TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission „Spiritual Gateway“, 19.1. 2013, O2 Arena Praha

• Toto téma obsahuje celkem 285 odpovědí. Do diskuze (60 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel prochi a poslední změna proběhla před 12 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 181. až 195. (celkem z 315)
  • Autor
    K1aptcha
    Člen

tak víš jak, na všem se najdou negativa sm3 tak proč si je neříct sm2

ale že tam neni žádnej rychlejší tech, uplift, nedejbože hard trance, psy trance nebo hardstyle, je docela oprávněné být kritizováno… hlavně že je tam Poliak s trousíčkem sm0

hectic
    Člen

proč mám ale pocit, že kdyby tam byl Schulz, Emery, Moor a treba Corsten, tak by jste měli řeči tak jako tak sm3 neřikám, že je LU 100% cool, ale ono už fakt není koho vozit …

ale jsem docela zvědavej jak do toho zapadne Chicane, to bude takovej minikoncert v celonoční taneční akci… jediný s čim souhlasim co se mi nelíbí je ta cena, to je fakt trapas

mich0lin
    Člen

nejhorsi line up za eru TM,tak to UM kleslo hodne dolu,meli dobre naslapnuto,ale po zruseni Pleasure island jsou v prdeli,kdyz vozi tak levne jmena

Chicane se podle mě na takovou akci nehodí,to bude jak minulej rok Above and Beyond,na poslech to je dobré,ale pařit se podle mě na to nedá. Kdyby aspon Ummeta vyměnili za nějakého 140 bpm dje a místo Chicane byl třeba jako lákadlo Paul Oakenfold tak by udělali líp.

Sigix
    Člen

HUH, ještě nikdo nezastřelil míšu poliaků? ještě že začiná… tohle je ale fakt nechutný, měl sem rád chodit úplně od začátku a tak se porozhlídnout, než to začne a tenhle člověk mi to na TM úplně znechutil.
    GRUBE & HOVSEPIAN: to snad ani slyšet nemusím
    CHICANE LIVE: splnění achievmntu slyšet ho na živo
    TRANSMIX: pravděpodobně to bude set večera a všichni tomu daj 10/10 protože tam budou aspoň blikat světýlka, jak bude temná ta hudba
    MARKUS SCHULZ: jasná klasika, to bude fajn, GDJB popslouchám pravidelně a tenhle člověk prostě zahraje parádně
    W & W: Jé to sem rád, že se na TM taky vyspím
    KHOMHA: zajímalo by mě tohle slyšet
    UMMET OZCAN: neměl bych strach, ummet byl ze začátku hroznej řezník, než to začlo pípat, třeba zavpomíná a bude to nářez

Za tenhle Lineup v prní vlně 9 kil a vstup na akci 1500? Pristi TM uz bez lineupu ne-e. Nevim jestli to kdy bylo slabsi… To i ten magnetic festival v prosinci je na tom lip.
    Co se ceni, ze se dovalily relativne neokoukany u nas jmena, co se neceni ze ty jmena budou hrat stejne.

Nulda
    Účastník

Tak se mi zase nesplní jeden ze snů – Chicane live – jen kvůli němu si lupen určitě kupovat nebudu. Je to škoda, tohle jméno mělo být na Trancefusion sm7 Jinak co se zbytku týče, respekt za nový jména, na druhou stranu je to shit, takže R.I.P. TM definitely….

honzátos
    Člen

Týýýýýbrďo, tak to mě dostalo ! sm5 sm15
    Určitě nejdu !

Proboha to bude skřípat a vrzat, tfuj.

mareno
    Člen

Minimálně zajímavej tah… Odvařenej z toho teda nijak nejsem. Dorazím, pže mám lístky do klubovýho patra, ale už teď jsem zvědavej na návštěvnost.

Anonymní uživatel
    Host

Výsměch sm13

hectic
    Člen

jooo zadnej zadunenej uplift sm15

Anonymní uživatel
    Host

[quote davvveetrance]
    Co hraje Chicane na akcích ?[/quote]

nedávno vydal novou desku takže nespíš zahraje i něco z ní, jinak to vypadá asi takto

[b]Chicane Live @ Mixmag Tour, Leicester, UK (27-10-2011)[/b]
    01. Chicane feat. Adam Young – Middle Distance Runner
    02. Chicane – Bruised Water
    03. Chicane – What Am I Doing Here? (Part 1)
    04. Chicane – Poppiholla
    05. Chicane – Offshore ’97
    06. Chicane – Saltwater
    07. Chicane – Deep (Moogmonkey Rework)
    08. Chicane – Don’t Give Up
    09. Frankie Goes To Hollywood – Relax (Chicane Remix)
    http://www.ulozto.net/x4FHuay/chicane-live-at-mixmag-tour-leicester-27-10-2011-razorator-mp3

[b]Chicane Live @ Sandance, Dubai, UAE (14-10-2011)[/b]
    01. ID
    02. Chicane – From Where I Stand
    03. Chicane – Bruised Water
    04. Chicane – Hiding All The Stars
    05. Chicane – Poppiholla
    06. Chicane – Offshore
    07. Chicane – Saltwater
    08. Chicane – Deep (Moogmonkey Rework)
    09. Chicane – Don’t Give Up
    http://www.ulozto.net/xpXdBZY/chicane-live-at-sandance-dubai-14-10-2011-razorator-mp3

K1aptcha
    Člen

[quote Freezer]nejedu....line up je nezajímavej, připadá mi to jak nějakej Coldharbour night event...jako kde je nějaká variabilita??...všechny ty jména hrajou podobně, to mohl rovnou 8 hodin hrát Schulz a vyšlo by to nastejno...kde je nějakej upliftař, psytrancer nebo nněco trochu jiného?? všechny jména co tam jsou hrajou podobnej styl, prog trance...na jedne brdo, Chicane live je řekněme jedniné tak trochu mírně zpestření...[/quote]
    +1, jen teda aspoň respekt za ty nový jména… byť je to dost zabitý tou „monotónností“

seven
    Účastník

😀 mě se to líbí a moc se těším 🙂
    jinak kdyby chicane zahrál tohle plakal bych

D4ve
    Člen

Fekal line-up, zakalte sm3

Michal
    Účastník

Nastal cas, kdy Schulz neni rezident, ale headliner sm15 sm15 sm15 Nejdrazsi TM, je to delo lineup no sm15

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 181. až 195. (celkem z 315)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.