TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission „Spiritual Gateway“, 19.1. 2013, O2 Arena Praha

• Toto téma obsahuje celkem 285 odpovědí. Do diskuze (60 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel prochi a poslední změna proběhla před 12 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 106. až 120. (celkem z 315)
  • Autor
    mich0lin
    Člen

asi i majitel O2 areny bude chtit tenis ve sve hale,urcite vydela daleko vice naez na TM,skoda,ze nejde to finale Dc presunout o tyden dopredu nebo po pinkane.

Chelseaplayer
    Účastník

Finále Davis Cupu v Praze vypadá nadějně, tanečníci zřejmě ustoupí. Tak a je to v dupesm7

Tecko
    Člen

Tady mate trailer…Jsem pro aby TM zustala v O2 nedovedu si predstavit jinou halu na takovou party…Jen doufam, ze opet nezvitezi penize a UM bude stat za svym ze byli prvni at si tenis vybere neco nekde jinde. treba v ostrave..to je jedno

Anonymní uživatel
    Host

Přesuňte TM do Ostravy do ČEZ Areny sm15

Chelseaplayer : [i]ale holt s tim uz meli dopredu pocitat[/i]

to jako že nasi vyhrajou v argentine no to LOL!! ty šance byly před zápasem 50 na 50 a to jako fakt protože přechod na antuku u berdy byla celkem otázka jak dopadne takže nevím s čím by si chtel počítat .. sm3sm4

hectic
    Člen

[quote snek]@ hectic Tiesto v roce v 2007 moje první akce a jedna z nejlepších! nedám na ni dopustit, natřískáno až po střechu, hala zpívala celá a atmosféra se dala krájet 🙂 Ti co hold byly vepředu asi měly problém s kyslíkem, my v zadní části úplně bez problému 🙂 Ale co bylo to bylo...transmision by se tam nehodila. Stejně tam nejdu kvůli line-upu který je fakt hodně pod úroveň...[/quote]

o hudební stránce jsem nemluvil…. mluvim o organizační a o místě konání a to byla naprostá tragédie

Chelseaplayer
    Účastník

Michale, prijde mi,ze bys mel lezt spise do zadku diskuterum na strankach Davis cupu,nevim proc by se melo neco presouvat.Tenis mam rad,ale holt s tim uz meli dopredu pocitat,verim,ze TM zustane v O2sm3

Michal
    Účastník

Transmission: zmena mista konani vyhrazena. Jen at to jde do T-Mobile areny, DC je mnohem prestiznejsi akce, takze musi mit o2 arenu….

seven
    Účastník

omg omg 😀

snek
    Člen

@ hectic Tiesto v roce v 2007 moje první akce a jedna z nejlepších! nedám na ni dopustit, natřískáno až po střechu, hala zpívala celá a atmosféra se dala krájet 🙂 Ti co hold byly vepředu asi měly problém s kyslíkem, my v zadní části úplně bez problému 🙂 Ale co bylo to bylo…transmision by se tam nehodila. Stejně tam nejdu kvůli line-upu který je fakt hodně pod úroveň…

hectic
    Člen

Do T-Mobile nejdu, moje první trancová akce v životě byla právě tam a to Tiesto v roce 2007. Ani z poloviny horší zážitek jsem od tý doby na žádný jiný akci neměl.

mareno
    Člen

[i]Zajímavé, takže možností už opravdu moc není:[/i]
    Podle regulí ITF není zřejmě jiné možnosti, než hrát finále v Praze.ITF vyžaduje na titulový zápas město s mezinárodním letištěm, dostatečné ubytovací kapacity na nejvyšší úrovni a především halu pro minimálně 12 000 fanoušků.

Tyto parametry splňují v Česku pouze O2 Arena a holešovická Tipsport Arena. Preferovaná O2 Arena má však problém, v sobotu 17. listopadu je rezervovaná pro festival taneční hudby Transmission. Organizátoři z České sportovní tak mají o práci navíc, museli by zřejmě vykoupit pořadatele Transmission.

„Česká sportovní už nás oslovila s požadavkem na konání finále Davis Cupu v O2 Areně, o podmínkách jednáme,“ uvedl Richard Benýšek, předseda představenstva společnosti BESTSPORT, která halu provozuje.

Sigix
    Člen

[quote Anonymní uživatel]myslím že to půjde do tmobile areny.....UM dostane tučné odstupné, bude mít nižší nájem, lidé nižší komfort a cena lístků zůstane stejná...gratuluju....tak se dělá byznys...snad půjdu radši na ten tenis :)[/quote]
    sm3 +1

Anonymní uživatel
    Host

myslím že to půjde do tmobile areny…..UM dostane tučné odstupné, bude mít nižší nájem, lidé nižší komfort a cena lístků zůstane stejná…gratuluju….tak se dělá byznys…snad půjdu radši na ten tenis 🙂

zruda
    Člen

Varianta přesunutí finále podle mě nepřipadá v úvahu, to by bylo snad ještě dražší 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 106. až 120. (celkem z 315)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.