TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse VANDIT Night – 20.12. 2008

• Toto téma obsahuje celkem 87 odpovědí. Do diskuze (26 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel alexx a poslední změna proběhla před 16 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 88)
  • Autor
    vyrys
    Člen

[quote Gizmo]
    Já vyslovuji veřejnou pochvalu Payovi za zařízení lupení. [/quote]

taktez vzdavam hold Payovi za lupene!!!!

bob
    Člen

2Gizmo : No nevim proč mi vandit nebyl schopen od 7.12. odpovědět na mail….takže tak!

Gizmo
    Člen

Pokud se nepletu tak bylo možné koupit propadlé lístky (nevyzvednuté) ale to bylo kdoví kdy … jinak uplacení ochranky good luck

Já vyslovuji veřejnou pochvalu Payovi za zařízení lupení. Teď jsem zvědavej jak to bude vypadat s foťákem – fotopas se nějak nepoved pokud jsem to dobře pobral … Přesto bych rád – loni se tam fotilo báječně …

bob
    Člen

Se omlouvat nemusíš….jak říkám, psí voči bo Ein Kessel Buntes

Sq4Raa
    Člen

Pardon, jen mám ten smile nejradši.

bob
    Člen

2Sq4Raa: Proč jen z toho příspěvku cejtím ironii??? No, uvidíme, teď nebudu řešit, až zejtra večír…kdyžtak ještě zkusim psí voči, to zabralo na toliko lidí…..sm0

Sq4Raa
    Člen

To by mohlo vyjít. sm2

bob
    Člen

2Sq4Raa : No nevim, stejně v berlíně mám booknutej hotel a chystal jsem se tam na delší dobu, takže tak, no, vezmu vytisknutej mail z doby, kdy jsem to tam posílal a bylo to v době, kdy se ještě lupeny prodávaly normálně a budu s tím operovat, když to nezabere, zkusím uplatit sekuriťáky…no, však já něco vymyslím…a když né, tak se z toho nepo…

Sq4Raa
    Člen

bob: Moc bych být tebou nepočítal s tím, že se dovnitř dostaneš.

bob
    Člen

Tak zítra Vandit a soudruzi se pořád neozvali, hmm, tak to risku na blind, třeba na guestlistu bude moje jméno záhadně zapsané a když né, tak to vidím na Ein Kassel Buntes…..

Sq4Raa
    Člen

Nejspíš jsou vyprodány už delší dobu, proto Vandit neodepisuje. Já to do Foxe hustil od října sm2

Anonymní uživatel
    Host

Můžete mi prosím pro příště poradit jak si teda zabookuji lístky? Sháníme je od minulýho týdne a nic:(( a teď už jsou asi vyprodaný…..Díky

bob
    Člen

Tak teď sem koukal na jejich stránky a je tam napsáno sold out! tak to není vůbec příjemný

bob
    Člen

Fox Mulder: tak u mě pořád stejný, Vandit mlčí, přemýšlím tam ještě jednou poslat objednávku, no, dám jim šanci do večera

Fox Mulder
    Člen

[b]bob[/b]: Se mnou taky Vandit nemluví.. sm6

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 88)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.