)
  • Autor
    seven
    Účastník

Bože ať je dalším jménem Arnej a at´zahraje podobně jako na Trance Energy 2010 http://www.ulozto.cz/8998650/arnej-trance-energy-utrecht-nl-2010-04-03-urtrancezone-com-mp3 První třetí a čtvrtej track (nějak mi tenhle set hraje s basy jen v mp3 přehrávačích, ale doma na domacím kině hraje bez basů nevíte někdo proč?)

Arnej – The Strings That Bind Us (Intro Mix)

Arnej vs 8 Wonders – Beggining Of The End

Marc Vision – Time Gate (Arnej Minimal Drum Dub)

Dexx
    Člen

Z té lajny si mám jako sednout na prdel?! sm12 Hehe…. dobrej fór…

spawn.leo
    Člen

no mohl bejt někdo novej, ale i tak sem spokojenej. ale peněženka celkem zaplakala, když sem ted byl v trafice pro 2 lupeny:(

Hunter
    Člen

ale jo, mne se lajna libi, nejsou to sice novy jmena ale zaruka kvality, co si pamatuju tak tyhle jmena me jeste nezklamaly, tedka jeste nekoho na zacatek a na konec, takze treba Eco / Breakfast a na zaver by mi nevadil Ronald Van Gelderen sm5

ital.2
    Člen

Pro mě lajna úplně super,komu se nelíbí ať tam nechodí 🙂

honzátos
    Člen

Mě ten line up na halovou akci teda vyhovuje. sm3 Ještě by tam mohl být jako první v lajně Michael Cassette. Dále pak Shah s Live setem (já jsem teď o něj přišel na TF) sm11.Doufam jen že ten další nedube PvD.

Tholy
    Člen

Na TM se očekává problem s klimatizací a proto Andrew Mallet nenastoupí, protože smrdí a United music si nepřeje, aby lidi štípali oči.

Tecko
    Člen

Pro me je cela TM zaruka dobre propareneho vecera a jelikoz jsem 7 pokracovani nechybel a vzdycky jsem masakralne zaparil je pro me ucast na 8 pokracovani jasna. A&B, Ferry a Markus je zarukou kvality. Asi jste vsichni premlsani 🙂 nesmyte vymetat taky kazdej vecirek 🙂

dukelak
    Člen

[quote Palda61]V jednání je prej Andrew Mallet. Je prej fakt dobrej kapsář. A taky pěknej hajzlík.[/quote]

…porvrzuju! i do Perníkovic se tyhle zvěsti donesly 😀

rado
    Člen

Hlavne že hraje Schulzsm3

Palda61
    Člen

V jednání je prej Andrew Mallet. Je prej fakt dobrej. A taky pěknej.

JBL
    Člen

Mě se line up líbí… slyšet Above and Beyond a Ferryho je muj sen… Schulz je klasika… a Gareth Emery a jeho vystoupení z lonského PI není třeba přibližovat… POkud ještě 2 jména… tak by byl skvělý Arty a Ben Gold

Beru to tak, že Schulz byl jasnej a že nějaký větší jméno bejt muselo (byť jsem tipoval teda Armina),
    ale jinak si myslím, že 2 z těch 4 jmen mohly bejt trošku inovativnější, přece jenom si myslím, že TM už je tak zavedená značka,
    že by tam přišel stejnej počet lidí.. Uvidím, počkám si na zbylý dvě jména, byť tipuju, že jeden z nich bude někdo z PI a UM budou psát,
    že „po obrovském úspěchu… máme čest znovu představit…“ Njn.. sm3

To je tak trapná lajna, až to bolí sm13

Tholy
    Člen

A to já se zas těším. AB, Ferry, Emery, to se mi trefili do vkusu. Ještě kdyby dovezli Artyho, tak se tam poseru. 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 301. až 315. (celkem z 340)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.