TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission „Spiritual Gateway“, 19.1. 2013, O2 Arena Praha

• Toto téma obsahuje celkem 285 odpovědí. Do diskuze (60 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel prochi a poslední změna proběhla před 12 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 211. až 225. (celkem z 315)
  • Autor
    D4ve
    Člen

prochi: ale byl by jsi za to rád, ne? sm15

K1aptcha
    Člen

já tuším zas někde četl, že si malinko nechávají otevřená vrátka, protože se to nejmenuje Trancemission, ale jen Transmission sm4

ErikDeejay
    Člen

prohlásit to mohli..sm6 ale realita môže byť iná…

prochi
    Člen

UM jasně prohlásili, že house na TM nikdy nebude

rogerer
    Člen

ATb snad neeee…..Dash si myslim ze taky ne ….ten jezdi na TF :-)))
    Ani bych se nedivil kdyby tam hodili nekoho housovyho…. 😀

Anonymní uživatel
    Host

Mohl by být Eddie Halliwel 🙂

Chelseaplayer
    Účastník

Jestli bude Basil o Glue,tak klidne preziju i Moora nebo nekoho podobnehosm0

mareno
    Člen

Bude samozřejmě Schulz, dále potom taháky pro všeználky-neználky jako Dash Berlin, ATB. Víc si ani neodvážím domýšlet…

mareno
    Člen

[quote kameja]rogerer: no pokud to bude nekdo z prvni desitky, tak se obavam, aby tmko nezacalo housovat...[/quote]

Velmi pravděpodobné.

kameja
    Člen

rogerer: no pokud to bude nekdo z prvni desitky, tak se obavam, aby tmko nezacalo housovat…

rogerer
    Člen

já se těším klasicky na Schulze….jendou za rok si h ovždy vychutnám….kdo tam bude další opravdu netuším…ale už by to mohli protlačit 🙂 pokud tam má být něco z první desítky a armin to není tak fakt nevím…Above byli pokud si pamatuju vloni takže to bduou mít těžký :-¨) docela bych bral van Dyka 🙂

dj314d
    Člen

kameja:
    jestli tam budou tritonal tak me to dost na**re 😀
    na ty se tesim ale tisicovku za ne nedam 🙂

hectic
    Člen

hlavní problém je ten, že v dnešní době už není žádný speciální jméno, z kterýho bych měl vlhký trenky a táhlo by mě na akci… a těch headlinerů je tak do 10 a všichni tu byli už několikrát…. LU z horších jmen si ale jen tak nedovolí, protože to nenatáhne neznalce

D4ve
    Člen

neznamená, že když mám v avataru Bryana, tak že poslouchám jen ho 🙂 však jo, běž a užij si to tam sm4 pak napiš dojmy sm14

Chelseaplayer
    Účastník

D4ve vsak tebe nikdo nenuti,uz o tobe vsichni vime, ze chodis jenom na undergroundove akce,hlavne kdyz tam mas Kearneho a spol a zbytek je pro tebe luza,ja na Transmission urcite dorazim,tedy hlavne kvuli Schulze a urcite si jako ovecka nepripadam

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 211. až 225. (celkem z 315)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.