Úvod › Fóra › Trance Diskuse › Transmission 8, 19.11.2011
- Toto téma obsahuje celkem 339 odpovědí. Do diskuze (86 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
Hanny a poslední změna proběhla před 13 roky a 3 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
20. 11. 2011 v 13:59 #202248
Ivoshek
ČlenTeda fakt netuším, jestli jsem byl na stejný akci, jako ta většina, která je tu jen naštvaná a znechucená, pro mě naopak to byla jasně nejlepší TM, kterou jsem za poslední 3 roky navštívil, ani při jednom setu jsem se nenudil, narozdíl od předešlých let…
Organizace byla tradičně v podání UM dobrá, nicméně fronty u šaten jsou každoroční problém, který se prostě stále neřeší, nechápu proč.
Stage: Není to podle mě jednoduchý, každoročně vymýšlet novej koncept, ale myslím že i letos se to hodně povedlo a bylo to velice originální. Světla skvělý, lasery a jejich četnost používání byla výborná, projekce někdy skvělý, jindy horší, tanečnice pěkný, petardy taky paráda, tady rozhodně nemám co vytknout…
Zvuk: Tady prostě není o čem, Funktion One je bezkonkurenční…On měl snad dneska Tiesto narozeniny nebo co? Tolik jeho věcí (i když v předělávkách samozřejmě) jako hráli všichni dohromady dneska, to neuslyšíte ani na jeho samotným koncertě sm0
Hudba:
Poliaka sem bohuzel slyšel jen při stání fronty na šatnu, takže nehodnotím
Emery – potěšil mě, sice to nebylo to, jako třeba na Ancient Mysteries, ale rozhodně nezklamal, pro mě 7/10
Markus – chvíli jsem si říkal, jestli to není převlečenej Marco V sm15 řezal to pěkně už od začátku hezky od podlahy a já se rozhodně nenudil 7/10
AaB – naprosto nechápu zklamání vás všech, já jsem naopak velmi nadšenej, i když je to možná tím, že jsem je live slyšel poprvé…podle mě byli naprosto skvělí a právě trance v jejich podání mi na TM celý ty roky chyběl. A chat s publikem? to jsem ještě nikdy neviděl a moc se mi to líbilo…A ještě na konci zahráli i na emotivní strunu (nevíte náhodou někdo, proč měli to věnování markusově otci?), pro mě jedna z nejlepších záležitostí večera 9/10
Vission Imposible mix – jak už je jejich zvykem, vizuálně naprostá paráda, i když hudebně to taky nebylo špatný, ale mrzí mě, že to nehráli živě, ale ze záznamu, i tak 9/10 (na tohle vystoupení + intro Ferryho se přišel do lóže podívat i Markus s tátou, takže mám pěknou fotečku sm12)
Ferry – konečně jsem ho měl taky možnost slyšet naživo a i když asi nepředvedl to nejlepší, co v něm je, tak mě rozhodně taky nezklamal a našel jsem si v jeho setu spoustu výborných záležitostí. 7/10
John OC – tak tohle byla bomba. Jediná škoda je, že byl až na konci a tak sil už moc nezbylo a na celej set už jsem zůstat prostě nedokázal. Řezal to tam ale fakt neskutečně, moc rád zkouknu jeho track list. Podle mého názoru jednoznačně nejlepší týpek, co dneska zahrál 10/10Jak jsem říkal na začátku, já jsem naprosto spokojenej, tancoval jsem dokonce i když jsem v sedě odpočíval, takže maximální spokojenost!!!
20. 11. 2011 v 13:58 #202247C4R11055
Člen[quote Anonymní uživatel]Poliak - neslysel sem
Gareth - výbornej setik, myslim ze se publikum bavilo (byl sem celkem uprostred nahore a mohl sem sledovat reakce cele plochy) 8/10
Markus - pro me zklamání (myslim ze i pro publikum,malo zvednutych rukou atd.) hlavne ho to asi moc nebavilo,kdyz konec setu pustil track a sel o 2metry stranou aby si tam mohli zapojit jablickaNB pro chat(A&B). Ani se nerozloucil. Skorem celeho sem prosedel. 4/10
A&B - jejich klasickej set.. nicim asi neprekvapili , krom chatem s publikem. 7/10
Ferry - u mě dobrý..:) 8/10
JoC - MASAKR vecera!!! Nechapu lidi co tu pisou ze byl utahanej. Rezal to perfektne a hral vocalovky riznute s poradnym DUC DUC. Ackoliv sem okolo 4hod usinal unavou, tak sem do 6hod premlouval nohy at este vydrzi. Set vecera! 10/10.
Cela akce povedena. Lasery,intra u Djs, hudba naprosto vporadku.[/quote]
Nevim, já si prostě masakr nakonec představuju jinak než co dneska předvedl JOC … třeba tyas na TF, nebo loni w&w … jak už tady někdo psal, na chvíli to rozjel a pak následoval dlouhej utahanej breakdown. nedalo se na to pařit.20. 11. 2011 v 13:49 #202245Anonymní uživatel
HostPoliak – neslysel sem
Gareth – výbornej setik, myslim ze se publikum bavilo (byl sem celkem uprostred nahore a mohl sem sledovat reakce cele plochy) 8/10
Markus – pro me zklamání (myslim ze i pro publikum,malo zvednutych rukou atd.) hlavne ho to asi moc nebavilo,kdyz konec setu pustil track a sel o 2metry stranou aby si tam mohli zapojit jablickaNB pro chat(A&B). Ani se nerozloucil. Skorem celeho sem prosedel. 4/10
A&B – jejich klasickej set.. nicim asi neprekvapili , krom chatem s publikem. 7/10
Ferry – u mě dobrý..:) 8/10
JoC – MASAKR vecera!!! Nechapu lidi co tu pisou ze byl utahanej. Rezal to perfektne a hral vocalovky riznute s poradnym DUC DUC. Ackoliv sem okolo 4hod usinal unavou, tak sem do 6hod premlouval nohy at este vydrzi. Set vecera! 10/10.
Cela akce povedena. Lasery,intra u Djs, hudba naprosto vporadku.20. 11. 2011 v 13:46 #202244Anonymní uživatel
Host[quote Anonymní uživatel]Polovina lidí tu nadáva na A&B že utahaný..to je asi moc neznáte co..tohle je jejich "běžnej setík", byla jsem na nich několikrát i v zahraničí. Jsou super. Ano třeba se to nehodí na TM ale nemusíte hned pomlouvat 😉 chtěla bych vidět vás :)[/quote]
přesně, tempo skvělý, melodický, s nápadem. na TM se to opravdu nehodí, kde všichni strašně „paří“ na schulze, kterej je unylej, jen to mrdá, v tej písničce se neni čeho chytnout… pro mě schulz skončil svym vystoupenim na PURE před cca dvěma lety v SaSaZu, kde to byla neskutečná nuda celých 5 hodin… na Above a Beyond lepší jezdit za nima, tady se nezavděčí.
a přesně jak tu někdo psal – euforie u Norin & Rad – Bloom…20. 11. 2011 v 13:39 #202242Anonymní uživatel
HostSety ke stažení pro ty co nemohli jet jako já
20. 11. 2011 v 13:38 #202241Anonymní uživatel
HostV kritice a pomlouvě je rozdíl 🙂
20. 11. 2011 v 13:28 #202236Anonymní uživatel
HostPolovina lidí tu nadáva na A&B že utahaný..to je asi moc neznáte co..tohle je jejich „běžnej setík“, byla jsem na nich několikrát i v zahraničí. Jsou super. Ano třeba se to nehodí na TM ale nemusíte hned pomlouvat 😉 chtěla bych vidět vás 🙂
20. 11. 2011 v 13:27 #202235TIGI
ČlenTracklist [url=http://forum.trance.cz/read.php?7,199168]ZDE[/url]
20. 11. 2011 v 13:12 #202233Anonymní uživatel
Host[quote Anonymní uživatel]Koukám, že tahle akce je fakt názor od názoru...
- ozvučení Funktion one bylo prostě fenomenální [/quote]
Tak s tím musím souhlasit..jedno z těch „+“ na které jsem si nevzpomněl. Zvuk byl opravdu parádní..
20. 11. 2011 v 13:11 #202232kvapel
Členhttp://www.youtube.com/watch?v=udG02Qpyv0c
neznate nekdo nazev prosim
20. 11. 2011 v 13:08 #202231Anonymní uživatel
HostKoukám, že tahle akce je fakt názor od názoru…
Pro mě zaručeně jedna z nejlepších akcí, jaké jsem navštívil a že jich už pár bylo… Sice neslyším na jedno ucho sm13 , ale stálo to za to..– nikde téměř žádné fronty (5 minut max)
– lidí tak akorát
– ozvučení Funktion one bylo prostě fenomenální
– Markus to zdrtil přesně tak, jak to mám rád. Above and Beyond sice chvílema utahaný, ale já si to neskutečně užil. U Sun and Moon slzy, u Bloomu euforie sm4 a Mozart hned na začátku, paráda!!!
Emery taky nezklamal a Corsten je prostě Conrsten…Za mě letošní Transmission 9,5/10 a za rok jedu zas…
20. 11. 2011 v 13:02 #202230rado
Členlen tak nahodou nevie niekto nazov toho dubstepu v intre medzi schulzom a a&b?sm15
20. 11. 2011 v 12:56 #202228Anonymní uživatel
HostTak pro mě po tomto „zážitku“ konec s Transmission. Příště už prostě nejedu.
Každý to má asi holt jinak, ale ta akce za ty roky nedoznamenala žádného vývoje.. Marně blaženě vzpomínám na TM „The New World“..to byla panečku paráda a od té doby je to snad pokaždé hoší a hoší. Co se hudby týče..zázemí..show..no prostě už ne..
Celkově mínusy:
hudba – jako příznivce uplifting trance to opravdu není párty pro mě a ani JOC to ráno nezachránil, dřív se hrávalo svižněji
show – opět animace odfláknutý, celkově to postrádá nějaký originální nápad. Marně vzpomínám na TNW kde to bylo opravdu na úrovni
šatny – opět tragédie na entou..to je prostě děs..jak příchod, tak ráno odchod v té šiléné tlačenici.
toho debila co vymyslel ty šílené petardy bych dal vykastrovat..:)
tak neskutečně ohavné záchody jako byly letos jsem snad ještě nezašil..:)Pro mě prostě propadák roku tahle párty.
Celkově plusy: pokud bych měl porovnávat s minulými ročníky na které v dobrém vzpomínám, tak asi žádné..
Hudebně:
Poliak – přišel jsem na konci, tak nehodnotím
Emery – už jsem od něj slyšel mnohem lepší sety. Na Ancient Mysteries zahrál tenkrát naprosto parádně, včera nic moc. 5/10
Marcus – takový už standard..podle mě to chce někoho nového už.. jeho sety mi připadají pořád dokola 5/10
A&B – málem jsem usnul, nic pro mě – 2/10
Ferry – mě se vcelku líbil.. závěr setu už to docela pěkně rozpumpovával.. 7/10
JOC – moc jsem se na něho těšil, ale nezahrál bohužel podle mých očekávání, nevím proč po každém trošku slušném rojetí ihned následuje asi 3min. breakdown a to se celý set opakovalo až do konce.. Trošku hutněší řezání by neškodilo aspoň na závěr. 8/10Tak to je asi k letošnímu ročníku vše. Už se moc těším na Trancefusion, který má na jaře opravdu neskutečný line-up a snad si tam zpravím tu hožkou pachuť z letošního Transmission kam se mi po včerejšku už opravdu nechce jezdit..
20. 11. 2011 v 12:24 #202227jack007
ČlenNo ale byl tam i medvidek a tomu se to snad libilo. sm15 I kdyz ho ten chlapek asi propasoval v batohu. sm0
20. 11. 2011 v 12:23 #202226mr.Majkl
ČlenPár fotek (těch hezčích) [url=http://majklm.rajce.idnes.cz/TM_2O11]http://majklm.rajce.idnes.cz/TM_2O11[/url] pak mi došla baterka 🙁
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.