Toto téma obsahuje celkem 98 odpovědí. Do diskuze (46 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Karel a poslední změna proběhla před 16 roky a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 100)
mike_h: jj vždyť v poho 😉 mně akorát přišlo komický, že někdo potřebuje prostě „trance oblečení“… tak snad se oblíkam do toho, co se mi líbí a né co diktuje nějakej hudební styl… 🙂
Spešl triko zas tak ani ne, ale většina lidí chce přímo trance trika, ostatní styly jsou lehce rozpoznatelné, jenom trane je nějaký jiný…(emo,punk atd) a trance triko chci a budu hledat dokud něco pořádnýho nenajdu…Já prostě chci trance oblečení a je mi jedno co si o mě myslíš…Taky se ptám ostatních, zda nemají nějaký e-shopy…sm4
Jo no, ale tak nebudou dělat trička s nápisem trance,nebo punk, nebo hip hop, prostě je to styl a na první pohled se to pozná, jenom tyhle trička jsou takový techno taneční…jinak všechny ty návrhy co tady byly jsou pěkný…samozřejmě je lepší když tam je napsaný trance atd…Taky hledám, ale přímo tričko s nápisem trance jsem nenašel sm19, což je škoda…sm17
Ne to jsou bavlněný trička asi sm15 já si teda pod pojmem „trance tričko“ nevybavím nic…. možná tohle z Karlovo nabídky s nápisem trance.cz, jinak fakt nevímsm13