TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Vandit Night 15.12.2007

• Toto téma obsahuje celkem 44 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel bob a poslední změna proběhla před 17 roky a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 54)
  • Autor
    Winnie
    Člen

NL Tune: my fotografové si dáváme dostaveníčka ve Foto Škoda, víš:-)? Nee, náhodou jsme se tam s Gizmem sčuchli. 😉 Jsem chtěla s sebou druhý blesk, ale kašlu na lítání a shánění, zřejmě v rámci vánočního běsnění je vyprodán všude. Zkusím objednat a snaď bude do LOT.

Paya: mě maminka právě dovezla tílko s korálkama vyšitým logem afterhours.fm, ale to by se asi Payovi nelíbilo 😐 . Tudíž nevím, co na sebe :oD . Těším se strašně moc, jak se tam sejdem jak loni! Co třeba takový holky z Hradce, jedou?

FIIIHA, NA INSOUND.eu SNĚŽÍ! :o)

Chystáte se na Vánoce? Nebo se víc těšíte na Silvestra?
    Ale co plánuje na konec roku třeba Niklas Harding,
    Cosmic Gate, Štěpán Bruck, Jennifer Rene, Sean Tyas,
    Míša Salačová, John B, Leon Bolier and many more :-)?

Sledujete INSOUND.eu a čtěte:

Paya
    Člen

Winnie: no jo, co na sebe :-O teď jsi mě rozhodila 😀 mám si vzít tričko Vandit, PvD nebo Paul van Dyk? :oD

dance-girl
    Člen

Kdyby vás to zajímalo, tak:

23:00-01:00 Paul van Dyk
    01:00-03:00 Austin Leeds
    03:00-08:00 Paul van Dyk

NL Tune
    Člen

já na ten blesk kašlu. Joo, vidíš, musím ho objednat, abych ho měla příští týden na Kandiho.

Tomu nějak nerozumím. Kašlu vs. musím objednat :oD
    Jinak pardon, že vám lezu do soukromých rozhovorů, ale když už to probíráte takhle veřejně 😉

Edit: sorry za OT, ale to tu snad nevadí.

Winnie
    Člen

Gizmo: já na ten blesk kašlu. Joo, vidíš, musím ho objednat, abych ho měla příští týden na Kandiho. Taky už se chystám – karty, baterky, nablejskaný skla…
    Jen nevím jednu zásadní věc – CO NA SEBE :oD !?

Gizmo
    Člen

2Winnie: No vidíš růžičko pro mě je takový rohlíček vanilkový s dobrým svařákem představa která mi drobátek zatemnila mysl 🙂 (už jsem starší člověk a dobré jídlo a pití leze na žebříčku priorit) btw baterky dám přes noc nabíjet, karty smažu … a Vydru utluču – od včera 2x ICQ a 3 x SMS žádná reakce – ten člověk asi vážně začal šéfovat vesmíru… 🙁 :_)

Winnie
    Člen

Jste normální??? VANDIT!!! Slyšíte?! Vánoční VANDIT night a vy tu řešíte zas to přízemní jídlo!:oD
    Já skorem nejím, jak se těším a vy tu slintáte nad vanilkovýma rohlíčkama. Styďte se!:_)
    Jééé, jak já se těším! Už jen jedna noc a … je tu VANDIT night! 😛

Paya
    Člen

Gizmo: děsný parchanti 😉 dneska se dozvěděla, že další zápočtový test píše ještě navíc i v pondělí :-/ to jí řekli opravdu včas … každopádně jet opravdu nemůže :´-(

Gizmo
    Člen

Paya: tak ať napeče víc a v neděli dáme stylově zimní snídani … takový vanilkový rohlíčky a Glühwein … :oD:oD:oD

Edit: škoda, že nejede, ale předpokládám, že zápočťák a předtermity jsou swině …

Paya
    Člen

dance-girl: když jí to děsně baví a každý rok se na to pečení strašně těší 🙂 opravdu! 😉
    milan: nooo, asi to s sebou nebudu tahat na Cybertronic :oD

Fox Mulder
    Člen

2 dance-girl: Tak vidíš, nestěžuj si na Payu a nevyčítej mu cukroví, který mu upekla Lwice! :oP

dance-girl
    Člen

Fox Mulder: U nás taky ženský (máma s babičkou, i když občas pomáhá děda), taky „dodržujeme“ genderový stereotypy… Nicméně já se distancuju, 99% cukroví mi nechutná :oP

Fox Mulder
    Člen

2 dance-girl: U vás doma peče cukroví kdo? :oP

milan
    Člen

paya – a dá ochutnat?na jakouže to příští akci jedete?:-)

dance-girl
    Člen

Téda, a já si myslela, že Paya je emancipovaný muž, který si v případě potřeby upeče cukroví sám :-|:oD

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 54)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.