TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission 8, 19.11.2011

• Toto téma obsahuje celkem 339 odpovědí. Do diskuze (86 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Hanny a poslední změna proběhla před 13 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 91. až 105. (celkem z 340)
  • Autor
    Muff
    Člen

Parádní akce… organizačně pro mě na dobré úrovni.
    Šatny rychlé, čekal jsem maximálně 3 minuty, co se cen různých týče tak jsem nečekal ani nic jiného takže to bylo ok.
    Poliak – pro mě ohromná uvrzaná elektro nuda
    Emery – Parádní rozjezd večera, jeho set neměl chybu
    Markus – zahrál přesně podle očekávání, takže jsem byl spokojen
    A&B – ze začátku jsem si říkal jestli to není vtip, vůbec to se mnou nic nedělalo a tak jsem si alespoň četl co tam všechno hezkého psali. Po chvilce jsem odešel a vrátil se asi 30 minut před koncem jejich setu… ten závěr byl fenomenální, parádní komunikace s publikem, smekám
    Transmix – to bylo mega… tohle by mohlo být celá večer 🙂
    Ferry – jeho set mě potěšil
    John – masakr

Každopádně mi to připadá, jako by producenti už nevěděli co vymyslet a tak se recyklují staré věci i několikrát. Delerium – Silence – není Transmission kdy by tahle věc nezahrála. Pak ten Tiesto, PPK, Depeche Mode a spoustu dalšího.

karak
    Člen

[url=http://www.youtube.com/watch?v=VstdtMGmTs0]“Chat“ na konci A&B[/url]

Anonymní uživatel
    Host

Dotaz : Muzete rozvest ten chat pri setu uspavacu hadu ?

Anonymní uživatel
    Host

Tak přídám pár řádků…

Šatny bez problémů ; WC – hnus už v 20:30… ; bar – vodka s Red Bullem 125 Kč – děs…voda na ploše 40 Kč, v ochozech O2 – 30 Kč – nechápu.

Poliak – klasický normální začátek, + za Maximal Crazy
    Emery – pro mě asi nej set večera, Mansion bylo unbelievable 🙂
    Shulz – tak to prostě je a bude, čili klasika 🙂 Digital Madness zní v hale parádně
    Transmix – ne a ne a ne, proč to nemixovali Vision Impossible?? A při těch petardách jsem málem ohluchl…
    Above and Beyond – nuda, nuda, nuda – jediné + za chat
    Ferry – čekal jsem od něj víc, v půlce jsem šel na občerstvení, konec – Made of Love +
    JOC – nehodnotím, po Ferrym jsem to zabalil

Co nemůžu pochopit proč jsem několikrát slyšel staré ohrané (ikdyž remixované) Tiestovy tracky – vždyť to už je snad 5 let za Zenitem, ne? Hrůza…

Vizualice stála za prd – jak už zde bylo psáno TNW – byl best.

Celkově mě letos TM z hudební stránky velmi zklamala….

Hunter
    Člen

tak ja to tady taky ve zkratce shrnu…
    k organizaci:
    nakonci po vystani fronty u saten nas poslali metr vedle do nove fronty, demence nezna mezi, no a jeste spatnej vzduch, ten mi na akci hodne vadi, vsude se kourilo a hulilo, na coz sem hodne haklivej, zvuk mi prisel na vysoke urovni, stage se mi taky libila, dobry ze nedavali na plac zadny bedny a bylo tak vic mista
    k hudebni strance:
    emery: neurazil ani nenedchl 5/10
    markus: svoje odvedl, jako vzdy 8/10
    a&b: uspavaci hadu? 5/10 za ten konec
    ferry: hodne dobrej vykon, dal bych osmicku kdyby nehral tracky ktery nemusim, takze 7/10
    joc: set s nulovym vyvojem, zbytecne dlouhy breakdowny u tvrdych tracku, sliboval sem si od nej vic 6/10
    transmix: to bude nakonec snad nejlepsi set vecera sm15 10/10

Anonymní uživatel
    Host

[quote TranceKeeper]Holt co člověk to názor pro mě jedna z nej akcí kde jsem byl.
    Okomentuji pouze A&B jejich set byl nejemotivnejsi set který sem na jakékoliv akcí zažil, hudebně i tím vším vizualnim okolo, animacema a hlavně chatem který byl mimořádným zpestřením, [b]byl jsem celý set IN HEAVEN pro mě set nejen večera ale asi zivota[/b]. Nedoufal jsem že takový čistě trancový set na akci někdy zažiju.[/quote]
    AMEN!

krishke
    Člen

dík, koupeno 🙂

hectic
    Člen

[quote krishke]
    a pak tím, čím končili, protože z toho se mi podlamovala kolena, jak to bylo úžasný. Bohužel jsem už měl tou dobou vybitej mobil, tak pokud někdo bude vědě ID, tak sem s ním 🙂 5/10
    [/quote]

psal jsem to 🙂 Above & Beyond – Sun In Your Eyes

Anonymní uživatel
    Host

Za mě dobrá akce, výkony DJů na jejich standardu a v tomhle ohledu nic nepřekvapilo až na A&B, kteří mi normálně přijdou jako uspavači hadů, ale když se to tady zkombinovalo s úžasnýma vizuálama (předpokládám, že byly jejich vlastní a bezpečně tím strčili celé VI do kapsy) a komunikací s publikem, tak z toho vznikne výtečná věc.

Jinak problémy standardní, jediné velké zklamání byly vizuály, které mi i v porovnání s minulým rokem přišly dost slabé a samozřejmě ty zkurvený dělobuchy. Najít další den v uchu krev opravdu není nic příjemného a toho kreténa co to vymyslel bych poslal bez sluchátek k dělostřelectvu…

krishke
    Člen

@hectic Markusova rodina byla už na minulym TM

Co se týče akce, tak proběhla v naprostém pořádku. Nevím, jestli to je tím, že mám nějakou auru, ale nikdy nemusim čekat na šatnu, ani vystávat jakoukoliv frontu. Jedinou výtku mám a k jedný barmance, která nebyla schopná pochopit, že chci havanu s colou a vodku s redbullem 🙂

Poliak – Je to debil, tak jsem radši nešel

Gareth Emery – Bohužel jsem z jistejch důvodů nestihl celej jeho set, ale Sanctuary je pecka jak hovado a potěšil i s Metropolis Day 🙂

Markus Schulz – Markuse miluju, mám rád coldharbour stuff. Proto je jasný, že byl tenhle set pro mě nejlepším setem večera. Potěšil s Airwave a Surreal. 10/10

Above and Beyond – V tomto případě zklamání večera. Nikdy jsem jejich živý sety neslyšel, tak jsem v podstatě nevěděl co čekat a možná to je dobře, protože to bylo takový unylý, bez šťávy. Sun and Moon je ohraný (ale stejně si človek zazpívá) a pak tím, čím končili, protože z toho se mi podlamovala kolena, jak to bylo úžasný. Sun In Your Eyes byl asi nejsilnější zážitek večera 🙂 5/10

Megamix – Hoši se snad ani nedostali za rok 2004, což bylo fajn. Líbilo se mi, jak při Cygnus X – Orange Theme se všechno přehouplo do oranžový 🙂 Víc takových megamixů!

Ferry Corsten – Ze začátku nic moc, mám pocit, že se tomu říká trouse? 😀 Každopádně po pů hoďce se přehoupl trošku vejš a bylo to skvělý. Mohl zahrát třeba Because the Remix, ale to bych po něm chtěl už asi moc. A s Made of Love na konci potěšil, tahle písnička mi bude hrát na svatbě 😀 8/10

John O’Callaghan – Nářez! Na to, že většinou se doma nedostávám nad 135 BPM, tak tohle bylo super. Byl jsem po Ferrym už celkem unavenej, ale John mě fakt probral. Řezal to tam neskutečně, jediný, co mi vadilo byl ten mashup s In and out of love, to se nedalo poslouchat. 9/10

rogerer
    Člen

mé hodnocení.

Celkově akce super.

Emery – celkem dobrý až na nějaký housový výkyvy – Swedish House Mafia wtf????
    Schulz – nezklamal a parádička – ale vloni to měl lepší
    Above BEyond – něco hroznýho….hrůza,zklamání největší hráli totální shit….
    Vision Impossible – pěkný, setík tradičního trancu
    Ferry Corsten – paráda bavil mě asi nejvíc – dle informací ale hrál ze záznamu protože byl totálně na sra*ky….. 🙁
    OĆallaghan už sem nebyl

Organizace tradičně celkem fajn ale výtky mám, ceny ok.
    Největší mínus organizace beru uzavřeny pravý zadní dolní vchod – z pravé strany stage se šlo dostat bohužel jen po plechových schodech (proti stagi) kde se tvořila obrovská tlačenice – sekuritaci nikoho jinudy nepousteli a mrzi me ze organizator nedokazal operativne zareagovat a ten dolni vchod (tunel do lokomotivy) otevrit protoze to tam bylo fakt o držku….
    ,Šatny byly maso 🙁

Holt co člověk to názor pro mě jedna z nej akcí kde jsem byl.
    Okomentuji pouze A&B jejich set byl nejemotivnejsi set který sem na jakékoliv akcí zažil, hudebně i tím vším vizualnim okolo, animacema a hlavně chatem který byl mimořádným zpestřením, byl jsem celý set IN HEAVEN pro mě set nejen večera ale asi zivota. Nedoufal jsem že takový čistě trancový set na akci někdy zažiju.

hectic
    Člen

nemam si na co stezovat, akorat by mohlo UM za bar zamestnavat lidi s IQ aspon 90+

Poliak – prisli sme tak cca v pulce, tradicne zahral nejaky ty hitovky, dokonce sem tam slysel nejakej rock, Maximal Crazy, mel tam svetlejsi i tmavsi momenty 7/10
    Emery – nejlepsi set, ani mi nevadilo ze hral house tracky jako Calling nebo veci jako Sweat Dreams 10/10
    Schulz – nepamatuju si snad nic, asi sem byl moc opilej, akorat Rex Mundi – Opera of Northern Ocean (Phynn Remix – Markus Schulz Big Room Reconstruction) byl luxusni, nehodnotim
    A&B – na ne sem se celkem tesil protoze sem doufal, ze budou sazet veci od Artyho a Mat Zo a nakonec hrali jenom skvelyho Mozarta a Be There 4 You (Mat Zo Remix), jinak jak nakonec zahrali Sun In Your Eyes a psali do toho ty kecy – naprosto uzasnej moment, ten track je proste famozní a jeste kdyz do toho zapojej emoce na takovyhle akci, parada, jinak bylo to pro Markusova otce, protoze byl na ty akci taky spolecne s Markusovejma bratrama aby se poprve podivali jak hraje a pry byl nervozní 9/10
    Transmix – nevim, mel sem pauzu – nehodnotim
    Ferry – tesil sem se na nej nejvic, ale ve finale prosezeno na chodbe, mrzi me ze sem neodchyt Beautiful na parkete, to by pro me byl higlight vecera a jeste Brute sem chtel slyset, ale uz nebyla chut zvedat zadek – nehodnotim
    JOC – prolezeno doma v postylce, to by stejne nebylo nic pro me, tipuju ze podobna nuda jako Patterson na minuly TM – nehodnotim

lasery famozni, kdyz bouchaly ohnostroje, tak sem byl vzadu, takze sem si to spis uzil, ale pro ty vepredu to asi zadna prdel nebyla, a dat tam xboxy docela dobrej napad, NHL 2k11 je hroznej shit sm0

Sigix
    Člen

Tak taky trochu do mlýna, koukám že to je zatím jedna z nejrozporuplnějších TM podle názorů.

K organizaci:
    – letos mi ty šatny přišly tragický, při vstupu bez problémů, ale při odchodu…
    – hajzlíky sou takový jako sou lidi, když se chovaj jak dobytci tak s tím neudělá nic ani průběžný uklizení, který mimochodem probíhalo.

K hraní
    – já nechápu ty hlasy, co na TM furt hledaj trancový zážitek roku. Je to koncipovaný jako party a halovka ne jako klubovka. Jasně že je Trancefusion v tomhle ohledu lepší… TM je dělaná pro hodně lidí a ne pro akademickou trancovou obec…
    – Poliak: co sem zaslech tak to prislo o nicem, ale není to obejktivní – z chodby sem slyšel cca pul hodku zaverecnou
    – Gareth: bezvadnej úvodní set, opravdu mě to bavilo
    – Markus: nevím co čekáte, je to Markus takhle hraje a zahrál podle mě bezvadně. Nemám pocit, že by se lidi nebavili a Markus vypadal, že si to hrozně uživá a to bylo podle mě znát na tom hrání. Nemám co bych vytknul
    – A&B to se nedalo tohle podle mě v tenhle moment přestala O2 arena pařit, utahaný na mě, ale vím že takhle hrajou pro mě a asi mi nikdy nepadnou už do noty…
    – Ferry: překvapenej z první půlky setu, už sem si říkal že úspávač hadů pochopil, že ve 3 se má hrát, bohužel druhá půlka mi připoměla spíš A&B
    – JOC: naprosto bezvadnej set, tohle byl trance jak se patří! Podle mě vdechnul život unavenému publikumu a vyždímal co se dalo z lidí 🙂

Celkově
    Bezvadně sem si to letos užil. Grafika a design se mi letos líbil mnohem víc než loni. Jo bylo to jednoduchý, ale nepřišlo mi to odfláklý, aspoň to nerušilo. Jinak lasery letos luxus a až na ty dělobuchy parádně připravenej event. Jo a prřišlo mi, že lidi letos výjmečně slušní ohleduplní a laskaví, nevím jetli sem měl jen štěstí, nebo se zlepšil přístup.

Anonymní uživatel
    Host

GeorgE
    Re: Transmission 8, 19.11.2011
    (20. 11. 2011 13:38)
    V kritice a pomlouvě je rozdíl 🙂

>>>>> Kritika pomluva, to je fuk 😀

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 91. až 105. (celkem z 340)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.