TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Twister Night 5.5.2007 Most

• Toto téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (10 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Honza1 a poslední změna proběhla před 18 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 32)
  • Autor

Fox je největši trancer z mostu ale pochybuju že slyšel o akcích u Charlieho:-D, ale nic ve zlým 😉

Fox Mulder
    Člen

2 Honza1: Kde je Charlie? To mi nějak nic neřiká… 😐

Honza1
    Člen

Nemějte obavy,jedná se o trance akci. Jinak kdo z vás je z Mostu tak určitě slyšel o akcích který se pravidelně konaj u charlieho každej měsíc 😉 na death metal ani rnb řada nepřijde :_):oD lochy & johny

PULPI
    Člen

ty vole kam ta scena de…kostelnik tady pripravuje pudu pro vlasy:oD

Fox Mulder
    Člen

2 Majklhauske: Neboj, já to chápu. 😉 Vím, odkud jsi. 🙂

Asi vyšleme Foxe ať to zjistí a udělá nějaký video ve stylu Zooropy.

majklhauske: Ty jsi taky z mostu?:-O:-O:-O:-O:-O:-O:-O:-O:-O:-O:-O:-O:-O
    Ne dělám si prdel:-)

foxi to je ne tebe aby se mi tu nekdo nezačal podivovat že já jsme z mostu.. :oD

nejlepší způsob jak to zjist je tam dojít 🙂 obzvláště když v tom měte bydlím..;)

30 nikoho finančne nevyčerpaj al alespo´m mi ostatní budeme vedět jetli to není nekale podnikání.;)

Fox Mulder
    Člen

2 TranceKeeper: Taky mě to napadlo.. Nebo hip-hop, rnb, nebo podobnej cool moderní styl pro mladé… %-) My jsme už starý páky, my potřebujeme trance, viď. B-]

Aby tam nakonec nehráli death metal.

Fox Mulder
    Člen

Jsem z Mostu a koukám jak péro.. Ty jména jsem vážně nikdy neslyšel, ani na plakátu.. Vůbec nevim co hrajou.. A ty jména jsou nějaký podezřelý.. 😐

majklhauske: Asi tak zkoušel jsem toho Johna Bakera googlit a vyběhli mi pánské boty.:oD

nejlepší lolek je že nikoho z toho neznám.. což o to u mostečáků je to i možné ale john baker?

Paya
    Člen

Pulpi: :oD:oD

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 32)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.