Toto téma obsahuje celkem 285 odpovědí. Do diskuze (60 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel prochi a poslední změna proběhla před 12 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 315)
Prochi: díky za info. Těší mě, že se najde alespoň někdo, kdo si dá práci a nedostatečně informovanému člověku to vysvětlí. V tomto případě jedu na obojí. Paráda..
Peter, UM hovořilo o tom, že ta náhradní akce 17.11 se uskuteční v místě s kapacitou 10,000 lidí (tudíž nejspíš Tesla arena), které bude upřesněno, jakmile to bude smluvně ošetřeno. Nabídka dvou eventů za ceny jedné vstupenky bude platit do vyprodání kapacity 😉
Dotaz…
Takže teď když si koupím lístek na TM v lednu , můžu jít zdarma i do Sasazu v listopadu? Jak chtějí mít ošetřený, že to neudělá skoro každej kdo chce jít na TM, protože to JE výhodné… a před Sasazu, který má kapacitu hádám 2000lidí se ocitne 4000 lidí, nebo půlka kapacity O2 areny a tudíž smolík pacholík.Pustí tam půlku lidí a basta???
sakra, teď sem pořádně prozkoumal kalendář a zjistil sem že 19.1 odjíždim na hory, který mam už zaplacený sm9 … já snad chicane nikdy neuvidim:( .. zasranej tenis!!
mno vzhledem k tomu co vypustil dneska černošek z pusy by mi asi vůbec nevadilo kdyby tam ty trancle byli.. nekteří lidé by si fakt měli uvědomit že tu nejsou na tý planetě páni i když jsou ve vedení velké sportovní firmy.. sm6
Autor
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 315)