TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission „Spiritual Gateway“, 19.1. 2013, O2 Arena Praha

• Toto téma obsahuje celkem 285 odpovědí. Do diskuze (60 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel prochi a poslední změna proběhla před 12 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 256. až 270. (celkem z 315)
  • Autor
    Rendolf
    Člen

Tak 2 už jsou taky doma… No cena by byla prijatelna, pokud budou aspon 4 zvucna jmena jako loni, coz nebudou, takze cena je prehnana…sm17

bublinka
    Člen

wuaaaa lupeny doma sm3 těšííím se moc!!!!!!

prochi
    Člen

Klapča sm13sm15

K1aptcha
    Člen

Takže nakonec Kalousek, jo? sm15

prochi
    Člen

tak dva lístky se hřejou doma….jinak k ceně lístků – cena je prakticky stejná, protoze se z 10 na 14% zvedlo DPH…..viz: [quote-0]Cena vstupenek bude ve stejném cenovém rozpětí jako minulý rok. Avšak z důvodu vyššího DPH za vstupenky z 10 % na 14 % jsme byli nuceni cenu vstupenek navýšit o 4 %.[/quote-0]

Tak nechápu, co si stěžujete 😀

Anonymní uživatel
    Host

Tecko : Byl jsem na prvnich ctyrech TM a nepripadalo mi, ze bylo 2x plno. Navic ten provar byl docela slusny.

scorn
    Člen

Tak to už jsme 3 sm3

Rendolf
    Člen

[quote K1aptcha]a já bych chtěl hard trance nebo hardstyle sm15[/quote]

Tak to jsme 2… sm15

Krishe: Fílo, Oakenfold bude na Sázavafestu v létě, toho podle mě na podzim nevemou.

seven
    Účastník

star: +1

Tak já na rovinu a upřímně říkám, že si listek koupím ne proto, že bych očekávala geniální lineup a toužila protancovat celou noc ve zběsilém rytmu. Poslední dobou zjišťuju, že některé z vás vidím jen jednou ročně, právě na TM, je to holt pro příznivce EDM svátek svátků a už si lupen kupuju prakticky jen z tohoto důvodu.
    Je mi s váma dobře, no co už sm3

D4ve
    Člen

Tecko: to bude tim, ze ti, co tam lezou, tak jim trance nic nerika, hlavni je, ze jdou ostatni 😀 musi jit prece taky, nebudou sedet doma! 😀

Tecko
    Člen

to zase bude 7 stranek topiku s odhadama, po zverejneni line-upu 7 stranek nastvanosti a nasledne plna O2 arena….uz po devate

seven
    Účastník

Arnej v o2 sm9sm5

krishke
    Člen

líbí se mi vaše zbožná přání, kterým ani vy sami nemůžete věřit 😀 jistota je markus a poliak. Možná bych se ani nedivil, kdyby přivezli armina s weweckama. a na uplift jim zbejvá už jen ten oakenfold

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 256. až 270. (celkem z 315)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.