TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission – Seven Sins, Praha 25.10.2014

• Toto téma obsahuje celkem 32 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Dolvich a poslední změna proběhla před 10 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 34)
  • Autor
    Dolvich
    Správce

AFTERMOVIE

jezdec
    Člen

Upřímně tenhle počin jsem nečekal, ale docela to chápu. UM se snaží vytěžit maximum ze slávy, která se TM dostává jakožto jednomu z největších eventů (střední) Evropy. Nicméně se trochu obávám, že to bude rychlokvaška. Prvotní podpora od Markuse se zcela jistě hodí, uvidíme, jaké DJs utáhnou příště.

Chelseaplayer
    Účastník

Jo bylo proste preupliftovano,doufam ze pristi rok to bude vyvazenejsi,letos se to strasne tahlo.

Anonymní uživatel
    Host

pro me taky ;]

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Těd kdyz posloucham sety z TM tak asi nejlepsi Thomas Coastline

Anonymní uživatel
    Host

Tak to ja za sebe mam spis opacnej nazor :))
    Kazda TM se mi libila a vzdy jsem si ji uzil. Letos kdyz jsem videl lineup tak jsem se zacinal bat ze to nebude nic pro me, ale stale jsem tajne doufal ze djs zahrajou tak, aby se mi to libilo.
    Schvalne jsem si jeste tyden dva pred TM poslechl ode vsech posledni sety a rikal jsem si ze takhle by to slo 🙂
    Do haly jsme dorazili na osmou, protoze pritelkyne chtela videt zacatek a v klidu se ve vipku najist. U jidla jsem chvalil Coastlina, protoze to bylo neco pro me 🙂 Alex sice pritvrdil ale porad mi to nevadilo 🙂 Solarstone zmirnil, takze jsem byl porad spokojenej 🙂
    Markus me nezklamal a podrzel svuj styl, takze jsem paril jak se dalo a uzival s tim, ze uz to muze byt posledni moznost toho vecera 🙂 a fakt byla… po nem dal uz jsem jen trpel a trpel 🙂 Mlada to nedala a odesla hned jak zacal Bryan (ikdyz zacal zrovna dobre…na cca 30sec :D)
    tenhle styl ja proste nemusim a prijde mi to moc rychly a hlavne porad na jedno brdo… obcas zmena a pak zas zpatky a porad to samy :))…asi jsem ted prilnul spis k EDM a progressivu 😉
    co se tyka efektu atd, tak jsem nicim prekvapen nebyl, protoze vazne tam nebylo nic co by tam nebylo uz drive.
    Spis me zklamala projekce, kdy v oknech chramu porad byly jedny a ty samy zabery tech slecen predstavujicich hrichy.
    Proste zadna pecka ze kterych byl byl nadsenej.
    Navic nahore na balkone, kdyz mluvil MC nebylo skoro rozumet. Bylo to potiche a zastrene, coz mi prislo hodne trapny.
    Lidi bylo dost..ikdyz mi prislo ze letos to spodni vip melo vic mista nez obvykle, takze v kotli bylo mista min ://

Jeste v koutku duse jsem doufal ze na after v mecce bych mohl zaparit, ale po hodine jsem uz nedal a zabalil to uplne :))
    Holt smula 🙂
    Pobavil me kamarad ktery trikrat za vecer rikal ze zrovna dobre hrajou a vzdy to bylo intro :DD

Takze celkove moje nejhorsi TM :/ … jako nejlepsi jsem hodnotil TM IX – spiritual gateway 🙂

holt jindy.. 😉

Anonymní uživatel
    Neaktivní

můj reportík na hlavní stránce 😉

Úvod

Chelseaplayer
    Účastník

Ja se chci jenom slusne zeptat,jestli nekdo nevi,co to bylo za zfetovane blbecky na plose,cele to tam vedl ten mlady vypatlanec co mel na sobe ty arabacske hadry..Ti me neskutecne srali,proc nejdou smradit nekde do lesa,fetky?Jinak super,na me moc upliftu,uz se to tahlo,ale dobry,i ten zvuk mi neprisel spatny.

Karel
    Správce

taky pridam kratke shrnuti, prichod v 9, satna prazdna, prvni pozitivni prekvapeni. lidi uvnitr uz hodne, posledni minuty setu Coastlina jsem vyuzil k seznameni s halou atd. Velky plus za bocni vychody z parketu do patra, pred rokem to myslim bylo jen vedle vip sekce, letos to bylo i po stranach, takze se dalo pohodlne i zepredu uniknout davum lidi. Alex Morph me hodne bavil, ale jeste clovek nebyl v te spravne nalade, takze to spis byly takove 10min mini vrcholy s prestavkama. Ty narusoval velkej pocet lidi, at jsem si nasel jakykoliv misto na pareni, tak tam porad nekdo chodil sem a tam a s pribyvajicim casem pribyval i bordel pod nohama, jaky kontrast proti TF Oldschool kde na zemi nebylo nic. Beru si na tyhle akce stary bily konversky (boty) a po TF byly porad bily, po TM maji do bile barvy daleko, jak po me porad nekdo slapal sm4 Nicmene Morph peknej. Intra, efekty a vizualizace stage taky super, lepsi uz to byt moc nemuze! Solarstone jsem cekal ze bude nuda, ale prekvapive me to bavilo. Chvili jsem byl uplne vepredu ale tam bylo fakt prebasovano, takze pak na radu Freezera jsem se drzel trochu dal a bylo to lepsi.

Ottaviani taky pekny hlavne ten konec ty posledni dva songy, na druhou stranu se mi ten dosavadni styl „chvili tvrde, chvili zpivani, chvili trance“ zacal trochu splyvat s djs predtim, v tomhle byla zase lepsi TF Oldschool kde ty rozdily byly velky, ale uznavam, ze to nejde moc srovnavat. Transmix jsem si vychutnal z balkonu, vizualni stranka opet vyborna. M. Schulz hral rozhodne nejvic tvrde z meho pohledu, nicmene po pulhodine mi ty songy taky zacaly pripadat vsechny stejny. No a kdyz tam dal Delerium – Silence, tak to me uprimne prestalo bavit, navic jsem zase zrovna byl v miste kde byla premira individui (ja mel stesti na dve ojizdejici se lesbicky, coz by bylo jeste fajn (kdyz pominu fakt ze nebyly vubec hezky), kdyby se o ne nezacal otirat plesatej deda, laska a jednota je fajn ale nic se nema prehanet sm13). Takze po tehle experience to jeste asi pulhodiny zkousel zlomit, ale nepovedlo se, a zabalil jsem to nekde v pulce setu Schulze. Jak pise Seven je to samozrejme o hlave, mne tentokrat nevydrzela az do rana. Celkove ale spokojenost, tu dobu co jsem tam byl jsem si v ramci moznosti uzil, pamatuju z drivejska i TM kdy mi to nesedlo mnohem vic a nebavil jsem se vubec od zacatku. Nicmene co se tyce osobniho uspokojeni, tak TF Oldschool neprekonana, ale potreti rikam, nechci srovnavat jablka s hruskama sm3.

jack007
    Člen

Tak zvuk byl letos slabsi nez vloni. Vloni když clovek vysel v patre vedle VIP, tak slysel krasne vysky. Letos to bylo silne utlumeny, všude sami stredy. Na tribunách to hralo nejlíp první vchod od stage. Sice pomocny reprak hned u hlavy, ale aspoň to hralo. Vzadu na plose to neprekrocilo 90db a vysek se tam clovek nedockal. Basu az když bylo trosku volneji kolem pate rano.
    Metrosexualu bez tricek sem tam letos na muj vkus videl az moc 🙂
    Mozna sem zrovna koukal kolem, ale prislo mi, ze lasershow zacla az při setu Photographera, do te doby mi prislo, ze se dost setrilo. Pravda, prijel sem az při setu Solarstona.

Ale za me jinak sama pozitiva, po dlouhy době sem videl Securitaky chodil a hlidat koureni. I když uhlidat se to nedalo, tak to bylo o hodne lepsi nez předtím. Satna na jednicku v cca 11 hodin a pak rano v 5 nového casu.

Rank1 transmix mi prisel jako slátanina.
    Nejvic me bavil Giuseppe, john a photographer. Markuse poslední dobou nejak nemusim. Skoda ze sem nestihl Alexe.

Ivoshek
    Člen

Tak budu asi první kdo se pokusí o celkový shrnutí…

Stage 10/10 – každej rok si říkám, že už to bejt lepší nemůže, a každej rok mě chlapi z UM dokážou mnohonásobně překonat očekávání. Opět dokonalý sladění tématu s celkovým konceptem stage, kdy letos vytvořený chrám měl doslova fascinoval a hlavně totální odlišnost od předchozího ročníku. Ani si to asi neuvědomujeme, ale tohle je opravdu profesialismus na světový úrovni a jsem přímo hrdej, že takovouhle českou akci, na který se sjíždějí lidi z celýho světa, máme ! Chválím opětovný nasazení tanečnic. Jediný co bych vytknul je Mc. Myslím, že zde opravdu není potřeba jeho občasný blekotání je na škodu.

Projekce & efekty 10/10 – další maximální vychválení. Projekce byly pro mne dechberoucí, zvlášť intra a nebo třeba mozajky jak v kostele, parádní vystižení podstaty každýho hříchu, kdy například v obžerství dali baculku 🙂 Slečny výborný, pěkný, smyslný a ostatní projekce opravdu skvělý. I světla byly pro mne dostačující, používání laserů jako každý rok bylo gradující, čili méně na začátku a stupňující se až do maxima při posledním Dj. Stejně výborný bylo né moc ale také nikoli příliš použití pyra a ohňů. opravdu chválím

Organizace 9/10 – nemá cenu se bavit o O2 aréně, je to nejlepší místo v republice na tu akci, výborný občerstvení, já přišel včas takže i šatny naprosto bez problému, jak na začátku, tak i na konci, všudypřítomný sekuriťáci, hajzly taky ok, takže prostě standart, kterej už ani nejde zlepšit. Co mohlo UM ovlivnit – chválím opětovný nasazení tanečnic. Proti srsti mi však je Mc. To je opravdu kravina na trance akci. Ten patří tak na Sensation nebo na Magnetic, tady šíleně kazí dojem. Taky se mi líbí aktivita UM na sociálních sítích, nicméně jsem jaksi nepostřehl slibové vyhlášení vítěze o M&G s Markusem a to jsem to poctivě checkoval celou hodinu po slibovaný druhý hodině…

Zvuk 6,5/10 – letos to bylo slabší. Hlavně mi to přišlo takový rozkouskovaný, místy přebasovaný, místy zase příliš uřvaný, dost letos záleželo, kde konkrétně jste, což se v minulosti tolik nestávalo. Na ploše to bylo kvalitativně nejlepší, ale stejně místy dost přebasovaný. Na tribuně vzadu to bylo zase přeřvaný výškově a na tribuně na bocích se to teda vůbec nedalo poslouchat, tam to bylo šíleně přehulený pomocnýma výškovýma reprákama. Ale jinak samozřejmě pořád dobrý, nicméně se divím, že to ti zvukaři prostě neslyší a neupraví to v průběhu akce…

Lineup 9/10 – kvalitativně bych ho hodnotil jako nejlepší za celou dobu TM, jenže bohužel ho pro mne trochu pokazil timetable, kdy jako první nastoupil Alex, kterej to pochopitelně trochu nasadil a až za ním pak Solarstone, kterej to hned zpomalil a zchladil hodně rozohněný publikum. Mělo to být naopak a večer měl zahajovat Solarstone klidnějším pure trancem, po něm Giuseppe a pak Alex, kterej by sednul před markuse jako prdel na hrnec.

Výkony Djs

Thomas Coastline 9/10 – Maliňáka žeru. Podle mě je to jednoznačně nejlepší českej trance Dj, kterej se hlavně umí dokonale přizpůsobit svýmu umístění v timetablu, což by měla být samozřejmost, ale bohužel spousta Djs na to kašle. Jeho warupy jsou ideální a když ho srovnám s Burianem nebo Poliakem, je to nebe a dudy co se týče warmupu TM. Lepší byl co jsem zažil jen SAN, ale to je moje srdcová záležitost a spíš už pomalu house, nebo něco na rozhraní. Každopádně Tomáš mne zase potěšil např. Eve od Barona nebo Rexem Mundi a jeho Nothing at all v remixu a dokonale mne nastartoval.

Alex M.O.R.P.H. 10/10 – Jak už jsem říkal na začátku, naprosto ideální by bylo zařazení před Markuse, nicméně za to on nemohl a to co předvedl byla pro mne absolutní bomba večera už takhle na začátku. Sice nedal svý An Angel´s Love v Herediově mixu, nýbrž ve svým originálu, to na věci nic nemění. Během jeho účinkování mi naskočila husina snad 7x nebo 8x a totálně mě rozsekal bombou Solina, to jsem měl snad i slzy v očích. Dále třeba Leviticus od Driftmoona nebo PvD & Ummet a jejich Come with me, či Alexův Reason nebo jeho remix Say my name od Flynna & Dentona, prostě opravdu parádní set nabitej tolika emocema… pro mne jednoznačnej, i když trochu předčasnej, vrchol večera.

Solarstone 6,5/10 – Obrovsky jsem se na něho těšil, ale docela mě nasral. Nevím jestli to bylo jeho umístěním právě za Alexe, ale první půlku setu mi přišel neskutečně nudnej. Druhá půlka už byla znatelně lepší a pěknej pure trance, např. jeho čerstvej pure mix Mr. Slade od Gai Barona, ale čím mne fakt vysloveně zklamal bylo 7 cities. Skladba mýho života, těším se na to od jeho confirmu a on to prostě nezahraje? Kurva dráááát. Fakt jsem měl až frustraci, což mi dorazilo dojem z něho. A on ještě nedá souhlas s broadcastem, buzík. Tady jsem tajně v doufal ve Falcons. Bohužel nic z toho… Myslím ale, kdyby totožnej set zahrál jako první, před Alexem, hodnocení by bylo asi úplně jiný, takhle jsem bohužel skutečně nabyl špatnýho dojmu, což mne neskutečně mrzí…

Giuseppe Ottaviani 8/10 – Po mírnějším stonovi to pro mne velmi překvapivě vzal z ostra. Pamatuju si ho jako jemnějšího, ale teď to docela řezal, je vidět že už je někde jinde než jak si ho pamatuju z roku 09 tuším. Pro mne ale plus, navázal vlastně na alexe a pořádně to zase rozproudil. Nejlepší byl mashup PvD – For an Angel, škoda ale že pouze asi na necelou minutu a pak ho přebil víc jiným beatem. Parádní bylo hned následující Coldplay – A Sky Full Of Stars pro mne v zatím v ID mixu, či mashupu? Prosím kdyžtak o pomoc…

Transmix by Rank 1 8/10 – Za mě celkově dobrý, ale mohlo to bejt lepší. Samozřejmostí byla výborná show, nicméně samotnej výběr a provedení Rank 1 potěšilo. Let there be light bylo jasný dopředu, Gaia – Tuvan taky fajný a snad to v pátek Armin v Ostravě nasolí taky. Co byla fakt ale fajnšmekrový bylo říznutí BBE – 7 Days And One Week Millerovým – Brace Yourself, což je jeden zmých absolute TOP tracků. Zajímavě vyzuálně bylo řešený i Explode Jordana & Bakera, který bylo následně dokonale doplněný PPK – Resurrection, což taky doufám Armin v pátek osolí z vinylu. Konec mi už ale přišel slabší, škoda. šlo to určitě ještě líp.

Markus Schulz 8/10 – Narozdíl od jeho minulých vystoupení mne opět znovu bavil, i když jsem si musel dát nutnou občerstovací pauzu. Předně ale musím zmínit, jak si vážím jeho vztahu k Transmission a celkově k čechám a Praze. Ano sice je to rezident a tak se možná už některým přejedl (nezastírám že i v minulosti mě), ale vždyť jde o nejlepšího Dj USA (teď čerstvě opětovně zvolen), kterej s obrovskou vášní, možná až láskou, jezdí rok co rok do tý naší prdelky nás bavit. Kdo se tímhle může pohlubit? No zpět k tomu co předvedl. Vypíchl bych třeba Fisherman & Hawkins – Underworld, remix Silence vždycky potěší, poprvé jsem slyšel Markusův remix Capital Cities – Safe And Sound ve spolupráci s Grube & Hovsepian a musím říct že paráda, radost mi udělal i se svým Finish Line a hlavně s Remember this. Potěšilo i Alex Ender & Allion – Monterini, ale víc jsem toho už nerozeznal. Celkově hodně energickej set, kterej mne potřebně rozpumpoval a nabyl energií. Dobrá práce Markusi!

John O´Callaghan – 9,5/10 a začal upliftingový ráj 🙂 Od týhle chvíle jsem se nezastavil a do teď jsem nepochopil jak jsem mohl vydržet až do konce v tak zběsilým rytmu. John mne hned několikrát vystřelil až do nebe. Tracky už si fakt nepamatuju, nebo jsem je nerozeznal, nevím 😀 každopádně snad bude co nejdřív tracklist, protože tohle byla libovka, hodně pozitivní energickej set protkanej vokálama. Tomu rozumím.

Photographer – 9,5/10 naprosto sedl na zvolený téma – hněv. Už tak vysoký tempo ještě vybičoval do neskutečných výšin. Přiznám se, že pro mne to byla dopředu velká neznámá, protože ho nemám vůbec naposlouchanýho, ale velmi opravdu velmi příjemný překvapení. Z tracků dám dohromady tak možná jen Rielův perfektní svět a tuším že Photographův mix Talla 2XLC – Rise. Za mě tedy velké, orpavdu velké plus, zejména za velmi vyvážený set, kterej mě bavil od začátku do konce.

Bryan Kearney – 10/10 Druhej vrchol večera, kterej orámoval celou TM. Už jsem si myslel že to zabalím, protože sil už skoro po 10 hodinách díky časovýmu posunu nebylo opravdu moc, ale Bryan mi to nedovolil a tak jsem zůstal až do konce. Začátek byl sice trochu slabší, ale po cca 15 minutách mě to opravdu chytlo a jel jsem poctivě až na dno sil do konce. Opravdu famózní zakončení famózní noci a Bryan byl ještě lepší zavírací řezník, než loni rovněž výbornej Sneijder. Opět mne chytla až husí kůže a líbila se mi jak jeho komunikace s publikem, to jak to prožíval, tak taky počet stále pařících lidí, myslím že tak odhadem 5-6 tisíc lidí bylo stále přítomno, což mluví za vše. Tracky si už fakt nevybavuju, tak snad brzy bude komplet tracklist…

Shrnutí 9,5/10 – můžu říct, že letošní hříšná edice Transmission byla pro mne opravdu tou nejlepší, jakou jsem zatím měl tu čest zažít. UM udělalo opravdu maximum, skvělá show + skvělej line up, bohužel trochu pokažený kvalitou zvuku, která mi ale upřímně po tak 2. hodině v noci začala bejt fakt fuk 😀 Výkony Dj´s vesměs výborný, až na nějaký ty mouchy. Škoda že Solarstone nedal souhlas se zveřejěnním, byl bych zpětně velice zvědavej a možná bych i na něj změnil názor, tak snad se někde jeho set objeví. Obrovský dík ještě jednou UM, posouvají své hranice stále dál a dál, i když si myslím, že to už prostě být lepší nemůže… Jen tak dál, ať ta „naše“ Transmission stále žije a stále baví tisíce lidí, abychom se dočkali dalších a dalších edic a né konce jak Trancefusion… Možná takhle měla vypadat loňská edice – výroční. I když tím tu loňskou nechci schazovat, ale desítka si zasloužila to, co předvedla jedenáctka…

seven
    Účastník

hhej proč tady chybí stránky? 🙂

spawn.leo
    Člen

výbornej line-up mě celkem zkazil zvuk, šíleně přebasovaný, sem tam sem ani nepoznal co zrovna hrajou za track. Přesouvali sme se na víc míst, ale ani před zvukařema to nebylo o moc lepší.. Nějak nechápu lidi, kteří stojí úplně ve předu. Měl jsem špundy do uší a stejně mě málem vytekl mozek jak to brnělo ty basy..

seven
    Účastník

jezdec, málo jsi pařil, běž do kotle masakrálně pař celou noc, bal holky, prožívej hudbu a vše na maximum a nějaký světla budeš mít v prdeli, já jsem zažil klubovky s minimem efektů a některý byli nejlepší noci mýho života, čas se zastavil, láska a jednota všude – v každé tváři…. po takovém přistupu k párty o ní budeš mluvit jinak, je to v hlavě…

jezdec
    Člen

Poradnej trance? To sem byl asi teda jinde. Nicmene oproti predchozim to byla jedna z tech lepsich vydani. VJs meli pekne zpracovana temata, na oko velice prijemne sm4 Nicmene technicky mi to prislo „chude“ – nebehaly tam uz reklamy na Visine a PRE, tak ze by zchudl i rozpocet? Nevim jestli Gambrinus pokryje to, co nestaci navstevnici za vstupenky sm7 Ciste jenom muj osobni pocit, ze bylo mene osvetleni (i na strope), mene laseru a polovina kobercu (takovy to visaci nad hlavou). Ale i tak se s tim poprali slusne sm5 Pritelkyni iritovala ten cervenej pixel na prostrednim panelu sm15

Taky mi prislo (a i lidem z grupy), ze to oproti lonsku to lidi od produkce prebasovali a vsechno splynulo v jedno tuc tuc, bohuzel i u tracku, ktery jsou melodicky velmi zajimavy a kdyz jsem tam cekal na vysperkovane stredy nebo vejsky, dockal jsem se jenom duneni.

Krom toho, nezlevnily drogy? Letos rozhodne mnohem vic smazek nez ramenatych holohlavych frajirku. Mozna presli na druhou barikadu. Kdyz na place potkate partu 5 teplometu (nic proti jinak orientovanym, tihle byli ale fakt extrem) kteri se tam olizujou (doslova) skoro nazi a do toho snupou cosi z lahvicky, fakt clovek castecne ztrati tu spravnou naladu. Ale zase ruku na srdce, ono to nikdy nebylo vyrazne lepsi.

Celkove bych to hodnotil jako lepsi, organizace byla vydarena (alespon co ja sem videl ruzny potycky s neprizpusobivymi). Hudebne pekny sety, ale proste me hrozne zklamaly ty basy sm9

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 34)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.