TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Underworld @ Electronic Beats Festival – Praha – 27.10.2007

• Toto téma obsahuje celkem 20 odpovědí. Do diskuze (15 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel f1d0 a poslední změna proběhla před 17 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 16. až 22. (celkem z 22)
  • Autor
    djousef
    Člen

:´-))Transmission rulezzzzzzzz ale na EB bych taky zašel:´-))

BoRo
    Člen

kdyby Prodigy podruhe-tak i ja tam podruhe.tak asi taky transmission,jeste jsem tam nebyl

milan
    Člen

Ale jednu výhodu to má. Underworld beztak nebudou hrát celej večer, tak můžem zajít na ně a pak si odskočit na TM:-D…podle mě beztak bude EB ve veletržním paláci..Pro Meccu by to bylo malý.

milan
    Člen

No a je to venku.:oD:oD..kdo říkal, že to bude proti TM, tak měl pravdu, ale podle mě TM jednoznačně vede:-P

To jsou joudové, proč to dávají proti Transmission? 😐

versusio
    Člen

no myslím ,že Transmision je jasná volba

f1d0
    Člen

Pokud to tu už někde je, tak mě za to nekamentujte

Tohle info mám z bulletinu od Underworld, který posílají na myspace.

Žádné další info jsem k této akci zatím nenašel, vyjma zmínky o předchozím ročníku, kde hráli The Prodigy

A snad jen na doplnění, Underworld zde představí své nové album „Oblivion with Bells“ v rámci svého stejně pojmenovaného turné.

Sice tahle akce určitě nebude žádný trance dýchánek, ale myslím si, že pro některé z nás je fakt, že Underworld budou v ČR, minimálně zajímavý.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 16. až 22. (celkem z 22)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.