TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission „Spiritual Gateway“, 19.1. 2013, O2 Arena Praha

• Toto téma obsahuje celkem 285 odpovědí. Do diskuze (60 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel prochi a poslední změna proběhla před 12 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 315)
  • Autor
    seven
    Účastník

jinak přístě nejspíš kupuji vip protože dva tisíce sebou je málo, ve dvě ráno mi došly prachy, ideálně tak 5000 6000 sebou a to už je lepší koupit si vip a mít pití celou noc zdarma.

Anonymní uživatel
    Host

Mohavka: +1 sm15

Anonymní uživatel
    Host

Těšil jsem se už od podzimu. Nabuzenej Markusem a Khomhou, hrajících tehdy v nejlepší formě jsem teď opět očekával první ligu. Ta se nakonec konala, i když s malými výhradami. POLIAK na začátek velmi slušné, vezmeme-li v úvahu dlouhou odmlku. Po něm to nádherně odpálili GRUBE & HOVSEPIAN (jejich druhý set byl jednoznačně nejlepší z celé akce). Následovala nejhorší pasáž večera (shodně s ostatními) CHICANE, i když to rozhodně ovlivnila chyba na mixu, protože to echo vokálů fakt zabilo celé jejich vystoupení sm13. Naštěstí to ihned napravil MARKUS, i když zahrál jen standard. KHOMHA měl silné i slabší momenty. Oba už jsem je slyšel v lepší formě. Neztratili se ani mezi hvězdami večera vystupující W&W. Na UMETa už nezbývaly v osmačtyřiceti letech síly sm12. Pokud se týče půlnočního TRANSMIXU, říkám YES,YES,YES!!! Malá rada pro Peter: nečum nikam, odkud lítaj jiskry sm18. Přestože jsem na takových akcích hlavně kvůli hudbě, nemohl jsem si nevšimnout zmiňovaných „svalovců“. Berte to tak, že stejně, jako je kolem nás plno ženských s umělými prsy, sem tam se najdou i hošíci s umělohmotnými svaly. Až jim bude tolik co mě, budou místo předvádění se na Transu o berlích venčit čokly. Jinak organizace sqělá, ceny přiměřené, zima na ochozech nevadila- bylo se kam jít ochladit. No a ty hajzlíky……ty hajzlíky! Za mě tedy celkově 8bodů z deseti. Už se těším, až Vás lidi zase uvidím na podobně super akcičce. Tak zas někdy, někde AHOJ.

Anonymní uživatel
    Host

HAR-SEG – Myslim že máš na mysli ARNEJ – Pariah

Akce byla parádní, pro mě jeden z nej setů od Markuse, GaH taky hráli dobře a KHomha zahrál asi tak, jak každý předpokládal, prostě řež. Zvuk parádní, jaký byl na Chicane nemohu posoudit, tlačil jsem hot dog a odpočíval na Schulze. Jediný co bych tomu vytknul je ta pyrotechnika. Ty rány mi vážně rvaly uši…co ale bylo nejhorší, ta sprcha jisker ze stropu. Kdybych se alespoň nepodíval vzhůru a netrefila mě ta žhavá jiskra přímo do oka…sm17

DjDkD@ve
    Člen

Za mě lehké zklamání, přišlo mi to od půlnoci všechno na jedno brdo…

Chicane měli z počátku nesrovnaný zvuk, postupem času se to zlepšilo, ale i tak mi ty vokály přišly přebuzený (a to jsem byl vzadu)… 6/10
    Markus mě zklamal asi nejvíc, zahrál jen průměrně (mižná až podprůměrně), umí to podstatně líp… 5/10
    W&W sice taky nezahráli tak, že bych z toho šílel, ale pro mě nej set večera… 8/10
    Khoma mi přišel šíleně monotónní, od začátku do konce podobný songy bez jakéhokoli náznaku vývoje… 5/10
    Umeta jsem slyšel cca půl hoďky a šel jsem, to co jsem slyšel nebyl žádný extra zázrak, ale ani to neurazilo… 6/10

Takže hudebně to pro mě bylo hodně průměrné, nic na co bych vzpomínal…

Organizace byla celkem v pohodě, až na ty záchody, omg to byla zas jednou chuťovka, bléééé… sm17
    No a ten rozhozený zvuk u Chicane dost ovlivnil celkový dojem z jejich vystoupení…

Anonymní uživatel
    Host

Akce super, intra mezi jednotlivýma DJs a Transmix a Ummet byli nej! Chicane zklamání, zpěvačku si mohli strčit do pr*ele a ty pauzy mezi písničkama též! Co to bylo za druhý track od GRUBE & HOVSEPIAN to jsem byl rád že sedím, takový nářez, tlačilo mě to do sedátka 😀

Chelseaplayer
    Účastník

Tak celkem povedena akce,souhlas se zvukem,hlavne ze zacatku to bylo dost na pikacu,nektere vokaly mi malem urvaly usi,ale casem uz to bylo lepsi..prijit v 10 chyba rozhodne nebyla,G&H zahrali skvele,presne co jsem cekal.Jinak Markus zahral svuj standart,uz jsem ho slysel hrat lepe,nejvice me asi zabil Khomha,miluju jeho stylsm5,Ummet to na konec taky hezky drtil,ale pul hodky pred koncem uz jsme museli na vlak.Takze akce povedena,jedine co me dost stvalo byli opet nasteroidovani *uraci bez tricek,neexistuje nejaky zakon,ze by se mohli strilet nebo tak neco?sm13

seven
    Účastník

waw a umet smrt, akce povedená 🙂

Karel
    Správce

tak nevim proc, ale ta podzimni „nahradni“ akce me bavila vic, prislo mi ze djs hrali lepsi songy i zvuk mi prisel kvalitnejsi. Chicane bylo za me naprosto priserny, s tou zpevackou to bylo jako jako na diskotece, Transmix s tradicnim delobuchem na ohluchnuti taky „potesil“, Schulz se mi libil az v druhy pulce setu, ale proti podzimu taky horsi, W&W slusnej zacatek ale pak taky spis prumer. A pak uz jsem to zabalil, i kdyz vim ze jsem asi prisel o to nejlepsi, ale oba djs jsem slysel uz na podzim 🙂

Plusem za me jednoznacne organizace, nikde fronty ani na satny, tokeny, snad jen trochu zima a smradlavy zachody ale s tim se neda nic delat. Ceny na baru taky docela lidovy. Takze za me melo smysl prijit az o pulnoci, prijit v 10h byla chyba 🙂

kameja
    Člen

[url=http://www.youtube.com/user/77kometak77?feature=mhee]VIDEOREPORT[/url] videa postupně nabíhají, můžete se kochat

scorn
    Člen

2:15 to zančne možná ještě markus to napumpuje 🙂

Anonymní uživatel
    Host

aby jsme to nemuseli hledatsm3

20:00 – DOORS OPEN
    20:30 – MICHAL POLIAK (Warm Up)
    21:30 – GRUBE & HOVSEPIAN
    22:45 – CHICANE LIVE
    00:00 – TRANSMIX
    00:15 – MARKUS SCHULZ
    02:15 – W & W
    03:30 – KHOMHA
    04:45 – UMMET OZCAN
    06:00 – END

Chelseaplayer
    Účastník

Uz at je pristi sobotasm5 Schulz bude pristi world tour hrat zaznam z Transmissionu,woowsm3

seven
    Účastník

no moc, letos to bude sekec, a ten chicanesm9sm11

Anonymní uživatel
    Host

tak co, už se těšíte? já jsem docela zvědavej, nejsem si jistej jestli to pofrčí, jistej si sem jen Umetem

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 315)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.