TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse VANDIT Night, Kesselhaus Kulturbrauerei Berlin 17-12-2011

• Toto téma obsahuje celkem 13 odpovědí. Do diskuze (7 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Nulda a poslední změna proběhla před 13 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 16)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Host

kez by mela i nase mala zeme podobnou ikonu tanecni muziky, paradni vecer, jen to stari 😀 docela dela problem rano jet do TP 😀 cas nezastavime

Paya
    Člen

excelentní set sm3

Anonymní uživatel
    Host

kdo byl, tak si to uzil 🙂 cely vecer jsem se bavil, bohuzel uz nemam zadnou desku na podepsani pro Dyka 🙂 a asi novy album na vinylu nevyjde, tak zase nekdy v Berline

Anonymní uživatel
    Host

Austin byl v roce 2007? celkem slusny set, bavilo to i lidi 🙂 vypada to na poradny mejdan 🙂 osobne se tesim!!

Nulda
    Účastník

další jméno Austin Leeds…

Nulda
    Účastník

další jméno Austin Leeds…

Anonymní uživatel
    Host

nic nemaji spolecneho, Paul siprece nezve na Vandit dje a producenty z Vanditu, navic co je Vandit pod Armadou, davno ztratil sve kouzlo a kvalitu. Neni v tom co hledat, pouze to, ze se dobre znaji:)

nexxie
    Člen

nějak nechápu koncept tý akce, co má K&A společného s Vandit? Navíc letos s nima hraje Dyk už minimálně podruhý

Gizmo
    Člen

Pokud to jen trochu půjde, tak jsem jasně pro

Anonymní uživatel
    Host

no to uz vime z Dresdenu 😀

TIGI
    Člen

Paul van Dyk
    Kyau & Albert

Anonymní uživatel
    Host

ty taky vsechno vykecas 😀

Jimmy-Gellar
    Účastník

Tak jsem včera kecal v Drážďanech s Kyau & Albert a měli by hrát tady jako support, ale prej ještě to neni úplně potvrzený u PVD ale to už by neměl být problém

Jimmy-Gellar
    Účastník

[quote Anonymní uživatel]byl jsem linej to sem dat 😀 na druhou stranu, pro koho, na Vandit jezdi minimum lidi, kdo jezdi, tak nezapomene 🙂 Teplice vyrazi i dnes na Euphonic do Dresdenu 🙂 ach jeste ze to nemecko je takovy kousek :)JUE6F[/quote]

+1

Anonymní uživatel
    Host

byl jsem linej to sem dat 😀 na druhou stranu, pro koho, na Vandit jezdi minimum lidi, kdo jezdi, tak nezapomene 🙂 Teplice vyrazi i dnes na Euphonic do Dresdenu 🙂 ach jeste ze to nemecko je takovy kousek :)JUE6F

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 16)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.