Úvod › Fóra › Trance Diskuse › Transmission „Spiritual Gateway“, 19.1. 2013, O2 Arena Praha
- Toto téma obsahuje celkem 285 odpovědí. Do diskuze (60 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
prochi a poslední změna proběhla před 12 roky a 3 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
2. 8. 2012 v 15:15 #210131
Chelseaplayer
Účastník[quote=styk pohlavson]citace:
Chelseaplayer
Ja se taky pridavam,diky Um,diky!Diky za jina jmena,diky ze letos neni Emery,Doorn,Aly and Fila,Ottaviani…..Léňa to myslela ironicky, ona právě dokoukala novou sérii Dr. House.. [/quote]
Neboj,ja to pochopil,myslel jsem to taky tak trosku ironicky.Jinak je mi jasne ze tam bude zase plno exotu,ale verim ze ne takove mnozstvi,ktere by sa dalo cekat,kdyby dorazil napr.ten Arminsm3
2. 8. 2012 v 6:12 #210128seven
Účastník[quote ESTINNMAR] jít a bavit se a umět si to užít podle svého a vzít si z toho to lepší? [/quote]
+1 .-)
2. 8. 2012 v 2:23 #210127Zochi
ČlenTak doufám, že to bude „Coldharbour RED night“ a většinu noci to pojede v tomhle tempu sm15
2. 8. 2012 v 0:06 #210126Stoupa
ÚčastníkESTINNMAR: Tak to buď v klidu, to moc neutratíš sm3
1. 8. 2012 v 23:31 #210125D4ve
ČlenChelseaplayer: myslíš že tam nebudou šulínci ? 🙂 já se s tebou klidně vsadím, že tam potkáš minimálně 30 nasteroidovaných borců bez trička, za to dám ruku do ohně sm14
1. 8. 2012 v 23:06 #210124ESTINNMAR
Členchodit sem budu a rád a berte můj první diskuzní příspěvek jako nepovedený vstup :)) Prostě slova jako fekal line-up, výsměch apod. mě nesedí a přece jen negativa převládli jako při většině zveřejněných lajn. Pokud má příspěvek logiku a je objektivní, beru i kritiku.
Tak dík za poučení jak se má diskutovat a budu se snažit tím řídit (i když neznám diskusi kde se tím řídí).
A ty kterých jsem se dotkl a budou 17.11. v první lajně dělat skělou atmošku, mají u mě panáka :)))1. 8. 2012 v 23:03 #210123Star_Guitar
Člen[quote Chelseaplayer]Ja se taky pridavam,diky Um,diky!Diky za jina jmena,diky ze letos neni Emery,Doorn,Aly and Fila,Ottaviani.....[/quote]
„Sheldon, should I put out the big sign which says SARCASM everytime I actually use it?“
1. 8. 2012 v 23:01 #210122styk pohlavson
Člen[quote Chelseaplayer]Ja se taky pridavam,diky Um,diky!Diky za jina jmena,diky ze letos neni Emery,Doorn,Aly and Fila,Ottaviani.....[/quote]
Léňa to myslela ironicky, ona právě dokoukala novou sérii Dr. House.. sm4
1. 8. 2012 v 22:13 #210121Chelseaplayer
ÚčastníkJa se taky pridavam,diky Um,diky!Diky za jina jmena,diky ze letos neni Emery,Doorn,Aly and Fila,Ottaviani…..
1. 8. 2012 v 22:05 #210120Star_Guitar
ČlenJá se směju, jelikož mám radost z téhož, z čeho ty! A ne, že do mě budeš v první lajně euforicky vrážet.
Prostě 128 BPM rulez!!!Jsem strašně nadšená. Fakt moc, nikdy jsem nevěřila, že takový lineup snů se může stát skutečností.
Díky, United Music! Díky!1. 8. 2012 v 22:02 #210119Sandeagle
ČlenJá vůbec nechápu čemu se směješ, Lineup je jistě pro každého fanouška trancu učiněným překvapením. A klidně bych se vsadil že vetšina příznivců kvalitní taneční muziky ted sedí se svými lístky z předprodeje s otevřenými ústy a nemůžou potlačit své překvapení nad tím, co vže za své peníze dostanou sm2
1. 8. 2012 v 21:58 #210118Star_Guitar
Člensm15
1. 8. 2012 v 21:52 #210117Sandeagle
ČlenKonečně nabušenej lineup kterej dělá celé transmission to pravé jméno sm3 Kvalita bude jistě rovna velikosti celé akce
1. 8. 2012 v 21:21 #210116Star_Guitar
Člen[quote ESTINNMAR]Rok co rok, akce co akce, jsou negativní reakce na zveřejnění lajny, pořád dokola, pořád to samé! Sedět doma u pc a čekat, potom zkritizovat co to de, to vás baví? Vytváříte vy něco? Snažíte se? Jasný, ne vždy nám všechny Djs sednou, ale přece chci jít, chci a jdu a z akce si vezmu to pozitivní co potřebuju a bavím se. Nechci, nelezu tam a nekritizuju! Jasně že UM mají i jiný záměry než jen vám všem vyhovět ale podívejte se co se děje v celým státě! Zorganizujte něco vy a nechtějte na tom vydělat.. Není lepší místo těch negativních keců jít a bavit se a umět si to užít podle svého a vzít si z toho to lepší?! A cena? 10hodin se můžu bavit v nejmodernější aréně a se vším co k tomu patří (zvuk,světla,kvalitní djs atd.) a přátelé kolem sebe. Peněz za cigára a chlast vám líto není? Jsou známý jména..chcete nový..jsou nový..á nemají peníze..Je mi líto těch co nepujdou protože tam bude někdo "skřípat a vrzat". Jinak se těším na všechny pozitivně naladěný (i v dnešní době) a hlavně na jedinečnou atmosféru tohoto listopadovýho večera!![/quote]
http://cs.wikipedia.org/wiki/Diskuse
[i]
Diskuse od účastníků vyžaduje:[b]věcnost:[/b] věnovat se tématu a argumentovat, nikoli napadat nebo překřikovat,
[b]otevřenost:[/b] nevylučovat nikoho, kdo může k danému tématu přispět;
[b]poctivost:[/b] podstatné informace nesmějí účastníci zatajovat nebo tvrdit něco, čemu sami nevěří;
[b]trpělivost:[/b] pochopení argumentů druhého může vyžadovat čas;
[b]zdvořilost,[/b] která vyjadřuje společný zájem všech na každé věcné informaci.[/i]Zkus se tím řídit. My jen vyjadřujeme svoje názory, nejsme stádo ovcí.
Díky.1. 8. 2012 v 19:44 #210113Anonymní uživatel
HostJá jsem spokojenej. Konečně večer s pořádným Coldharbour soundem. Je to pátá Transmission, kterou navštívím a věřím, že odejdu spokojenej, vyřáděnej a zrychtovanej jako vždycky.
To ESTINNMAR: navštěvuji forům na trance.cz skoro denně, byť spíše jen pročítám… asi 7let… na tu častou negaci tady si zvykneš 😀 A to si myslím, že tu Transmission zas tolik kritiky neschytalo… počkej si, až vyjde zas nějakej novej ARTY :-DDD -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.