TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission 8, 19.11.2011

• Toto téma obsahuje celkem 339 odpovědí. Do diskuze (86 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Hanny a poslední změna proběhla před 13 roky a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 340)
  • Autor
    seven
    Účastník

teda rank – airrwawe v tom transmixu ve videu od machalíka mě ůplně chytlo za srdcesm9 na chvíli mě opravdu zamrzelo že jsem tam nebyl, ale pak jsem si vzpoměl na to jak jsem je slyšel to hrát live v Utrechtu a tolik to už nebolelo. Mrzi me ze jsem letos nemohl ject.

Anonymní uživatel
    Host

Pridavam vlastni 2hodinove video z TRANSMISSION 2011 !!

Boxi + Paya: Byly ty brambory při mixování horší než takovej Oakenfold nebo ATB, ať mám představu? sm0

Boxi
    Člen

moje slova, byl to ale velky sek, Armin je dela bezne , ale Ferry ne .

Paya
    Člen

ten chybný mix? no jasně, tahalo nás to s Tigim za uši … překvapilo nás to právě proto, že Ferry prakticky chyby nedělá sm4

Boxi
    Člen

Zaregistroval ten Ferryho velkej sek nekdo vubec nekdo ????

Anonymní uživatel
    Host

To: Peter

Dik sm4

Anonymní uživatel
    Host

To: lubik22

Mat Zo & Arty – Mozart sm4

A je to track, ne „písníčka“ sm13

sneck05
    Člen

[b]Videa z Transmission – Digital Madness od Ronnyho [/b]

http://www.techno.cz/clanek/39157/videa-z-transmission-digital-madness-od-ronnyho

Anonymní uživatel
    Host

http://www.rave.cz/novinka/8862/transmission-digital-madness-ve-videu/

nevite jak se jmenuje pisnicka v 59 minute? Hrajou A&B

krishke
    Člen

ad Mira – S takovou jsem tam byl, takže zapomeň 😀

Anonymní uživatel
    Host

Akci musim hodnotit kladne. Dokonce jsem si nevsiml, ze by nekdo nadaval na zvuk. Pro me nejlepsi A&B (kazdymu se libi neco jinyho).
    Petardy mne nevadily mel jsem spunty do usi sm3 (muzu doporucit). Ale nasralo me, ze mne u vstupu vzali sprej,protoze to je horlavina. A kdyz jsem se pro nej vracel, tak mne ho nekdo ukradl. sm8

Anonymní uživatel
    Host

Hledám slečnu ze sobotního večera Transmission co měla na sobě kozačky a z nich trčící vlněný ponožky … pomůže mi někdo? 🙂 😉

Karkulka hlásí, že je v pořádku zpátky doma a veškeré své dojmy shrne do reportu na jednom nejmenovaném českém serveru…. sm3

Coming soon!

Muff
    Člen

Nepripadalo mi, ze by hral Corsten ze zaznamu. Jen se mohl pobavit s VJs at mu v ten a ten cas zaradi takovou a takovou projekci apod… Mohl mit nektere veci naplanovany, ale o zaznamu pochybuju. Ostatne kdyz sledujete Armin ONLY tak oni maji taky presny tracklist v kolik co armin bude hrat… respektive tam je vetsinou napsano, zahraju 3 songy a pak dam tohle atd… a na to navazuje i vj show apod…

Jinak UM by si melo více pohlídat ty VIP sekce. Docela trapas kdyz se sejde banda a jen jeden si koupi VIP a pak to tem ostatnim podava na horni rade lavicek. A aby to nebylo vsechno tak nekteri tam ty skla dokonce prelizali.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 340)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.