TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Tunnel Electrocity (14.8.2008, Lubiaz, PL)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 122)
  • Autor
    drobex
    Člen

připište si do line-upu Marca V a Booka Shade

pokoko
    Člen

kura tak to bych jel takysm3 vypada to jako buržoazni akcesm3 ale musim dat maturu jinak mama bude pyskovat že o prazdninach budu jezdit na kalbysm15

drobex: budu řešit, až bude časovej line-up sm4 … je tam i Rush…kterýho já taky rád …jestli se bude krýt s chicane, smůla,…když se krýt nebudou…podívam se i do kostela,…ale to se podívam stejně sm4 …takže to jestli budou, nebo nebudou, to už je jedno, ale je pravda, že by to byl víc euforičtější zážitek

hellman: mno…jasně….a svatební pochod by byl schranz sm0 …ale proč ne sm3 …ale na svatbu času dost….až dyžtak po ing. titulu

Fox Mulder
    Člen

2 SHP: Super!! sm0

SHP
    Člen

Fox: Máš bod

Fox Mulder
    Člen

2 drobex: Jo jo, pamatuju. sm4 Mám ještě někde v počítači video z týhle party.. sm3

Anonymní uživatel
    Neaktivní

urorkinator: a bacha, aby tě tam rovnou neoddali

drobex: green velvet se snažim přijít na chuť, zatim bych to shrnul slovem „podivný“ 😀

houska: na to se netancuje, na to se vlajesm2

tak jako lisu jsem si s klidem nechal ujít.. sm3

myslím že OoB tehdá pronesla hlášku že tancovat na to jde jedině s prsty v elektrice.. sm15

SHP
    Člen

Drobex: Dík za info, tehdy jsem na pahdy ještě nechodil. Je to škoda no, i když hraje na můj vkus málo cheesy, tak by si jí moc rád poslechl.

dance-girl
    Člen

ach jooooo, tohle mi nedělejte sm9sm9sm9 v poslední době nějak moc často zjišťuju, že tu byli DJs, který bych chtěla slyšet sm7

drobex
    Člen

Hehe ja to nedelal, to delal Jirka Pokorný

Vzpominate? To bylo ještě v dobách kdy si LJ za sebe psala (CH) a Burák (JPA)

A Laydee tam na nas tehdy vychrlila Kippenvelmeter od Shanea 54 a my jsme se malem po….

inferno
    Člen

wow, to jsem nevěděl, že Lisa už u nás byla… v té době jsem se zajímal hlavně o trance

jo jo, pamatuju si že jsme to zvažovali, ale nakonec z toho nějak sešlo

Starf
    Člen

2004

dance-girl
    Člen

coooooo, ona tady byla Lisa Lashes? sm10sm10sm10 Kdy??? sm7

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 122)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.