TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission „Spiritual Gateway“, 19.1. 2013, O2 Arena Praha

• Toto téma obsahuje celkem 285 odpovědí. Do diskuze (60 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel prochi a poslední změna proběhla před 12 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 166. až 180. (celkem z 315)
  • Autor

Kdyby aspon nechaly lístky za těch 900 kc 🙁

K1aptcha
    Člen

Beztak je to flamer s jedním příspěvkem tady na fóru, nevzrušujte se, diskusi bych jen na pozitivní rozhodně neomezoval sm0 podle jeho logiky se mu tady vlastně nelíbí, takže by nás taky vlastně kritizovat neměl a vlastně by sem chodit nemusel sm3

mareno
    Člen

[quote ESTINNMAR]Rok co rok, akce co akce, jsou negativní reakce na zveřejnění lajny, pořád dokola, pořád to samé! Sedět doma u pc a čekat, potom zkritizovat co to de, to vás baví? Vytváříte vy něco? Snažíte se? Jasný, ne vždy nám všechny Djs sednou, ale přece chci jít, chci a jdu a z akce si vezmu to pozitivní co potřebuju a bavím se. Nechci, nelezu tam a nekritizuju! Jasně že UM mají i jiný záměry než jen vám všem vyhovět ale podívejte se co se děje v celým státě! Zorganizujte něco vy a nechtějte na tom vydělat.. Není lepší místo těch negativních keců jít a bavit se a umět si to užít podle svého a vzít si z toho to lepší?! A cena? 10hodin se můžu bavit v nejmodernější aréně a se vším co k tomu patří (zvuk,světla,kvalitní djs atd.) a přátelé kolem sebe. Peněz za cigára a chlast vám líto není? Jsou známý jména..chcete nový..jsou nový..á nemají peníze..Je mi líto těch co nepujdou protože tam bude někdo "skřípat a vrzat". Jinak se těším na všechny pozitivně naladěný (i v dnešní době) a hlavně na jedinečnou atmosféru tohoto listopadovýho večera!![/quote]

Já nevím, ale u Trancefusion jsem zase tolik negativních reakcí nečetl. Možná to bude doopravdy o tom line-upu…
    A kdyby ne, tak fórum je od toho aby se řešily i hovadiny – bez toho by to tady bylo mrtvý sm0

Nulda
    Účastník

proč neohodnotit něco špatně když to špatný je? proč si nevybrat lepší party když lepší je (kvalitnější djs, nižší cena atd. atd.)? nebudu se ladit pozitivně na něco co je k z*lití sm17 a rád ostatní v rámci tohohle topicu poinformuju že jsou kvalitnější akce a solidnější agentury. tečka

ESTINNMAR
    Člen

Rok co rok, akce co akce, jsou negativní reakce na zveřejnění lajny, pořád dokola, pořád to samé! Sedět doma u pc a čekat, potom zkritizovat co to de, to vás baví? Vytváříte vy něco? Snažíte se? Jasný, ne vždy nám všechny Djs sednou, ale přece chci jít, chci a jdu a z akce si vezmu to pozitivní co potřebuju a bavím se. Nechci, nelezu tam a nekritizuju! Jasně že UM mají i jiný záměry než jen vám všem vyhovět ale podívejte se co se děje v celým státě! Zorganizujte něco vy a nechtějte na tom vydělat.. Není lepší místo těch negativních keců jít a bavit se a umět si to užít podle svého a vzít si z toho to lepší?! A cena? 10hodin se můžu bavit v nejmodernější aréně a se vším co k tomu patří (zvuk,světla,kvalitní djs atd.) a přátelé kolem sebe. Peněz za cigára a chlast vám líto není? Jsou známý jména..chcete nový..jsou nový..á nemají peníze..Je mi líto těch co nepujdou protože tam bude někdo „skřípat a vrzat“. Jinak se těším na všechny pozitivně naladěný (i v dnešní době) a hlavně na jedinečnou atmosféru tohoto listopadovýho večera!!

co se týče Armina, tak jo uvažovalo se o něm a dali mu i nabídku a hlavně i on sám chtěl na TM hrát,ae jeho management byl proti a naplanoval mu tour po Latinskej Americe…aspon tohle sem slysel ja!! Jinak lajna super, sem rád za nový jména…

mitchel
    Člen

to je teda důkaz :-D..

jinak za mě se těším, sice mi tam chybí uplift, ale tak trošku doufám že Ummet zavzpomíná a rozjede to nakonec 🙂

Chelseaplayer
    Účastník

A vy z vas,co hodnoti kvalitu dj´s,potazmo lajny podle ceny,se bezte zahrabat.Diky bohu ze tam neni Arminek nebo nekdo podobny,aspon tam nebudou takovi sulini.

Michal
    Účastník

Pavla Maříková | United Music|

10:30 (před 3 h)

komu: mně

Dobrý den,

na Transmission se nám ho bohužel nepodařilo zabookovat kvůli jeho turné v Americe. Určitě ho budeme zase v budoucnu bookovat, ale zatím nemáme žádné konkrétnější informace. Pokud tak nastane, informace se objeví na našem webu v předstihu.

United Music

Dukaz, ze opravdu chteli armina na TM…

Chelseaplayer
    Účastník

No konecne,konecne Khomhasm5i zbytek lajny je v pohode,souhlas s tim,ze to bude neco ve stylu Coldharbour night,ale za to jsem jedine rad..Nevim na co vsichni nadavate,chapu ze tam asi chybi nejaky uplifter,ale jinak konecne nove jmena..To jste chteli zase Emery,Ottaviana a spol?sm6

Anonymní uživatel
    Host

[quote Stoupa]Abyste tam nebyli sami sm15[/quote]

Presne tak sm15sm15sm15

Stoupa
    Účastník

Abyste tam nebyli sami sm15

Newman
    Člen

Jimmy: mám to podobně, třeba bude víc místa na parketu sm0

Jimmy-Gellar
    Účastník

Bomba…..pro mě nejlepší lineup ever 🙂 …..sice se to hodně lidem nebude líbit ale těšim se moc na noc ve stylu clhr soundu 🙂

Jde vidět že ten lineup skládali na poslední chvíli a že jim už hodně teklo do bot. Lineup je docela levnej a lístky naprosto předražené. Počítali s Arminem a ten nemohl a pak už asi nic lepšího nesehnali si myslím. Ten lineup by byl dobrej kdyby nebyl tolik jednotvárny. Pokud příjde cca 7000 lidi tak to bude úspěch si myslím.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 166. až 180. (celkem z 315)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.