Úvod › Fóra › Trance Diskuse › Transmission 8, 19.11.2011
- Toto téma obsahuje celkem 339 odpovědí. Do diskuze (86 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
Hanny a poslední změna proběhla před 13 roky a 2 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
20. 11. 2011 v 12:09 #202224
R4YNE8
ČlenTecko: Zrovna na toho JOC jsem se těšil sm7
20. 11. 2011 v 12:03 #202223Anonymní uživatel
HostJo a btw, skoro neslyšim na pravý ucho, vyjebaný petardy…
20. 11. 2011 v 12:00 #202222R4YNE8
ČlenTak ještě, že jsem nakonec nejel. Těšil bych se určitě nejvíc na JOC a když říkáte, že to bylo utahaný a celkově zklamání, tak už si tu neúčast na TM ani moc nevyčítám sm15
Stejně pro mě asi největší hvězdou TM zůstává Simon Patterson. Minulý rok zahrál luxusně sm5
20. 11. 2011 v 11:54 #202221mr.Majkl
ČlenMichal Poliak – warm-up, 100 lidí = 100 názorů … ?/?
Gareth Emery – Čekal jsem více, Intro mi oproti Markusovi přišlo snad i slabší .. na to, že to mělo celé zahajovat … 6/10
Markus Schulz – Jeho Intro pro mne bylo to čím měla TM začít 🙂 … Jinak klasika, zahrál dle očekávání.. Bavilo ho to, je vidět, že má Prahu rád…. 8/10
Above and Beyond – No… hodně dlouho mi trvalo, než jsem se mezi těma trackama našel… 3. třetina setu mě to docela i chytlo … na Sun & Moon nedám dopustit i když jsem ho slyšel po několikáté…7/10
Transmix – viděl jsem jen intro a pak asi 5min … ?/?
Ferry Corsten – na Ferryho jsem dorazil o něco později, byl jsem pro jídlo + sháněl kamaráda…. Ferry dobrý…. Brute,Digital Punk… fajn….. 7/10
John´O Callaghan – to, co předvedl tenhle člověk? špica večera! sice jsem už totálně nemohl…. ale prostě na něj jsem musel… 😀 vyfikl mi set dle libosti…. fakt skládám holt! 9/10Pozn.: Šatny se letos docela i daly…. ale ty WC? No já myslel, že jsem někde v zoo ….
Jak už tady někdo říkal… TF u mě vede!
[b]deepINside[/b]: někde něco určitě bude…. ale dle toho co vím, tak bude asi jen Emery,Markus,Transmix a Ferry….. Poliak nevím jestli byl ve vysílání a Above & Beyond nedali práva, kamarád něco říkal, že by ten set měl znít v jejich TATW 🙂
20. 11. 2011 v 11:52 #202220Anonymní uživatel
HostTo teda je , stejně jako ten set co zahráli , debilové debilní , tolik jsem se na ně těšil!!!
20. 11. 2011 v 11:52 #202219Tecko
ČlenTak ja prave dorazil domu a nejak jak to tady ctu tak nevim, zda jsme byli na stejne akci.
Paril jsem od zacatku Garetha az po uplny konec akce.
Gareth Emery – Ze se to zacne rezat hned tak od zacatku jsem necekal, takze pro me luxusni set..hral jednu bombu za druhou..u toho se snad nudit nedalo.
Markus Schulz – mel jsem z nej strach co zahraje a mile me prekvapil. Taky to tam sazel jak se patri a hymna Digital Madness znela v hale uplne suprove.
A&B – luxusni set. Nevim proc by to do haly nepatrilo nebo na TM. Zahrali uzasne. Mel jsem moznost je slyset v zivote 3x a pro me nej set. A zpivat znamy kousky..naskakovala husina.
Transmix jsem tak nejak nepochopil. Sice jako hezky jak pro oci tak pro usi ale to radsi meli vzit prachy a prikoupit jednoho Dj navrch a ne tam hrat z playeru 30min pisnicky. Myslel jsem ze to budou michat Vision Impossible live.
Ferry Corsten byl pro me propadak vecera. Neskutecne pomaly, paty pres devaty, skladby volil jakysi nedomrdly..no u nej ten cas vubec neutikal. Jediny co jsem si snim dal bylo Beautiful. Jinak propadak vecera a bal jsem se ze se mi bude chtit spat a a nevydrzim na JOC.
JOC – nikdy jsem nemel moznost slyset jeho set, ale to co mi predvedl tak to byl luxus nejvetsi a pro me headliner vecera. Rozproudil ve me krev a ja celej jeho set paril a paril az do 6. Sazel to tam a jelikoz mam rad trochen tvrdsi trance tak to byl muj salek kavy.
Akce luxusni,ale minuly rocnik to neprekonalo..spis naopak. Vizualizace pouze vpredu..sice megalomansky ale pouze vpredu. Intra letos o nicem. Dva roboti se mlati? Je nam 12 nebo co…jinak satny bary a bordel po zemi uplne v poho. Co bych vyzdvyhl byl neskutecne luxusni zvuk…20. 11. 2011 v 11:49 #202218JBL
Člento Ocho: aha tak to jo… mě to přišlo povědomé, tu kompilačku jsem si včera dopoledne stáhnul a taky poslouchal…ta kompilačka je zklamání…
20. 11. 2011 v 11:42 #202217deepINside
Členmá někdo nahraný live streamy z tý Evropy? sm16
20. 11. 2011 v 11:18 #202216Anonymní uživatel
Hostmoje hodnocení :
Michal Poliak – skvělej rozjezd , potěšil progressive a docela to i řezal electrem
Gareth Emery – Ze začátku hrozně house a pak docela dost nudný trance , ale jinak se to dalo
Markus Schulz – opět se potvrdilo , že prostě umí , hrál hlavně ze svýho labelu a The New World moc potěšilo
Above and Beyond – největší průser večera , co to mělo bejt??? Taková hrůza , že jsem je poslouchal jen když jsem procházel po hale , jinak Sun and Moon a Thing called love už se mi tak ohrálo , že už mě ani to nebavilo. Největší nuda – další uspávači hadů , oproti roku 2007 kdy byli nej tak se hodně zhoršili a co mělo znamenat ty slova na konci?? málem mě to dostalo do depky ty nápisy – děs prostě
Transmix – super , líbilo se mi slyšet staré trance tracky a show parádní
Ferry Corsten – no po 4 tracích jsem odešel a nebavilo mě to , vrátil jsem se až na beautiful a pak to šlo
John´O Callaghan – Headliner!!! bomba prostě , poprvý za celou transmission – čistej trancovej set!!! Stellar , Save this moment a pak to řezal 140 bpm!!! pecka a nakonec Find Yourself a fotečka s ním , co víc si přát.
Jinak nechápu proč se za celou akci hrálo tolik věcí od Tiesta zremixovaných do úplných sraček!!!
A dále jsem si připadal občas jako na housmission 🙁 což je dost velká škoda a dost mě to mrzelo a nejvíc zklamali Above and Beyond. Jinak Stage suprová – podobná Ancient Mysteries , lasery luxus a pyro show a intra bombový!!! Hodnotim to proto velmi kladně hlavně kuli tý show Johnovi a Markusovi , škoda mohlo to být ještě lepší , hold Trancefusion u mě vede!!!20. 11. 2011 v 11:16 #202215C4R11055
Člen[quote ics]JOC a utahanej??? sm10 Tak to jsem moc rad, ze jsem nakonec nejel, protoze bych jel hlavne na nej sm18[/quote]
bohužel 😀 poslední naděje jsem vkládal do něj a velmi zklamal :-/20. 11. 2011 v 11:10 #202214ics
ČlenJOC a utahanej??? sm10 Tak to jsem moc rad, ze jsem nakonec nejel, protoze bych jel hlavne na nej sm18
20. 11. 2011 v 11:01 #202213Anonymní uživatel
HostLíp bych to nenapsal 🙂
20. 11. 2011 v 10:59 #202212C4R11055
ČlenTak taky přidám pár postřehů sm11 … co se hudby týče, tak pro mě propadák, jedinej kloudnej set byl od Garetha, pak možná trochu Markus, chvílema … hymna digital madness zněla v hale peckově … A&B uspávači, prostě se podle mě tohle na takovýhle halovce nedá hrát … Ferry taky neosilnil … a JOC na konec, to byla tragédie, nedalo se na to pařit, utahaný, závěrečnej set jsem si představoval kapku jinak sm15 … jinak chci „pochválit“ chytráka, kterej přišel s tim nápadem tam střílet ty petardy … pěkně si tim zahrávali se zdravím účastníků sm18 ani projekce nebyly tak dobrý jako loni. Intra nic moc, z tématu se dalo vytěžit víc …pro mě vrchol večera Mansion a Metropolis day … druhá TF byla prostě o mnoho lepší.
20. 11. 2011 v 10:50 #202211Anonymní uživatel
HostAčkoli jsem čekal, že to bude JOC řezat, opak byl totální pravdou. Jeho set bych hodil i s A&B na začátek… pro mě nejlepší set od Garetha 🙂
20. 11. 2011 v 10:31 #202210mitchel
Členpro mě nejlepší JOC.. u above a beyond sem tam i usnul 😀
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.