TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Playlisty, Tracklisty Transmission: Digital Madness – O2 Arena – 19.11.2011

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 40)
  • Autor
    hphondra
    Člen

1. track byl Gaia – Stellar , co zahral John. 🙂

DJAce
    Člen

Nexxie: Hale, pouštěl jsem si tracky doma a Semper Fi se mi zdálo, že hrál, tak jsem to sem napsal a až po tom, co jsem přidal příspěvek jsem zjistil, že to blbostsm18 Ale ten Bailout jsem slyšel, anebo to bylo něco tak podobný, že teda nevimsm4

nexxie
    Člen

DJAce : tak buď hádáš nebo jsem byl na jinym Callaghanovi protože Sempre Fi ani Bailout jsem neslyšel sm3

DJAce
    Člen

A A&B Prelude samozřejmě . . . sm3 A Callaghan – Semper Fi, The Bailout, J.O.C. feat. Audrey Gallagher – Big Sky, Gareth Emery – Exposure

nexxie
    Člen

urobil jsem jentak narychlo nekompletní tracklist JOCe

[code]
    01. ID – ID
    02. John O’Callaghan feat. Betsie Larkin – Save This Moment (Gareth Emery Remix)
    NA. Andy Moor feat. Sue McLaren – Fight The Fire (Stoneface & Terminal Remix)
    NA. Mark Leanings – Guiding Light (Original Mix)
    NA. Sebastian Brandt – Ashes (Original Mix)
    N-9. Depeche Mode – Personal Jesus (Sean Tyas Rework) vs. John O’Callaghan feat. Audrey Gallagher – Big Sky (JOC Mashup)
    N-8. ID – ID
    N-7. Aly & Fila – We Control the Sunlight (Original Mix)
    N-6. ID – ID
    N-5. John O’Callaghan – Raw Deal vs. Armin Van Buuren feat. Sharon Den Adel – In And Out Of Love (Armin Van Buuren Mashup / JOC Edit)
    N-4. John O’Callaghan vs. Marco V. – Status Excessu D vs. Godd (JOC Mashup)
    N-3. Gareth Emery – Exposure
    N-2. Binary Finary – 1998 (Alex M.O.R.P.H. Remix)
    N-1. John O’Callaghan – Find Yourself (Cosmic Gate Remix)
    N. Markus Schulz – Digital Madness (Original Mix)
    [/code]

DJAce
    Člen

Above & Beyond – Thing Called Love, Sun & Moon, Sun In Your Eyes, Mat Zo & Arty – Mozart, Norin & Rad – Bloom, Formula Rossa, Kyau & Albert vs. Daft Punk – Be There 4 U One More Time, OceanLab – Breaking Ties, Marc Marberg vs. Kyau & Albert – Megashira (Ronski Speed Remix)???, Above & Beyond – You Got To Go (Kyau & Albert Remix),
    John O’Callaghan – John O’Callaghan feat. Sarah Howells – Find Yourself (Heatbeat Remix) + Depeche Mode – Personal Jesus, Save This Moment, Aly & Fila – We Control The Sunlight,

To je jen něco málo a nemůžu najít ani si vzpomenout dál, ale kdyby se to dalo nějak dohromady aspoň z naší paměti, bylo by to supr:)

Anonymní uživatel
    Host

2 ErikDeejay: Díky, sice mi to připadalo, že to znám už léta (jako, strčil bych snad za to ruku do ohně) ale tohle je naprosto GENIÁLNÍ TRACK!!! Jsem ti hluboce zavděčenej… škoda, že nejsem teplej, hned bych ti ho pokouřil sm12 sm0

ErikDeejay
    Člen

[quote Anonymní uživatel]Lidi, nikde nemůžu najít věrohodnej tracklist ze včerejška... nějakej vtipálek si dokonce závěrečnej track "Made Of Love" pojmenoval jako "ID", všichni ostatní to po něm jen kopírujou... (to je drzost největšího kalibru)... nemluvě o tom, že mp3 záznam od Evropy 2 končí o dost dřív. POMŮŽE MI NĚJAKÁ DOBRÁ DUŠE S TÍM, CO JE TOHLE ZA TRACK? Ferda to hrál někdy skoro ke konci, myslim že jako předposlední:

http://www.youtube.com/watch?v=CgL9cAsG4L0 - omlouvám se za kvalitu nahrávky, ale pár začátečních vteřin a prostě MUSÍTE VĚDĚT!!![/quote]

to je Ferry Corsten – „Take Me“…zatiaľ nevydaný song, ktorý sa čo nevidieť objaví na Ferryho novom albume 😉 Checkni youtube…tam je niekde aj celý track mám pocit sm11

Anonymní uživatel
    Host

Ferry hrál ještě:
    Ferry Corsten feat. Betsie Larkin – Coming Down

Anonymní uživatel
    Host

Lidi, nikde nemůžu najít věrohodnej tracklist ze včerejška… nějakej vtipálek si dokonce závěrečnej track „Made Of Love“ pojmenoval jako „ID“, všichni ostatní to po něm jen kopírujou… (to je drzost největšího kalibru)… nemluvě o tom, že mp3 záznam od Evropy 2 končí o dost dřív. POMŮŽE MI NĚJAKÁ DOBRÁ DUŠE S TÍM, CO JE TOHLE ZA TRACK? Ferda to hrál někdy skoro ke konci, myslim že jako předposlední:

http://www.youtube.com/watch?v=CgL9cAsG4L0 – omlouvám se za kvalitu nahrávky, ale pár začátečních vteřin a prostě MUSÍTE VĚDĚT!!!

krishke
    Člen

v transmixu taky zaznělo Adagio for Strings od Tijse, Cygnus X – Orange Theme, Binary Finary – 1998

kameja
    Člen

Schmidt: One More Time je presne : Kyu & Albert vs Daft Punk – I´l be there 4 you one more time tipl bych Mat Zo MashUp….

Jinak Transmix potesil staryma peckama hlavne nepredelanyma do trousovych mixu, takze :Zombie Nation – Kernfraft 400, Veracocha – Carte Blanche, Vincent de Moor – Fly Away….

2Sexy
    Člen

[quote krishke]Co mě zajímá nejvíc je poslední trak, kterej hráli Above and Beyond, byl naprosto úžasnej[/quote]

http://forum.trance.cz/read.php?2,191415

TL transmixu by me taky zajimal, zvlast tracky pred Fly Away a po Superstringu 🙂

karak
    Člen

Mohl by někdo nahodit TL toho transmixu? THX 🙂

Anonymní uživatel
    Host

Mě zase spíš mrzí že A&B údajně nepovolili vysílání v rádiu..setíku 🙁

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 40)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.