TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission „Spiritual Gateway“, 19.1. 2013, O2 Arena Praha

• Toto téma obsahuje celkem 285 odpovědí. Do diskuze (60 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel prochi a poslední změna proběhla před 12 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 226. až 240. (celkem z 315)
  • Autor
    D4ve
    Člen

..bery: + 1

a stejně tam ty ovečky přijdou sm15

Anonymní uživatel
    Host

nevim ani mě to už nějak nezajímá…!! sm3
    UM?! sm6
    Schulz na osmnáctou .. Ferry na šestou .. Emery na čtvrtou .. apod.
    díky nechci.. sm11

Rendolf
    Člen

Tak jedno jméno je jisté… Schulz

kameja
    Člen

emeryho snad asi radsi ani ne, po tom co predvadi posledni mesice, stale verim aspon v tritonal

Tecko
    Člen

Jinak podtitul je The Spiritual Gateway kdyby to nekoho zajimalo a nedocetl se to na webu UM

Rendolf
    Člen

klasika 😀

K1aptcha
    Člen

tak asi kombo Dash, Emery a Schulz, aspoň teda podle žebříčku sm0

By mě zajímalo koho chcou jako hlavní komereční „ hvězdu“ která natáhne nějakou tu masu lidí, když Armin je v Americe,Corsten a Above and Beyond tu byli minule. Sander byl na SW, Tiesto a Dyk tu tento rok byli. Aby tu nebyl Guetta s takovou 😀 Jediny kdo mě napadá je Oakenfold,ale ten je tady taky v létě. No jsem zvědavej co z toho bude.

sl
    Člen

No, prý chtěli Armina, ale nepodařilo se jim ho zabookovat (měl by hrát někde v Mexiku či kde), takže bych řek, že hledají náhradu.

seven
    Účastník

Myslíte že tak dlouho neodhalujou line-up protože nebude zrovna nejlepší?

DjDkD@ve
    Člen

37,50 byla lonska cena na ASOT 500 (bez poplatku) – s poplatky to delalo par centu pres 40 Ecek…

Letos byla cena s poplatky 54,- Ecek

Verte mi, neco o tom vim sm15

Myslím si, že by tady promotérovi na hard style akci nedošlo moc lidí na to, aby mohl udělat hard style halovku a vzhledem k tomu, že v zahraničí je těch akcí docela dost a mají svou kvalitu, nejsem si jistej, jestli by mu třeba přijelo ze zahraničí zbytek lidí, aby doplnili počet našinců, takže si myslím, že by pro něj takovej event nebyl rentabilní.

Anonymní uživatel
    Host

Rendolfe – nie na mieste, v januari klasicky cez net. To bola standardna cena listkov. Mozno mali par kusov z tych 30 000 za inu cenu, ale tie sa asi minuli v prvych dnoch predaja. Ist do holandska pri tom, ze vsetky ASOTY 550 boli uplne vypredane na blind by nebolo rozumne.
    A osobne si myslim, ze hardstyle by v cechach tak velky priestor ako je O2 arena nevypredal. Predsa len aj ked pises ze su trance a house party 3 prdele, su aj „tri prdele“ konzumentov. Navyse vo vekovej kategorii schopnej platit tych 40-60 eur za listok.

Rendolf
    Člen

majklhauske: To sice jo, ale je to po main stagi druhá nejzaplněnější stage…
    kameja: už hlavně jen proto, že hs párty by tu byla jediná, kdežto trance a house párty jsou tu 3 prdele…

Mno vetší zajem z venku by asi byl ale na top jména a ty něco stojej, jinak jak rakousko tak polsko svoje akce se zahraničními djs má a stejně tak je i občas něco na slovensku. Lidi který maj hardstyle radi maj i v cz nejaký akce ale na český dj vy jezdit nebudete. Pleasure nic nenapoví protože kdyby tam byla jen lajna hardstyleu tak je v tom prostoru daleko méne lidí než tam bylo..

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 226. až 240. (celkem z 315)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.