Úvod › Fóra › Trance Diskuse › VANDIT Night – 20.12. 2008
- Toto téma obsahuje celkem 87 odpovědí. Do diskuze (26 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
alexx a poslední změna proběhla před 16 roky a 3 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
5. 1. 2009 v 17:58 #113250
Starf
Členjen technicka… ten Vestax, co PvD mel, je VCM-600?
2. 1. 2009 v 10:14 #112797sompet
ČlenGizmo: Ty jo, a tolik kundiček v davu…aspon se bylo na co dívat sm15sm15
1. 1. 2009 v 23:23 #112784Jimmy
Člentak tie ponozky su fakt luxus sm15 sm15 on mozno bosi stepoval prv ked isiel skatat sm15
1. 1. 2009 v 23:17 #112783Leosh
Člentaky by si Eddie moh párkrát do roka vzít čistý ponožky (aspoň na Vánoce) sm15
1. 1. 2009 v 22:52 #112782Gizmo
Člen[img]http://djz.cz/fotky/vandit_night_pvd_3/full/0077.jpg[/img]
[url=http://djz.cz/Fotky_z_vanocni_Vandit_Night_news]COŽE ?? FOTKY UŽ (no už …) JSOU ON-LINE ??? Po nějakých těch technických problémech je konečně funkční fotoreport …[/url]
Eddieho „Drtivý dopad“
[img]http://djz.cz/fotky/vandit_night_pvd_3/full/0043.jpg[/img]
30. 12. 2008 v 21:37 #112566Paya
Členbtw čím víc parties mám za sebou, tím víc začínám oceňovat tmu na Vanditu: druhý den mi – světe div se – neslzí oči …
zvuk naprostý luxus, Kesselhaus je jedno z mála míst, kde vůbec nepotřebuji špunty do uší ani v první řadě …
no a celkem čistý vzduch – umělá mlha míří NAD hlavy partypeople, tedy tam, kam patří a kde dělá světelné efekty …
29. 12. 2008 v 16:19 #112361iamek
Členmareno : Dockame …
29. 12. 2008 v 13:28 #112326mareno
ČlenTřeba se Eddieho dočkáme časem i v klubu.
29. 12. 2008 v 13:23 #112325Gizmo
ČlenMareno: on byl i na Amazing City – mě nezajímá Eddie na ober akci, ale v klubu ! Proto křičím po Pure nebo jiném konceptu ale hlavně klubovce !!! Bohužel se obávám, že doufat v tohle jméno na E-motion, kde by asi byla kvalitní divácká základna je nepřístojné, vzhledem ke konceptu celé akce (tedy vožení spíše méně známých a nadějných).
29. 12. 2008 v 13:05 #112322mareno
Člen[quote milan]Za Halliwella na Pure se taky podepisujusm16..aspoň by češi viděli, co je to show.[/quote]
Eddie tady byl na Apokalypse, takže jsme viděli ( my Češi ) co umí sm0
Na Pure bych ho taky rád viděl.29. 12. 2008 v 12:34 #112318milan
ČlenZa Halliwella na Pure se taky podepisujusm16..aspoň by češi viděli, co je to show.
29. 12. 2008 v 12:23 #112316Gizmo
Člendoufám že ne … čím více prostoru headlinerovi tím pro mě lépe a takový koncept bych uvítal – přesně kvůli tomu co dokáže např PvD během toho kdy dělá „rozehřívače“ a „dohrávače“. otázkou je jestli si to české publikum zaslouží … jakože jsem na to zvědavej – publikum v Berlíně bylo vynikající a pokud začalo odpadat v paření tak nás Eddie hecoval neuvěřitelně – nedal oddechu – za Payových setů byla hlušší místa (ze strany publika) ale prostě nedá se jet na 110% celou noc (teda asi dá, ale s jistými podpůrnými prostředky, které milerád oželím)
29. 12. 2008 v 12:03 #112312Nulda
Účastníkno já hlavně nevěřim tomu že co Pure to 6 hodinovej set headlinera, tohle byla podle mě výjimka
29. 12. 2008 v 11:50 #112311Gizmo
ČlenJinak co takhle Pure s Eddie Halliwellem ??? Ne bohužel nevěřím ani tomu, že by se to poštěstilo a hlavně tomu, že je v silách tohohle člověka jet 6 hodin v kuse – i když to co předváděl za mixem bylo i tak z jiné planety – třeba podepsal smlouvu vlastní krvísm15.
Jinak nemohl jsem nevzpomenout na místní kafraly – takže hodnocení očima negativisty+koment :
[b]Strašný světla- pořád skoro tma [/b] (a jak to stačilo – méně je někdy více)
– [b]žádný laser, projekce[/b] – kde to jsme (v klubu kde světla prostě dělá někdo kdo ví jak na to – mega obří zrcadlová koule dělala efekt večerního sněžení – BOMBA!!!)[b]Špatnej zvuk[/b] (teda jen na záchodech ve sklepěsm15 – jinak něco co kdo neslyšel nepochopí – lahoda pro uši a ač industriální hala tak žádné plácání a nic – luxusně vyvážený akorát hlasitost)
[b]Špinavej klub, hnusnej industrial[/b] (no jako stěny mají původní omítku někde neumělé pokusy o tagy ale tak nějak to k tomu patří)
[b]Nebylo si kam sednout[/b] (v patře 3 stoly se sezením a v chilloutu na stupínkách na zem – ale KDO BY SEDĚL ??? sm11)
[b]Drahé pití[/b] (Jako všude jinde prostě 2,5-4€ pivo za 2 nealko záloha na obaly 1€ – díky tomu minimum bordelu po klubu – i pro němce je 1€ slušnej drobnej – proč to nemůže fungovat i v Čechách ???)
[b]
Bezohlední kuřáci[/b] (v celém klubu zákaz kouření přesto se v malé míře kouřilo ale hlavně na chodbě na parketu jsem cigaretu nezahlédnul)
[b]
Namachrovaní stereoidi[/b] (jako všude – na českých akcích jich bývá daleko víc)[b]Nebylo na co koukat = baby strašný[/b] (podepisuju v plném rozsahu – asi 7 hezkejch bab z toho 2 Češky 3 Polky a jedna asiatka a jedna jakási černoška jinak zjevem pro mě byla Peggy Bundová – vypadala přesně – trvalá, oblečení alá 80′ akorát oproti pegy byla ještě hnusná)
[b]Dyk do toho strašně řezal (libovolně doplň hrál zpívánky, moc melodií, málo melodií, moc svejch věcí, málo svejch věcí… )- tuhle jsem ho slyšel tam a tam a zahrál líp[/b] (během noci mistr cestoval ze stylu do stylu a jakmile se mi zdálo, že je toho moc tak přišla změna třeba Acidová – kdo nezažil Vandit night nepochopí )
[b]Jen jsme přišli tak nás vyháněli[/b]sm15 (jj no do vyhánění jsme to nedotáhli bo jsme museli zasáhnout právem veta do demokratického procesu – Paya a Vyrys v první brázdě a obávám se, že pokud by jsme je se Štěpánem nevytáhli tak tam budou do 12ti a půjdou rovnou s PvD na oběd)
prostě na přezrok doufám na stejném místě a ve stejně kvalitní sestavě sm11
BTW tak sem poslal fotky na vystavení – taková lenora co mě pochytila halt nedovolila to udělat dřív…
28. 12. 2008 v 14:58 #112173Paya
ČlenŠtěpa: díky!
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.