TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse VANDIT Night – 20.12. 2008

• Toto téma obsahuje celkem 87 odpovědí. Do diskuze (26 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel alexx a poslední změna proběhla před 16 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 88)
  • Autor
    bob
    Člen

Tak by mě jenom zajímalo, jestli už maj všichni booknutý lupeny, protože mě Vandit pořád neodpovídá a začínám z toho být lehce nervozní

Leosh
    Člen

milan: no uplně nejblíž Kulturbrauerei na Schonhauser Alle je stanice Eberswalder Strasse… záleží na jaké nádraží v Berlíně přijedete, ale pokud pojedete jako od Drážďan, tak doporučuju si zjistit, jestli to staví na Alexandrplatzu – tam byste vystoupili a svezli se 3 stanice s U2… a nebo to vemte z Alexu pěšky – to je asi 10-15 min. Případně vystoupit na Ostbahnhof, přinejhoršim na Haupbahnhof sm3

milan
    Člen

Může mi někdo kdo už byl poradit jméno nejbližší zastávky metra od místa konání, ať s kámošem nezabloudíme?
    Našel jsem plánek metra, no a nejsou to tři trasy jak v prazesm0 link na plánek: http://www.luko2.com/images/mapy/letiste_berlin_train.jpg
    Je tu někdo kdo pojede vlakem jak my?sm16….

Nulda
    Účastník

to by šlo mohl by ses mi ozvat na ICQ 241914638?

Fox Mulder
    Člen

Přes Děčín zrovna ne, ale přes hlavní nádraží v Ústí bych mohl jet. sm4

Nulda
    Účastník

Fox: jedeš přes Děčín?

Fox Mulder
    Člen

Je tu někdo, kdo by chtěl jet a nemá jak? sm3 Mám volná místa. sm4

Gizmo
    Člen

Boro opravdu nebudu řešit v 8 ráno v neděli, že je auto odtžené na sběrném parkálu a že se máme dostavit zaplatit 40€ + odtah potažmo chtít po kámošovi aby to riskoval … to přenecháme ostatním střelcům

BoRo
    Člen

to jsem jednou priparkoval v Drezdenu 1 m za ceduli Ekozony,samozrejme bez povoleni + v miste kde je zakazano stanism2 Prezil bez uhony

Gizmo
    Člen

Na položenou otázku sám odpovím – nej varianta je zařídit si to na české STK za 300 vč DPH [url=http://www.usmd.cz/ek_plaketa2.php]popis je tady[/url] a trádááá …

Gizmo
    Člen

add doprava – tušíte zda je klub v oné Eko zóně, kam je nutná eko známka ?? [url=http://www.umwelt-plakette.de/]kuk[/url] nějak nevím jak je to s hranicemi té zóny a risk 40€ pokuty je docela maso … ono teda stejně tak pořízení známky není právě zadax …

bob
    Člen

Tak mě guestlist potvrzen nebyl, zato mi teda vůbec nedošel žádnej mail o spamu…no, tak čekám….

milan
    Člen

Tak Uničov hlásí 20.12 abfahrt nach berlínsm16
    email o zapsání na guest list mi byl potvrzen…
    btw co takhle mikrobus?čechů je na to dost…

Paya
    Člen

Leosh: sm15

milan: jj, to je f poho, Corinna tam má antispam sm4

milan
    Člen

paya – tak jsem poslal email na tu adresu tickets@vanditnights.com a obratem mi přišel email, kde bylo zhruba toto:

„Corinna here, I’m protecting myself from receiving junk mail.Please click the link below to complete the verification process
    You have to do this only once.“

atd
    což jsem pochopil tak, že tam mají ochranu oproti spamům, byl tam link na který se mělo kliknout a když jsem tam klikl, byl tam ověřovací kod. Po jeho přepsání mi byl doručenej další email, kde bylo napsáno váš email byl doručen v pořádku.

Tohle už se ti někdy stalo, když si psal na tuto adresu? Já jenom, jestli to není divný a ten email opravdu přišel…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 88)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.