TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission 8, 19.11.2011

• Toto téma obsahuje celkem 339 odpovědí. Do diskuze (86 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Hanny a poslední změna proběhla před 13 roky a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 340)
  • Autor
    Tim007
    Člen

[b]Vše v jednom:

[i]http://www.youtube.com/playlist?list=PLC0CC3E8C68049BDA[/i]

Dvě a půl hodiny videa z Transmissionn 2011 !!!![/b]

Tim007
    Člen
    Boxi
    Člen

[quote rogerer]prý byl dost na sra*ky tak hral ze záznamu....ale je mozny ze je to jen zákulisní drb...[/quote]

ja si toho taky vsimnul, mel tam jednu vec docela dlouho ve smycce a kdyz to chtel mixnout tak se mu to slusne kopalo, coz u neho je vyjimka. Jsme zvedavy jestli nekdo nedonese blizzsi info

Boxi
    Člen

Se pridam s komentarem pozdeji ale ale uz ted musim rict ze mi nejvetsi radost udelal JOC s Sebastian Brandt – Ashes (Original Mix). V posledni dobe porad jeden mych nej tracku, a ja ho slysel na takovy halovce. :sm16sm16sm16

rogerer
    Člen

prý byl dost na sra*ky tak hral ze záznamu….ale je mozny ze je to jen zákulisní drb…

sneck05
    Člen

[quote rogerer]Corsten hrál ze záznamu....[/quote]

jak vis??nejak se mu v jednu doby zacly tlouct basy,tak nevim,mozna jen casti sety mel nachystany,otacel se dozadu asi pro ceda

rogerer
    Člen

Corsten hrál ze záznamu….

Anonymní uživatel
    Host

Zdravim, taky pridam neco ohledne TM
    Organizace myslim ze na vysoke urovni, akorat letos nekontrolovali tak kuraky jaky minule se mi zdalo. WC u me v poradku i kdyz z 90% na panech byli spise damy 😀 ale to mi nejak nevadilo 😛 Lidi si myslim vic ohleduplny malo fetek aspon se mi tak zdalo a vozrali naky byli.
    VP-Lasery super,bylo jich hodne coz je skvele:), akorat ty petardy nic moc neslysim do ted na jedno ucho.
    A nevim ale Tema Digital Madness se mi zda ze by se o nem mohlo vic neco vymyslet, zdalo se mi to odflaknuty a bez napadu nemelo to jak si hlavu a patu. ale jinak 8/10

Hudba: MP- Neslysel cely ale me pobavil a hlavne za Maximal Crazy
    GE- suprovej zacatek celej set se mi libil a uz si ho doma poustim porad dokola:) 8/10
    MS-loni me zklamal ale letos hodne rezal takze me mile prekvapil:) 7/10
    Transmix- i kdyz sem mladsiho rocniku znal sem vsechny stary pecky a potesilo:) akorat ten Tiesto tam nemusel bejt 7/10
    A&B- pro me jeden z nejemocionalnejsich zazitku vubec. Presne to co sem potreboval a live chat je dobrej napad a rozhodne pro me 20/10 😛 😀
    FC- zklamani dal sem si pauzu na jeho set a sednul sem si do haly a ani me nak z ty sedacky nezvedal…5/10
    JOC- Naprosto uzasnej konec!!! Skoda mohl bejt driv a mohl sem si to vic uzit takhle me odeslo driv koleno nez energie 😀 9/10

No co zaverem??? Ze se tesim na pristi rok!!:)) Celkovej dojem 8/10

Tim007
    Člen

JOC byl nejlepší, poslechněte si na videích, co jsem nahodil odkazy. Lituju lidi, co odešli a neslyšeli ho, velká škoda.

Anonymní uživatel
    Host

Bohužel se mi nedaří najít tracklist JOC, tak zkusím hodit dotaz tady v plen – nevíte někdo, co zahrál jako druhou skladbu svého setu? Skoro jako bych se s ní vrátil o nějakých 10 let zpátky. sm3 Díky.

Anonymní uživatel
    Host

Taak taky něco k Transce-

zaprvé soun! užasný! opravdu odladěný, bez echa a nepříjemného předunění! opravdová lahoda akdyž už to bylo na max-tak se dalo ještě přidat :))) nice

vizual prumerny, nebyl to propadák ale na zadek to asi opravdu nikoho nepoložilo. petardy mně osobně nevadili ale bylo to fakt hudtý !BOOM!

DJs
    Poliak-nemusím ho ale snažil se amužu říct nebylo to špatný
    Gareth-jo taky dobrý myslím že to na zahřívání bylo super
    Marcus- tak jak ho známe a to stačilo. nevím jestli to někoho nebavilo tak na ploše to tak moc nevypadalo 🙂
    A&B- ja tady taky čekal malinko víc tak byl čas na pauzu nějak to nebylo uplně ono.
    Vision Mix-nádhernej návrat po pauze-naprosto super-známé tony opravdu paradní
    Ferry-pro mně naprosto paradně pripraveny a vrchol vecera (jak rikam kazdy mame sve a navic je to i o nalade a lidech kolem vas a tohle bylo best 🙂
    JOC-uz jem musel koncit….. takze….

Díky UM za dalsi halovku. jen nevim pokazdy si rikam ze uz nepojedu a pak opet neodolam a necham se nalakat a letos nelituji 🙂 diky.

VencaPa
    Člen

Hudba usla, ceka jsem vice. Spousta fetek. Nadhera pozorovat jednu krasnou slecnu a kdyz sem se ji kouknul do oci tak sem hodne rychle vystrelil. Nechapu k cemu vam to je, neumite si tu uzit bez toho?

Tim007
    Člen

A jinak souhlasím se [b]Sigixem[/b] po všech stránkách. Hudba super, A&B uspávali a nakonec JOC vyždímal z lidí co šlo, tak si představuju pořádnej trance. Proto jsem ho nahrával asi úplně nejdýl 🙂
    A lidi mi taky přišli ohleduplnější a když porovnám minulý ročník, tak vizuálně a stylingem to bylo lepší. Lasery nádhera a bylo jich dostatek a projekce i světla super. Slečny se mi taky líbily více jak loni, jen tam mohly být podstatně více, to je asi jediné, co jsem nepochopil.
    Ale prostě celkově velká spokojenost, dokonalá show a i jako zatvrzelý trancař jsem si nemohl stěžovat až na pár vyjímek, který se ale prostě dají přežít a člověk nemůže čekat, že budou hrát všichni DJs 9h hudby přesně podle jeho gusta, to prostě nejde. A atmosféra byla prostě super už jen kvůli tomu, jak moc lidí přišlo, opravdu natřískáno. Holt za rok to dáme znovu!!! 🙂

mr.Majkl
    Člen

Naprosto souhlasím s tím co píše [b]D4ve[/b]

Tim007
    Člen
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 340)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.