TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission „Spiritual Gateway“, 19.1. 2013, O2 Arena Praha

• Toto téma obsahuje celkem 285 odpovědí. Do diskuze (60 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel prochi a poslední změna proběhla před 12 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 271. až 285. (celkem z 315)
  • Autor
    D4ve
    Člen

Jasné, tvůj názor beru, ale mě to přijde o hovně tady vozit pořád ty samé dokola.. Je to nuda sm3

Je spousta DJs kteří tady v ČR nebyli, ale on bude na TM zas Markus, SvD a Emery.. no cmnt sm15

hectic
    Člen

D4ve: právěže bych řek, že už jsem slyšel všechny, po kterejch jsem toužil a pokud jsem je neslyšel, tak už asi ani nechci, ale Pieta z Rank 1 jsem slyšel 2x a byl to masakr a SVD to umí rozsekat trackama, který jsem nikdy neslyšel a je to můj šálek kávy…. tyhle dva si rád poslechnu aniž by to moje přání bylo založený na jejich produkci, jako to mám/míval jsem daný u ostatních, jenže ta produkce u ostatních (kromě Artyho, Mat Zo a zapomněl jsem Orjana) je prostě nějaka stagnující a už nejsem tak nadrženej na svoje dávný oblíbence jak kdysi

D4ve
    Člen

hectic: proč zrovna Rank 1 nebo SvD, jsi je ještě neslyšel ?

Oakenfold by nebyl zlej, přemejšlím, že se kvůli němu poprvý vypravím na Sázavafest.. sm0

kameja
    Člen

tak snad pochopej ze takova zabehnuta akce uz nepotrebuje tahaky na jmena jako emery, ferry a dalsi, ja se aspon v koutku duse modlim za tritonal a jak pise klaptcha nebranil bych se taky hardstylu, by se to aspon okorenilo, kdyz muze byt nekde house…

hectic
    Člen

A jeje to tady zase budou lítat přáníčka na jména sm15 Artyho a Mat Zo si tu radši netroufám vyslovit, takže jediný mě napadaj akorát Rank 1 a SVD, nevim koho jinýho bych chtěl slyšet, nejlépe nějakýho Standu z horní dolní co bude celej večer hrát klasiky… už to holt stojí za starou blažkovou

Flash2001
    Účastník

Ta cena je poměrně dost, ale moc mě to nepřekvapuje, vpodstatě souhlas se Stykem a Iamkem. Jinak osobně bych bral, kdyby tam byl třeba Flerming, Indecent Noise, Askew nebo i výše zmíněný Oakenfold, ale stejně bude lajna vesměs variace na to samé a převážně v pomalejším duchu. No, uvidímesm4

Michal
    Účastník

Chelseaplayer: lajna je pry vzdycky dobrá sm15

K1aptcha
    Člen

a já bych chtěl hard trance nebo hardstyle sm15

Chelseaplayer
    Účastník

Uvidime podly lajny,nechci ani jednoho upliftaresm15Ne urcite jdu,Markuse si ujit nenechamsm5

mitchel
    Člen

jj freezere nápodobně, bral bych třeba Arctic Moona, Brandta, Kandiho nebo Akessona .. i Ottavianiho bych zase rád slyšel třebas..ale tipuju to tak max na jednoho upliftera :/

Anonymní uživatel
    Neaktivní

uvidíme podle line-upu, chci minimálně jednoho upliftaře 🙂 nejlépe však 2 nebo 3…nebo 5 😀

Michal
    Účastník

Vzdyt cena je stejna jak loni. Resp. 890 nebo 925.

Fíha, tak to je tedy cenovka jako kráva. Uff….

K1aptcha
    Člen

třeba tam bude „nejdražší“ DJ planety, Paul Oakenfold, tak proto sm0

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 271. až 285. (celkem z 315)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.