TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission: The Creation @ O2 Arena Praha 21.11.2015

• Toto téma obsahuje celkem 37 odpovědí. Do diskuze (15 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Dolvich a poslední změna proběhla před 9 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 67)
  • Autor
    Marko Pedro
    Účastník

No takto viac sa mi páčia tie z transmission, tam používaju vačšinou/viac len tie laserové efekty , celkový efekt je pre mňa lepší.
    No tak teraz som pozeral qlimax z minulého roku 2015 a musím uznať máš pravdu.

D4ve
    Člen

TM ma lepsi laserovou show nez Qlimax?

To by ses mel podivat aspon na videa z Qlimaxu, pokud jsi tam nebyl 😀

Marko Pedro
    Účastník

Dovolím si tvrdiť že Transmission má lepšiu laserovu šou ako Qlimax, o State of Trance ani nehovorím tam to prekonávate míľovými krokmi.
    Prvý krát som to videl tak som mal sánku dole že čo???? Taká šou a v Prahe? Som si myslel že taká skvelá laserová šou bude skôr tam kde má táto hudba veľké zastúpenie (Holandsko, Ibiza atď)
    Už sa nečudujem ani cene tej vstupenky, celkom adekvátna.
    Klobúk dole.

Ale publikum, no……… stojija na mieste a pravaľuju sa z jednej nohy na druhu.
    Zato ja keď som začal riadne tancovať na jednej menšej dance akcii, tak sa na mňa všetci pozerali že som divný 😀
    Aspoň na tých energetickejších skladbách by mohla väčšina publika poriadne tancovať.
    Hoci edm stojí za deravú bačkoru majú za lepšie publikum.

tic.file
    Člen

Marko Pedro napsal(a):
    ——————————————————-
    > tic.file napsal(a):
    > ————————————————–
    > —–
    >
    > > Moc se mě líbila recenze co napsal na hlavní
    > > stránku Freezer. Mluvila mě z duše :-).
    > Kde máš odkaz?

here:

Úvod

Marko Pedro
    Účastník

tic.file napsal(a):
    ——————————————————-

> Moc se mě líbila recenze co napsal na hlavní
    > stránku Freezer. Mluvila mě z duše :-).
    Kde máš odkaz?

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Krásně se čte jak ještě plno lidí poslouchá trance, a nechtějí komerční sračky ( promiňte ten výraz 🙂 ) A určitě Trance.cz je priorita zachovat,protože na FB to nebude nikdy takové jako zde

tic.file
    Člen

To souhlasím, ten live tam nemaj dvakrát vyřešený.
    Ale Buuren tam svoje vystoupení měl dobré – jako „show“ se mě vystoupení Driftmoona líbilo.

Co se týče setíků … za mě nejlepší Kearney, Fila, Jorn a Coastline.
    Poté Schulz (který mě mile překvapil, oproti předchozích jeho vystoupení), Marlo (až na ten Hardstyle – to bylo jako co?) a DriftMoon.
    Rayel, pro jeho vystoupení hodnocení nenalézám.
    Patří do současné komerce a na akce typu Tommorwland, Magnetic a podobné. Tam by měl zůstat.
    Trousoviny patlaniny na TM nepatří.

—————————————————-
    To: Seven, když letíš po tom co letí buď si komerční … neberu ti to, ale nechápu upravovat TM k Tommorowlandu…. zajidi si na Magnetic a nechoď na TM.
    Poslouchej si Aokiho, Vegas a Mike, ShowTek, WnW, Tiesta a ostatní headlinery komerce.

Já osobně bych vyhodil z TM i MC Silva… to nemá na trance akci co pohledávat !.
    DJ si musí získat publikum sám, a ne MC. To pak jenom jasně hovoří o kvalitě jeho produkce co na stage předvádí.

Moc se mě líbila recenze co napsal na hlavní stránku Freezer. Mluvila mě z duše :-).

————————————————–

V sobotu jsem byl v klubu Uhelně na IN Trance edition – krásná ukázka jak má trancová akcička vypadat :-).

Aubry
    Člen

Já s trancem taky nikdy neskončím!!! Nikdy nebudu poslouchat dance cirkusárnu, do které míří hodně trance umělců! !!! A doufam, že trance.cz taky neskončí! Facebookaři už hodně webovek pohřbili…

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Anonymní uživatel
    Neaktivní

s trancem nikdy neskoncim,trapaci typu Dimitri Vegas & Like Mike, Martin Garrix atd me vůbec nezaujali a nikdy se tak nestane,nastesti!!!

Marko Pedro
    Účastník

Skončiť s trancom dufam že to nemyslíš vážne.
    Ja ten zvuk k….a nemože ani vystáť, prvé video 41:23 😀 to je zvuk.
    1:17:13 Aoki na stagi??, no tak to pre mňa stratilo akukoľvek hodnotu, ak ju to pre tým malo.
    A ten týpek oblečený v „zlatom kabáte“ no to hovorí za všetko. vážne chcu šou.
    Moj názor tá hudba čo tam hraju mala ostať v Amerike, u nás malo zostať to čo tu začalo, ale nie stalo sa to že to čo započalo v Amerike prešlo aj do europy a
    Čo nemám rád su tie 3-2 minutové songy, ale je to to isté ako pri hrách, niektorý hovoria že nemaju čas na dlhé hry, tak asi to isté bude platiť u hudby.
    Kľudne useknu skladbu ktoru hraju aj v štvrtine len aby im vyšiel prechod.

seven
    Účastník

Tady je to ještě lepší, dorty do publika projížďka na lodi v publiku atd

seven
    Účastník

Co se týče trancu klidně bych pomalu od něj upouštěl, všichni jsme se sním hezky rozloučily na old school edicích, nikdo vám nadávat nebude. Pojďme udělat pomalu přechod k hudbě současnosti 🙂

seven
    Účastník

Práce s publikem, práce s publikem, práce s publikem. To je to co transmission chybí. Tady máte vzorový příklad 🙂

seven
    Účastník

co tady znamenaj ty příspěvky bez textu, to je nějaká skrytá mluva?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 67)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.