TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse VANDIT Night – 20.12. 2008

• Toto téma obsahuje celkem 87 odpovědí. Do diskuze (26 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel alexx a poslední změna proběhla před 16 roky a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 88)
  • Autor
    Starf
    Člen

jen technicka… ten Vestax, co PvD mel, je VCM-600?

sompet
    Člen

Gizmo: Ty jo, a tolik kundiček v davu…aspon se bylo na co dívat sm15sm15

Jimmy
    Člen

tak tie ponozky su fakt luxus sm15 sm15 on mozno bosi stepoval prv ked isiel skatat sm15

Leosh
    Člen

taky by si Eddie moh párkrát do roka vzít čistý ponožky (aspoň na Vánoce) sm15

Gizmo
    Člen

[img]http://djz.cz/fotky/vandit_night_pvd_3/full/0077.jpg[/img]

[url=http://djz.cz/Fotky_z_vanocni_Vandit_Night_news]COŽE ?? FOTKY UŽ (no už …) JSOU ON-LINE ??? Po nějakých těch technických problémech je konečně funkční fotoreport …[/url]

Eddieho „Drtivý dopad“

[img]http://djz.cz/fotky/vandit_night_pvd_3/full/0043.jpg[/img]

Paya
    Člen

btw čím víc parties mám za sebou, tím víc začínám oceňovat tmu na Vanditu: druhý den mi – světe div se – neslzí oči …

zvuk naprostý luxus, Kesselhaus je jedno z mála míst, kde vůbec nepotřebuji špunty do uší ani v první řadě …

no a celkem čistý vzduch – umělá mlha míří NAD hlavy partypeople, tedy tam, kam patří a kde dělá světelné efekty …

iamek
    Člen

mareno : Dockame …

mareno
    Člen

Třeba se Eddieho dočkáme časem i v klubu.

Gizmo
    Člen

Mareno: on byl i na Amazing City – mě nezajímá Eddie na ober akci, ale v klubu ! Proto křičím po Pure nebo jiném konceptu ale hlavně klubovce !!! Bohužel se obávám, že doufat v tohle jméno na E-motion, kde by asi byla kvalitní divácká základna je nepřístojné, vzhledem ke konceptu celé akce (tedy vožení spíše méně známých a nadějných).

mareno
    Člen

[quote milan]Za Halliwella na Pure se taky podepisujusm16..aspoň by češi viděli, co je to show.[/quote]

Eddie tady byl na Apokalypse, takže jsme viděli ( my Češi ) co umí sm0

Na Pure bych ho taky rád viděl.

milan
    Člen

Za Halliwella na Pure se taky podepisujusm16..aspoň by češi viděli, co je to show.

Gizmo
    Člen

doufám že ne … čím více prostoru headlinerovi tím pro mě lépe a takový koncept bych uvítal – přesně kvůli tomu co dokáže např PvD během toho kdy dělá „rozehřívače“ a „dohrávače“. otázkou je jestli si to české publikum zaslouží … jakože jsem na to zvědavej – publikum v Berlíně bylo vynikající a pokud začalo odpadat v paření tak nás Eddie hecoval neuvěřitelně – nedal oddechu – za Payových setů byla hlušší místa (ze strany publika) ale prostě nedá se jet na 110% celou noc (teda asi dá, ale s jistými podpůrnými prostředky, které milerád oželím)

Nulda
    Účastník

no já hlavně nevěřim tomu že co Pure to 6 hodinovej set headlinera, tohle byla podle mě výjimka

Gizmo
    Člen

Jinak co takhle Pure s Eddie Halliwellem ??? Ne bohužel nevěřím ani tomu, že by se to poštěstilo a hlavně tomu, že je v silách tohohle člověka jet 6 hodin v kuse – i když to co předváděl za mixem bylo i tak z jiné planety – třeba podepsal smlouvu vlastní krvísm15.

Jinak nemohl jsem nevzpomenout na místní kafraly – takže hodnocení očima negativisty+koment :

[b]Strašný světla- pořád skoro tma [/b] (a jak to stačilo – méně je někdy více)
    – [b]žádný laser, projekce[/b] – kde to jsme (v klubu kde světla prostě dělá někdo kdo ví jak na to – mega obří zrcadlová koule dělala efekt večerního sněžení – BOMBA!!!)

[b]Špatnej zvuk[/b] (teda jen na záchodech ve sklepěsm15 – jinak něco co kdo neslyšel nepochopí – lahoda pro uši a ač industriální hala tak žádné plácání a nic – luxusně vyvážený akorát hlasitost)

[b]Špinavej klub, hnusnej industrial[/b] (no jako stěny mají původní omítku někde neumělé pokusy o tagy ale tak nějak to k tomu patří)

[b]Nebylo si kam sednout[/b] (v patře 3 stoly se sezením a v chilloutu na stupínkách na zem – ale KDO BY SEDĚL ??? sm11)

[b]Drahé pití[/b] (Jako všude jinde prostě 2,5-4€ pivo za 2 nealko záloha na obaly 1€ – díky tomu minimum bordelu po klubu – i pro němce je 1€ slušnej drobnej – proč to nemůže fungovat i v Čechách ???)
    [b]
    Bezohlední kuřáci[/b] (v celém klubu zákaz kouření přesto se v malé míře kouřilo ale hlavně na chodbě na parketu jsem cigaretu nezahlédnul)
    [b]
    Namachrovaní stereoidi[/b] (jako všude – na českých akcích jich bývá daleko víc)

[b]Nebylo na co koukat = baby strašný[/b] (podepisuju v plném rozsahu – asi 7 hezkejch bab z toho 2 Češky 3 Polky a jedna asiatka a jedna jakási černoška jinak zjevem pro mě byla Peggy Bundová – vypadala přesně – trvalá, oblečení alá 80′ akorát oproti pegy byla ještě hnusná)

[b]Dyk do toho strašně řezal (libovolně doplň hrál zpívánky, moc melodií, málo melodií, moc svejch věcí, málo svejch věcí… )- tuhle jsem ho slyšel tam a tam a zahrál líp[/b] (během noci mistr cestoval ze stylu do stylu a jakmile se mi zdálo, že je toho moc tak přišla změna třeba Acidová – kdo nezažil Vandit night nepochopí )

[b]Jen jsme přišli tak nás vyháněli[/b]sm15 (jj no do vyhánění jsme to nedotáhli bo jsme museli zasáhnout právem veta do demokratického procesu – Paya a Vyrys v první brázdě a obávám se, že pokud by jsme je se Štěpánem nevytáhli tak tam budou do 12ti a půjdou rovnou s PvD na oběd)

prostě na přezrok doufám na stejném místě a ve stejně kvalitní sestavě sm11

BTW tak sem poslal fotky na vystavení – taková lenora co mě pochytila halt nedovolila to udělat dřív…

Paya
    Člen

Štěpa: díky!

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 88)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.