TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse VANDIT Night – 20.12. 2008

• Toto téma obsahuje celkem 87 odpovědí. Do diskuze (26 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel alexx a poslední změna proběhla před 16 roky a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 88)
  • Autor
    Leosh
    Člen

[quote Paya]bob: zvláštní ... celé roky mi stačí napsat na tickets@vanditnights.com, poprosit o zapsání na paying guestlist a napsat jména a příjmení, nic víc ... zatím nikdy nebyl problém[/quote]

možná to bude tim, že se jim líbí tvoje emailová adresasm0

bob
    Člen

2Paya : OK, díky moc

Paya
    Člen

bob: zvláštní … celé roky mi stačí napsat na tickets@vanditnights.com, poprosit o zapsání na paying guestlist a napsat jména a příjmení, nic víc … zatím nikdy nebyl problém

bob
    Člen

no tak, to mi neříkejte,že tu není k tomu tématu nikdo kompetentnísm19….třeba Paya nebo Gizmo…jak se tedy zapsat na guestlist, třeba by stačilo poslat vzor nebo říct co a jak…

Anonymní uživatel
    Host

Zdravim,z Teplic mas jede plny auto,pokud nekdo ma zajem mam moznost si pujcit dodavku,jen kdo ma opravdu zajem,jsem ochotny jet v okoli 30 km pro nekoho,jinak na posledni Vandit The Love from Above jsem byl s Drobkem,tak snad na nas budes koukat z VIP stage a hodne pohody budes chybet!!!

bob
    Člen

2milan: To já frčim autem, 3 dny booknutej hotel, ať z toho Berlína něco máme, ale jak vidim, uvidim vše, jenom Vanditnights, kvůli který tam jedu, ne….sm17

milan
    Člen

Mě by to taky zajímalo, jak je to s tím placeným guest listem…prý stačí napsat na tickets@vanditnights.com ale přemýšlím zhruba co napsat…že pojedu s kámošem a nemáme možnost sehnat lístek přes eventim..atd a že bysme chtěli napsat na placenej guest list?no adresa s rodným číslem je asi nezbytná, jestli mě mají u vstupu kontrolovat občanku, abych se dostal dovnitř…
    Jinak jak tam jedete?Přemýšlíme o letadle, ať stihnem omrknout předvánoční berlín…

bob
    Člen

Asi tu budu za vochechuláka, ale radši se zeptám, psal jsem na ten mail na vanditnights.com, jak to je s booknutím lístků, jestli chtěj jenom jména nebo i datum narození, bo jak se zapsat na guestlist a odpověď byla: Milej zlatej, vše najdeš na našich stránkách, obejdnat lístek si můžeš na těchto netovejch stránkách http://www.hekticket.de nebo http://www.eventim.de a pospěš si, protože jich je málo….hmmm, takže to je jako v tý pohádce nešly tudy děti?? Pleju len. takže proším ještě jednou pro nás méně chápavé, jak guestlist na Vandit funguje, díky předem moc….

Gizmo
    Člen

Partygirl: aby to nebylo den po sobe – to by mě asi naštvalo vic … takhle prostě vyhraje Pája a hotovo … teda nikdy neříkej nikdy, ale po minulém roce prostě chcuk jet …

Partygirl
    Člen

proc je to ve stejnej den jako Armin? sm7

Fox Mulder
    Člen

Super a je to saturday, takže si ani nebudu muset brát dovolenou! sm11

Fox Mulder
    Člen

Jasně, jedu! sm11

Tentokrát už nebudu takovej vůl jako loni a OPRAVDU si zařídim guestlist, abysme tam zase nemuseli s Tigim hrát divadlo. sm2

no jestli by někdo měl místo v autě, tak bych jel na 100%

Honzin
    Člen

ajajaj kruta volba, hrozne rozhodovani….vanocni je jednoznacnenejlepsi, ale budu rozhodovat a za mesic…ale rad bych jel

Anonymní uživatel
    Host

urcite jedem,jsem zvedavej Patriku jestli teda pojedes:))uz po 29 sm0

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 88)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.