TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission 8, 19.11.2011

• Toto téma obsahuje celkem 339 odpovědí. Do diskuze (86 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Hanny a poslední změna proběhla před 13 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 340)
  • Autor
    Anysa
    Člen

[quote C4R11055][quote Anysa]Všechno je to o právu volby..když vám pokaždé vadí jedny a ty samé věci, tak tam prostě nechoďte. Potom každoročně tady člověk čte ty vaše nesmyslné stížnosti. Já jezdím na TM několikátým rokem a šatnu mám pokaždé během 3 minut vyřízenou, se záchody problém nemám, petardy mi nevadí, protože mám špunty..zkrátka stačí používat selský rozum, ale ten mnoho lidí zjevně postrádá. Každý rok je to stejné a to by si jeden myslel, že se člověk dokáže poučit v minulosti.. sm13[/quote]
    ne každej tam jezdí každej rok, navíc co si pamatuju tak loni ty petardy nervaly uši jak letos ... ty selskej rozume[/quote]

Buď jak buď, jsou tam vždy, tak se s tím může trošku počítat, ne? Ale souhlasím, že ten člověk, co to iniciuje je na zabití, petardy do uzavřených prostor nepatří! Nicméně jsem reagovala na lidi, kteří si nestěžují poprvé 🙂

C4R11055
    Člen

[quote Anysa]Všechno je to o právu volby..když vám pokaždé vadí jedny a ty samé věci, tak tam prostě nechoďte. Potom každoročně tady člověk čte ty vaše nesmyslné stížnosti. Já jezdím na TM několikátým rokem a šatnu mám pokaždé během 3 minut vyřízenou, se záchody problém nemám, petardy mi nevadí, protože mám špunty..zkrátka stačí používat selský rozum, ale ten mnoho lidí zjevně postrádá. Každý rok je to stejné a to by si jeden myslel, že se člověk dokáže poučit v minulosti.. sm13[/quote]
    ne každej tam jezdí každej rok, navíc co si pamatuju tak loni ty petardy nervaly uši jak letos … ty selskej rozume

Anysa
    Člen

Všechno je to o právu volby..když vám pokaždé vadí jedny a ty samé věci, tak tam prostě nechoďte. Potom každoročně tady člověk čte ty vaše nesmyslné stížnosti. Já jezdím na TM několikátým rokem a šatnu mám pokaždé během 3 minut vyřízenou, se záchody problém nemám, petardy mi nevadí, protože mám špunty..zkrátka stačí používat selský rozum, ale ten mnoho lidí zjevně postrádá. Každý rok je to stejné a to by si jeden myslel, že se člověk dokáže poučit v minulosti.. sm13

rogerer
    Člen

pruser byl zavreny pravy dolni vchod do toho tunelu jak vede k lokomotive….z pravy strany plochy byly jen dve cesty – přes dav do lokomotivy, pres dav do levyhgo zadniho dolniho rohu nebo po tech plechovych schodech nahoru kde cekal frontu dole brutalni dav

Tecko
    Člen

Satny jsou v pohode.Jen staci premyslet jinak nez 8000 people…Ja cekal pri vstupu v 21:10 cca 15min a pri odchodu cca 5min..asi pul hodiny pred koncem…sel jsem oblecenej na tribunu a tu pulhodinu proparil na tribune…Jo a pak jsem videl plny ty eskalatory….Ale miril jsem domu…a zachody? Kazdy strujce sveho stesti….

Anonymní uživatel
    Host

[quote Anonymní uživatel]Šatny nejsou v kompetenci UM, ale O2 Areny. A každoročně se to opakuje pořád dokolečka. UM nemá nic společného se záchody, šatnama a spol v O2 Aréně. Tak to neomílejte pořád dokolečka jak u blbečků na dvorečku. Pokud Vám to tak vadí stěžujte si u O2 Areny[/quote]

No to je peknej nesmysl, tyhle zakladni veci by si mel promoter rozhodne ohlidat, protoze to pada urcite na jeho hlavu. Vsechno se da osetrit prece smlouvou, ne? Nehlede na to, ze je to neco, co se tam opakuje neustale dokola a je to totalni tragedie! Ja kuprikladu tentokrat stal pri prichodu u satny 30minut, o stavu hajzlu radsi ani nepolemizovat (nechapu, proc tam neni stala uklidova sluzba, kdyz si arena hraje na luxusni prostredi), pri odchodu jsem stal u satny 50minut, lidi se tam malem umackali a vysledkem cekani bylo to, ze jsem dostal uplne cizi bundu a moje bunda byla v prdeli. Tak si myslim, ze mam svate pravo bejt nasranej na poradatele akce a nijak me nezajima, v ci rezii co je! A ani uz nebudu mluvit o tom, ze kamoska si pri odchodu z haly nahmatala v uchu krev. Ty petardy taky musel vymyslet totalni bezmozek a mas snad pocit, ze neni treba si stezovat na UM? Byla to jejich akce, vstupenku jsme platili jim a ne O2 arene, vsechny prusery tudiz jdou jen a jen na jejich hlavu. Oni at si dale stiznosti resi u O2 areny.

Anonymní uživatel
    Host

Šatny nejsou v kompetenci UM, ale O2 Areny. A každoročně se to opakuje pořád dokolečka. UM nemá nic společného se záchody, šatnama a spol v O2 Aréně. Tak to neomílejte pořád dokolečka jak u blbečků na dvorečku. Pokud Vám to tak vadí stěžujte si u O2 Areny

Anonymní uživatel
    Host

Tak je to Christina Novelli – Concrete Angel (ID Remix) (Live @ Transmission 2011)
    Original je taková pomalá věc a Christina to zpíva fakt famózně, ale zjistit ten Remix. Je to fakt výborný! Gareth prostě umí vybrat. Kdyby jste náhodou někdo ten remix zjistil, dejte vědět 🙂

Anonymní uživatel
    Host

Vůbec bych to neřešil, prostě se to stane i Ferrymu. sm4

Anonymní uživatel
    Host

Nevíte někdo, co hrál Gareth za track v čase 47:25 a dále? Naprostej masakr – ten vocál!!!! Bomba!!!!! Pls, napiště někdo! Dám za tenhle track majlant 🙂 sm4

Boxi: Jj, znám to, netrefil prostě dobře loop. Ale i to se dá na playeru vošéfovat, byly-li tam litry.

Boxi
    Člen

[quote styk pohlavson]Boxi + Paya: Byly ty brambory při mixování horší než takovej Oakenfold nebo ATB, ať mám představu? sm0[/quote]

No proste, je clovek zvykly na prechod a tam kde mel byt nebyl. Ale ona se porad opakovala stejna linka, bylo jasny ze to nestihl …vim o cem mluvim 😀 a pak si to musis dat do smycky, ale staci mala odchylka a rozjede se ti to jako kjava. A to byl ten pripad.

Schmidt
    Člen

Add Ferryho kopák – jo, taky mě to koplo do uší, ale Ferda byl zase jemně nalitej. Ne sice tolik jako v SaSaZu před dvěma roky, kde mu už bylo šumák, že 2x za 10 minut pustil Invisible Touch a Punk, ale když jsem s ním fotil, tak jsem to z něj cítil. sm15sm15 No jo, taky je to jen člověk…

2Sexy
    Člen

Taky se pokusim ve strucnosti sepsat sve dojmy.

Pro me jednoznacne [b]nejslabsi[/b] Transmission, na ktere jsem zatim byl. (v porovnani s predeslymi 5ti dily, kterych jsem se zucastnil)

Vstup bezproblemovy, nicmene opet tragicke SATNY. Dorazil jsem az po desate v pulce Garethova setu a nestacil jsem zirat. Ve vsech trech satnach (ta prostredni uz byla navic plna) obrovske fronty.
    Po prichodu na stage jsem byl prekvapen kvalitnim ozvucenim, ktere vydrzelo po celou noc. Za to velky palec nahoru. Libily se mi i intra (mely takovej oldschool feeling starsich Transmission) a i lasery byly perfektni.
    To same uz se neda rici o debilni mlze, ktera byla vypoustena v takovem mnozstvi, ze ani z desate rady mnohdy nebylo videt na DJe. Pak taky dalsi fail = petardy – jakeho dementa to napadlo? Bylo jich celkem asi 6, ale vzdycky to neslo cekat, kdy to bouchne, a clovek se akorat tezce leknul.
    Obcerstveni jako vzdy v O2 arene perfektni, na jednicku. Horsi byly WC, mozna jsem mel jen smulu, ale kdyz jsem na nich byl poprve, tak byly cele od nekoho zakrvácené, a na druhé navsteve poblité 🙂

Ted neco malo k hudbe, za kterou tam 99% lidi prislo.
    [b]Poliaka[/b] jsem vynechal, protoze vim, jak spatne hraje, ale UM ho bude do lineupu davat porad a porad 🙂
    [b]Emery[/b]: Toho uz jsme vsichni slyseli tak mockrat, ze jsem ani nic neocekaval. A skutecne, nic zajimaveho nepredvedl, vcelku nudny set, dav lidi dokazalo probudilo akorat Sanctuary.
    [b]Schulz[/b]: Opet plati to same jako u Emeryho (co se tyce frekvence vystupovani u nas). Kazdopadne jeho set byl mnohem energictejsi, zabavnejsi, lidi vic parili a bylo to celkove super. Na rovinu musim rict, ze nezahrat Schulz tak jak zahral, tak je tahle akce propadak roku.
    [b]A&B[/b]: Tesil jsem se na ne moc, jelikoz tu byli naposledy na TM v roce 2007, kde se predvedli fenomenalne. Vim, ze se od te doby toho hodne zmenilo, ze se dala ocekavat tak akorat Skupinova Terapie a jejich posledni Anjunabeats.. Hodnotil bych jejich set jako prumerny, ale KDO je PROBOHA dal takhle pozde? Vzdyt strasne zpomalili, lidi se nudili, nulova atmosfera.. Ach jo.
    [b]Corsten[/b]: Doted jsem byl nazoru, ze Ferry nikdy nezklame a i v pripade spatne party, je Ferry ten, kdo to urcite zachrani… Bohuzel, jeho set byl podprumerny a takovy nic nerikajici 🙁
    [b]Callaghan[/b]: Kdo tohoto DJe, dal, PROBOHA, az takhle na zaver? Vzdyt on to tak paradne nakopnul, zahral dobre a rychle, bylo videt, ze to lidi bavi… ale proc musi hrat az jako posledni, to je na palici.
    [b]Transmix[/b]: Zajimave zpestreni pulhodinou klasik, vyber tracku byl v pohode, myslim ze i mainstreamovi navstevnici museli spoustu klasik poznat. Priste prosim delsi, nebo lepe, cely set plny klasik hrany DJem :).

Satny na zaver opet „nezklamaly“, a i kdyz jsem odchazel takticky 15minut pred koncem, ve vsech satnach velka mackanice, lidi se mohli malem uslapat. Hadam ze ti posledni tam klidne cekali i hodinu.

No a to nejhorsi negativum? Uz mesic pred Transmission, kdyz jsem si zapnul stranku ftb.pl, kde visela reklama na TM Prague, tak mi bylo jasne, ze neco bude na teto party v neporadku. Mno a po spatreni mnoha autobusu pred arenou a bilo-cervenych vlajek ve foyer se me obavy naplnily.
    Bohuzel lide z teto zeme se neumi na party chovat, coz se v sobotu potvrdilo na sto procent. Dale parket okupovaly bandy rusaku, ukrajincu a dalsiho party odpadu, kteri ukazkove predvedli, ze jedine, co umi, je se poradne ozrat a pak otravovat/narazet do ostatnich.

Secteno podtrzeno, priste na Transmission uz jen v pripade originalniho lineupu a premluveni od mych pratel.
    Podotykam, ze na TM jsem se tesil hodne jako kazdy rok, navic s dobrou naladou a zadnymi osobnimi problemy, jak by se z vyse uvedenych radku mozna nekomu mohlo zdat :).

Anonymní uživatel
    Host

styk: no kopal to tam slušně…když si pustíš záznam, tak je to v 47:25 (případně -18:27)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 340)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.