TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission „Spiritual Gateway“, 19.1. 2013, O2 Arena Praha

• Toto téma obsahuje celkem 285 odpovědí. Do diskuze (60 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel prochi a poslední změna proběhla před 12 roky a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 151. až 165. (celkem z 315)
  • Autor
    Chelseaplayer
    Účastník

[quote=styk pohlavson]citace:
    Chelseaplayer
    Ja se taky pridavam,diky Um,diky!Diky za jina jmena,diky ze letos neni Emery,Doorn,Aly and Fila,Ottaviani…..

Léňa to myslela ironicky, ona právě dokoukala novou sérii Dr. House.. [/quote]

Neboj,ja to pochopil,myslel jsem to taky tak trosku ironicky.Jinak je mi jasne ze tam bude zase plno exotu,ale verim ze ne takove mnozstvi,ktere by sa dalo cekat,kdyby dorazil napr.ten Arminsm3

seven
    Účastník

[quote ESTINNMAR] jít a bavit se a umět si to užít podle svého a vzít si z toho to lepší? [/quote]

+1 .-)

Zochi
    Člen

Tak doufám, že to bude „Coldharbour RED night“ a většinu noci to pojede v tomhle tempu sm15

Stoupa
    Účastník

ESTINNMAR: Tak to buď v klidu, to moc neutratíš sm3

D4ve
    Člen

Chelseaplayer: myslíš že tam nebudou šulínci ? 🙂 já se s tebou klidně vsadím, že tam potkáš minimálně 30 nasteroidovaných borců bez trička, za to dám ruku do ohně sm14

ESTINNMAR
    Člen

chodit sem budu a rád a berte můj první diskuzní příspěvek jako nepovedený vstup :)) Prostě slova jako fekal line-up, výsměch apod. mě nesedí a přece jen negativa převládli jako při většině zveřejněných lajn. Pokud má příspěvek logiku a je objektivní, beru i kritiku.
    Tak dík za poučení jak se má diskutovat a budu se snažit tím řídit (i když neznám diskusi kde se tím řídí).
    A ty kterých jsem se dotkl a budou 17.11. v první lajně dělat skělou atmošku, mají u mě panáka :)))

[quote Chelseaplayer]Ja se taky pridavam,diky Um,diky!Diky za jina jmena,diky ze letos neni Emery,Doorn,Aly and Fila,Ottaviani.....[/quote]

„Sheldon, should I put out the big sign which says SARCASM everytime I actually use it?“

[quote Chelseaplayer]Ja se taky pridavam,diky Um,diky!Diky za jina jmena,diky ze letos neni Emery,Doorn,Aly and Fila,Ottaviani.....[/quote]

Léňa to myslela ironicky, ona právě dokoukala novou sérii Dr. House.. sm4

Chelseaplayer
    Účastník

Ja se taky pridavam,diky Um,diky!Diky za jina jmena,diky ze letos neni Emery,Doorn,Aly and Fila,Ottaviani…..

Já se směju, jelikož mám radost z téhož, z čeho ty! A ne, že do mě budeš v první lajně euforicky vrážet.
    Prostě 128 BPM rulez!!!

Jsem strašně nadšená. Fakt moc, nikdy jsem nevěřila, že takový lineup snů se může stát skutečností.
    Díky, United Music! Díky!

Sandeagle
    Člen

Já vůbec nechápu čemu se směješ, Lineup je jistě pro každého fanouška trancu učiněným překvapením. A klidně bych se vsadil že vetšina příznivců kvalitní taneční muziky ted sedí se svými lístky z předprodeje s otevřenými ústy a nemůžou potlačit své překvapení nad tím, co vže za své peníze dostanou sm2

sm15

Sandeagle
    Člen

Konečně nabušenej lineup kterej dělá celé transmission to pravé jméno sm3 Kvalita bude jistě rovna velikosti celé akce

[quote ESTINNMAR]Rok co rok, akce co akce, jsou negativní reakce na zveřejnění lajny, pořád dokola, pořád to samé! Sedět doma u pc a čekat, potom zkritizovat co to de, to vás baví? Vytváříte vy něco? Snažíte se? Jasný, ne vždy nám všechny Djs sednou, ale přece chci jít, chci a jdu a z akce si vezmu to pozitivní co potřebuju a bavím se. Nechci, nelezu tam a nekritizuju! Jasně že UM mají i jiný záměry než jen vám všem vyhovět ale podívejte se co se děje v celým státě! Zorganizujte něco vy a nechtějte na tom vydělat.. Není lepší místo těch negativních keců jít a bavit se a umět si to užít podle svého a vzít si z toho to lepší?! A cena? 10hodin se můžu bavit v nejmodernější aréně a se vším co k tomu patří (zvuk,světla,kvalitní djs atd.) a přátelé kolem sebe. Peněz za cigára a chlast vám líto není? Jsou známý jména..chcete nový..jsou nový..á nemají peníze..Je mi líto těch co nepujdou protože tam bude někdo "skřípat a vrzat". Jinak se těším na všechny pozitivně naladěný (i v dnešní době) a hlavně na jedinečnou atmosféru tohoto listopadovýho večera!![/quote]

http://cs.wikipedia.org/wiki/Diskuse
    [i]
    Diskuse od účastníků vyžaduje:

[b]věcnost:[/b] věnovat se tématu a argumentovat, nikoli napadat nebo překřikovat,
    [b]otevřenost:[/b] nevylučovat nikoho, kdo může k danému tématu přispět;
    [b]poctivost:[/b] podstatné informace nesmějí účastníci zatajovat nebo tvrdit něco, čemu sami nevěří;
    [b]trpělivost:[/b] pochopení argumentů druhého může vyžadovat čas;
    [b]zdvořilost,[/b] která vyjadřuje společný zájem všech na každé věcné informaci.[/i]

Zkus se tím řídit. My jen vyjadřujeme svoje názory, nejsme stádo ovcí.
    Díky.

Anonymní uživatel
    Host

Já jsem spokojenej. Konečně večer s pořádným Coldharbour soundem. Je to pátá Transmission, kterou navštívím a věřím, že odejdu spokojenej, vyřáděnej a zrychtovanej jako vždycky.
    To ESTINNMAR: navštěvuji forům na trance.cz skoro denně, byť spíše jen pročítám… asi 7let… na tu častou negaci tady si zvykneš 😀 A to si myslím, že tu Transmission zas tolik kritiky neschytalo… počkej si, až vyjde zas nějakej novej ARTY :-DDD

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 151. až 165. (celkem z 315)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.