TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission slaví výročí 10 let – 29.10.2016

• Toto téma obsahuje celkem 38 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Karel a poslední změna proběhla před 8 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 44)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Host

Koukam ze letos bude Transmission hostit i australie: http://premier.ticketek.com.au/shows/show.aspx?sh=TRANSMIS16

Line Up:
    Markus Schulz
    Ben Nicky
    Vini Vici
    Will Atkinson
    Allen & Envy
    Sam Jones
    Vision Impossible (VJ’s)

tic.file
    Člen

Orkidea !!!

Yes,Yes! :-)))) Těším se na pecky jako pacifiqe, určitě zahrne do setu i nějaký věci se Solarstone … atd 🙂 Dal bych ho hned za warm up, . Mám rád jeho skladby.
    Výborný jména zatím 🙂 těším se 🙂

Anonymní uživatel
    Host

Minulý rok jsem byl na transmissionu po 8 a asi nejlepší co kdy byl si myslím , letos by to mohlo být snad ještě lepší (doufám) zatím mám radost z lineupu ale kdyby dorazil znova brian nebo komha to bych asi nedal a jak se říka mrdla by mi hercka:D( srdce:D) . Minuly rok se mi nejvic libil andrew a bryan a samozdrejme schulzik , doted mam vsechny sety z trans v aute a porad posloucham :))

Anonymní uživatel
    Host

Když už je tam Gouryella tak by mohli dat i Gaiu, vubec bych se za to nezlobil.

Anonymní uživatel
    Neaktivní

tak poslechl jsem nejake tracky od nich,a teda jako nic moc nosm6

Dolvich
    Správce

29.10. Transmission, O2 Arena, Prague jiz maji v dates VINI VICI

Anonymní uživatel
    Neaktivní

a urcite ilan Bluestonesm5

Anonymní uživatel
    Neaktivní

jo a zapomel jsem na Fisherman & Hawkins sm5 ty by byly taky supersm3

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Rayel?toho uz nikdy,nejhorsi set na TM jsem v zivote neslyselsm8

tic.file
    Člen

Uvidíme no 🙂

Poslech jsem jeho set z Ultrecht(u), kombinace Trouse, místy Electro-House, ale! … především sestava setu – Trance (což je zase lepší xkrát než Rayel). Ale ja chci „jen“ Trance, My všichni fanoušci (trance), chceme Trance a jeho sub scény (uplifting, pure, tech, psy, progressive, atd), a ne skákačky a vrzačky za feat. zbytečných MC co burcují komerční publikum.
    DJ se musí vyburcovat publikum sám, hudbou, výběrem skladeb a jejich návazností – to jest jeho sila a umění a ne srabáckej komerční support, za pomocí „MC“ a jinych nesmyslů (tímto nehodlám urážet lidi z rapové/hip hopové branže – ale zaprodance a chuje co si myslí že se prodaj jako dě*ky).
    Ječet do mikrofonu umí i pětiletý kluk.

No uvidíme 🙂
    lidi se mění 🙂 a kolikrát k i dobru.

Anonymní uživatel
    Neaktivní

uvidíme no klucism4

D4ve
    Člen

tic.file:

jo, 2009 to bylo ještě v klidu, teď už by to asi v klidu nebylo sm15

tic.file
    Člen

[quote D4ve]Freezer:

Emery? sm9

Vrzačky néé sm9[/quote]

Mnoooo … Kdyby hrál jako v roce 2009 na TM, tak bych byl jen a jedině pro, ale to se myslím nestane, takže za mě taky NE :D.

[quote Pavel92]to ano,treba jeho novinka Sansa,naprosty luxussm5[/quote]

Sansa je dobrá skladba.
    Emery jako producent mejevá dobré tracky, ale co jsem si poslechl jeho sety co hrál v posledních letech může si podat ruku Rayelem.
    Pravdou je, že jsem třeba i letošní ASOT tour skoro vůbec neposlouchal, až teda na Miami … Tam nechápu co tam dělal Deadmau5 a Prydz, ale to už je jiná pohádka … . To byla dobrá komedie, Buuren to komentoval na twitru tím: posloucháte nás ještě? Dobrá, deadmau5 je velmi všestraný DJ, uvidíme s čím nás překvapí. Za XXX minut vystupuje Prydz…

Poslechnu si nějaké jeho poslední sety, a třeba změním názor 🙂

Anonymní uživatel
    Neaktivní

to ano,treba jeho novinka Sansa,naprosty luxussm5

Anonymní uživatel
    Neaktivní

To se jentak prosléchá, není to nic stoprocentního…a Emery moc nevrže, akorát hraje občas popiny v první půlce setu

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 44)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.