TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Vandit Night Praha 12. 12. 2014

• Toto téma obsahuje celkem 7 odpovědí. Do diskuze (8 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Vlastig a poslední změna proběhla před 10 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 12 příspěvků - 1. až 12. (celkem z 12)
  • Autor
    cyan
    Člen

Díky za report, já už se obával, že k té akci nebude žádná zmínka, ani tady v diskusi… Tak začnu 🙂
    Ohledně místa konání není co dodat, podle mého názoru v Praze teď lepší prostor není.
    Co mne tentokrát zaujalo, bylo „jiné“ provedení ozvučení a světel. Oproti předchozí akcím zde (např. TF Legends), kde mi přišlo nepochopitelný, že celá aparatura míří jen na balkony a na plochu skoro nic (evidentně chtěl někdo ušetřit čas, rychle to pověsit a na nějaký nastavování nebyl čas, přestože to je na první pohled evidentní amatérismus), tentokrát tomu někdo skutečně pozornost věnoval a bylo to i slyšet. Zhruba do půl čtvrtý nebylo zvuku co vytknout (např. ta rozsáhlá řada subbasů jela na zlomek svých možností, což se skvěle projevilo na kvalitě basů, které byly jedny z nejlepších, co jsem na podobné akci zažil). Později už ale všechno začalo trochu splývat (že by postupné navyšování SPL pro unavenější jednice? 🙂 ).
    Světla zaujaly tím, že často představovaly plynulé „3D prodloužení“ promítaných videosekvencí, což působilo opravdu dobře. To množství inteligentních/pohyblivých světel bylo impozantní a vykompenzovalo absenci laseru (opět kontrast proti minulé akci, kde byly k vidění i PARy s halogenama, které už patří do muzea).
    Hodnocení hudby vidím podobně jako v reportu, opravdu to i v mém případě překonalo očekávání. U PvD jsem si překvapivě občas říkal, že to bylo technicky tak absolutně dokonalý, že to působilo až sterilním dojmem 🙂
    Takže super akce a spolupráce s týmem Citadely tomu evidentně přidala úroveň.

Anonymní uživatel
    Host

Ahoj,

mám k dispozici jeden VIP (classic) listek na patek, cena CZK 900,- .

Pokud ma nekdo zajem, pls. kontakt 774 070 684.

Diky Michal

Chelseaplayer
    Účastník

Osobně nebudu,jenom mě fascinuje ten Burian,jakto,že zrovna on nezačíná,čím si zasloužil takovou pozici?sm10

D4ve
    Člen

ČASOVÝ LINE-UP:

19:30 Open
    20:00 – 21:00 Thomas Coastline
    21:00 – 22:00 Stefan Dabruck
    22:00 – 23:00 Michael Burian
    23:00 – 00:00 Jordan Suckley
    00:00 – 01:00 Woody Van Eyden
    01:00 – 04:00 PAUL VAN DYK
    04:00 – 05:00 Maarten De Jong
    05:00 – 06:00 Ben Nicky

D4ve
    Člen

[img]http://dancemag.cz/wp-content/uploads/2014/08/UPDATE_VANDIT_FINAL.jpg[/img]

v tom máš sice taky poměrně slušnou pravdu ale není to jen o tom …

když se člověk koukne na jiné hud servery tak tam se alespoň něco dočte.. tady to vždy hlavně bylo o tom foru tudíž malo kdo nový sem zabrousí a starý už jsou kolikrát hud. jinde …

Dolvich
    Správce

[quote Vlastig]Jo hele me je to jedno. Jen me opravdu prekvapilo, jak to tu zije. Protoze kdyby to tu zilo a lidi to vnimali stejne jako Ty, poslali by me s timhle vecirkem nekam a ne jednou :-D. Jak jsem psal, byl jsem tu dost aktivni pred 10 lety a opravdu to tu vypadalo jinak :-D. Kazdopadne diky za reakci :-)[/quote]

Pokud tě to překvapuje, tak je potřeba si uvědomit, že před 10ti lety tu nebyl žádný Facebook.

Vlastig
    Účastník

Jo hele me je to jedno. Jen me opravdu prekvapilo, jak to tu zije. Protoze kdyby to tu zilo a lidi to vnimali stejne jako Ty, poslali by me s timhle vecirkem nekam a ne jednou :-D. Jak jsem psal, byl jsem tu dost aktivni pred 10 lety a opravdu to tu vypadalo jinak :-D. Kazdopadne diky za reakci 🙂

Dolvich
    Správce

[quote Vlastig]No ty kraso uplne ziram jak to tu "zije" :-D. Dovolil jsem si zalozit vlakno po cca 10 letech a nic :-D. Pritom si myslim, ze zrovna tento vecirek je svym zpusobem unikatni. Nj holt driv to bylo jiny :-D.
    Sorry za OT.[/quote]

No ono není moc o čem diskutovat, jediný koment co mě napadá je „Zase PvD?, vždyť tu byl před pár dny“. Není známo žádné další jméno z line-upu, snad kromě dvorního doprovodu Michaela Buriana a SHato & Paul Rockseek. Vandit Night není nic exkluzivního, neotřelého a zajímavého, tyhle párty jsou pořádány v sousedním Německu již minimálně 10 let a každý kdo tu párty chtěl zažít, tak už ji zažil. A i samotný PvD už není pro trancery tak zajímavý.

SkyWalker
    Účastník

Souhlas 🙁 Přitom je to zbytečné 🙂
    Jasné, čas se nedá zastavit, ale právě časem se ukáže kvalita a to, že PvD neuhnul s cesty:-). Tak jako tak, jsem byl 2 roky zpět v Berlíně a tento koncept je „neskutečně pohodově třískájící“ 🙂

Vlastig
    Účastník

No ty kraso uplne ziram jak to tu „zije“ :-D. Dovolil jsem si zalozit vlakno po cca 10 letech a nic :-D. Pritom si myslim, ze zrovna tento vecirek je svym zpusobem unikatni. Nj holt driv to bylo jiny :-D.
    Sorry za OT.

Vlastig
    Účastník

Citadela & BTL Agency spojily síly a před vánočními svátky (12.12. 2014) přiváží do Prahy (Forum Karlin) unikátní party legendárního producenta Paula van Dyka, “vánoční” VANDIT NIGHT!

Vstupenky: http://www.ticketpro.cz/jnp/hudba/1351321-vandit-night.html

Aktuálně je na stránce zobrazeno 12 příspěvků - 1. až 12. (celkem z 12)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.