TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse VANDIT Berlin Arena 21.9.2007

• Toto téma obsahuje celkem 19 odpovědí. Do diskuze (11 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Tomangel a poslední změna proběhla před 17 roky a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 12 příspěvků - 16. až 27. (celkem z 27)
  • Autor
    Tomangel
    Člen

tak jede nekdo?

deivis
    Člen

Nuld@ (IP zapsáno) – ok promiň.. nemyslel jsem to zle, já nestiham totiz vse sledovat a je pravda ze i ja jsem mohl pouzit to vyhledavani..

Btw ad slepci: Delam v O2 a obcas nam volaji takze nebojde maji stejne pc jak my jen lepsi programy. Kamkoliv najede vse mu to pc cte. Dostane se vsude kam muze a zvladnout na pc to same co my. Docela haluz poslouchat jak PC mu cte kde prave zrovna je a co ma na plose.. Zustala me brada docela dole kdyz jsem tuto vec resil. ted uz me to prijde normalni a vim ze i slepy clovek dokaze naprosto bez potizi serfovat po internetu a i klidne cokoliv nainstalovat.

Nulda
    Účastník

deivis: ten prispevek samozrejme nebyl adresovan tobe ale zakladateli TETO diskuze, ten kdo zaklada by mel nejdrive pouzit vyhledavani, ne ty pochopitelne

Nulda
    Účastník

Fox: napsat tohle nekdo slepej tak asi umru smichy :´-))

deivis
    Člen

Nulda – diky ale nechapu stale nově zakladane diskuze na stejne tema.. Toto me prijde vice shit nez se zeptat pac to tu tzake ne vzdy sleduji. Diky za pochopeni.

Fox Mulder
    Člen

2 Nuld@: Monitor na brejlovo písmo jsem ještě neviděl! :oD

Nulda
    Účastník

forum.trance.cz

LIDI NA HLAVNÍ STRÁNCE UŽ JE PĚKNOU ŘÁDKU LET FUNKCE V Y H L E D Á V Á N Í pro zrakově postižené vlevo, brejlovo písmo neumim takže vám to musí stačit takhle X[]X[]X[]

Leosh
    Člen

Paul Van Dyk
    Felix Da Housecat
    Giuseppe Ottaviani
    Duderstadt

deivis
    Člen

a lineup?

Tomangel
    Člen

resit takovy detail muzou pouze lidi na trance.cz ze?:oD:oD:oD:oD:oD:oD

Sq4Raa
    Člen

To není vandit night 🙂

Tomangel
    Člen

Zdravim,ma nekdo zajem,jeden dve auta,tak ze misto by bylo:-)

jsem schopnej po usteckem kraji pro nekoho i zajet piste

Aktuálně je na stránce zobrazeno 12 příspěvků - 16. až 27. (celkem z 27)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.