TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission 8, 19.11.2011

• Toto téma obsahuje celkem 339 odpovědí. Do diskuze (86 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Hanny a poslední změna proběhla před 13 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 316. až 330. (celkem z 340)
  • Autor
    Showman
    Člen

Ferry je z těhle jmen rozhodně to nejlepší. (určitě ne pouze pro mě)

Anonymní uživatel
    Host

D4ve: Na Mácháči byl bombastickej!

D4ve
    Člen

kazdy rok to same.. ale tak chapu, kdyby privezli nekoho jineho, tak by to nejspis nevyprodali, a o to jim hlavne jde sm0 jedinneho Ferryho jsem jeste neslysel, takze si to rozmyslim, jestli to bude mit kvuli nej cenu sm3

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Pearl:ani ne, oni už moc uplit nehrají…

Anonymní uživatel
    Host

Z A&B musej bejt přece příznivci upliftingu nadšení.

Showman
    Člen

Souhlasim s Davem, Ferdu bych taky mohl stále, ale na druhou stranu mě momentálně láká asi jako jedinej, možná ještě trochu Gareth, je fakt, že ten kluk nikdy nezklame.

A&B ani MS však nejsou zrovna ti, kvůli kterým bych tam šel. Ale chápu, že 100 lidí = 100 názorů.

Osobně bych místo těhle provařenejch jmen bral na tuhle halovku DJe typu Menno De Jong, Alex M.O.R.P.H. b2b Woody van Eyden, Orjan Nilsen, Akesson, Mike Shiver, Airbase, Lange, Sean Tyas, M.I.K.E., Will Holland, dobrej by byl Arty…. ale to bych chtěl po UM moc sm0 No uvidíme, kdo ještě přibude…

hectic
    Člen

Na jednu stranu je tady Šulda s Emerym furt, ale zas koho vozit? Když nebudou velký jména nebudou lidi a velkých jmen je málo. Lajna je to silná. Mě láká Ferry a Gareth. Kdyby byl místo jednoho z nich SVD, tak bych neváhal, takhle zatím nevím, ale pro ty drahý lístky za 890 stejně asi poběžím. Kdyby tam šoupli ještě aspoň Artyho, Rank 1 nebo Super8 Tab tak je to jasný.

Kucas
    Účastník

Mě teda lajna vůbec nevadí ba naopak

Above & Beyond – čas na doplnění tekutin a pokec
    Ferry to mám podobný jak D@ve mohl bych ho slyšet každej měsíc
    Gareth je to stejný na loňskym PI zahrál pro mě z Trance stanu nejlíp
    Markus je pro mě sice dost nuda ale tak stim se muselo počítat

Anonymní uživatel
    Neaktivní

nevim co si stěžujete, mě se ta lajna hodně líbí, já s nějvětší pravděpodobností pojedu, AB posledně super, jeden z nejlepších setů co kdy na TM byl, i když je pravda, že v poslední době hodně zpomalují a hrajou hodně těch svých zpívánek z alba…Šulc klasika, ten nezklame ani nešokuje, to už tak nějak tuším dopředu, Ferry z Garethem určitě oba zahrají super, tak jak jsem si už u nich zvykl…jedna věc je ale pravda, stylově tihle djs nejsou moc odlišní, všichni jedou zhruba ve stejným bpm, každej hraje zhruba podobný věci, chtělo by to ještě někoho unikátního, aby to bylo trošku rozmanitější… jako byl třeba Tyas na TF, takže nějakýho upliftaře, hardtrancera nebo třeba i nějakýho Psýka

cyan
    Člen

DjDkD@ve: Přesně tak, sice od organizátora trochu sázka na jistotu, ale v pohodě.
    A navíc slušný a komfortní prostor a snad rozumný zvuk (ten není dán jen značkou aparatury, ale i obsluhou – minule to šlo, tak to snad tak zůstane).

Stejně je ale třeba vážit si toho, že akcí podobnýho rozsahu a významu je víc a má smysl je podporovat obě.

DjDkD@ve
    Člen

Above & Beyond jsou OK, Ferdu bych mohl slyset treba kazdy mesic, Markus je kmotr TM, takze s nim se musi pocitat a Emery me zatim jeste nikdy nezklamal, takze me ta lajna nevadi ani trochu…

nejspíš ofiko název: TRANSMISSION 2011 „DIGITAL MADNESS“
    .

mitchel
    Člen

ty vole snad k těm 4em přidají ještě 2 kteří mě tam dotáhnou..stejně asi půjdu no, ale rozporuplné pocity..above sem ještě neviděl live, to je jedno plus, ostatní mě na první pocit nelákají moc

Nulda
    Účastník

aneb konec jedné halovky v ČR alespoň pro mě, takhle opravdu ne UM…

Michal
    Účastník

Je to jasny, Burian a Kyau and Albert. To by byla lajna xDDDDD

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 316. až 330. (celkem z 340)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.