TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Off Topic Vánoce 2010

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 16)
  • Autor

Veselé vánoce celému Trance.cz z celého srdce . Djlaro

Hanny
    Člen

Nemám rád Vánoce! 🙂

mountainer
    Člen

co se týče dárků, jsem na nule, co se týče peněz na ně, je to podobný, takže to bude asi zajímavý sm0 jinak ale určitě budu trávit svátky s rodinou a přítelkyní v domácím prostředí

Mno , já už jsem si nechal dárek nadělit předem tak už nic nechci . ( Mám novej notebook . Jaj. ) a dárek pro přítelkyni už mám také . ( Ale ta si na něj ještě počká … Cha… ) Tak-že mi vyrazíme po večeři pařit . Krááása…

prej málo 😀

já budu mít pro každýho jeden a tím to hasne, hlavně večer pak rychle zmizet někam do clubu..

svátky obžerství, nákupních horeček a shonu opravdu slavím jen v nejnutnejší míře..

Laucco
    Účastník

co se týče dárků mám jich zatím málo, jeden pro mamku a deset pro ženu.jinak nic.

Ámen.
    Na svátky s rodinou, mezi svátky v práci a o Silvestru asi v Ostravě ve Fabriku.
    Spíš by mě zajímalo, kolik už máte kdo dárků? Mno? pochlubte se sm2

seven
    Účastník

Bobr: Pro můj existenční rozvoj bylo to co ty nazýváš výlevem, nezbytné a jsem šťastný že k tomu došlo. Způsob který jsem tehdy zvolil nebyl nejlepší . Ale bylo na výsost důležité že jsem v sobě našel tehdy tu odvahu a postavil se tady sám proti všem a všemu, jen proto, že jsem byl o svém postoji přesvědčen a setrval v něm až do konce. Vlastně chci určitým způsobem tímto poděkovat svým minulým oponentům a popřát jim do budoucna to nejlepší 🙂

D4ve
    Člen

loni jsem se na vanoce strasne sprasil, tak jsem zvedav, jak to dopadne letos.. sm15

Laucco
    Účastník

hehehe…..no já doufám, že tentokráte nebudu v práci, jako poslední tří roky a budu se svou ženuškou.

Kucas
    Účastník

[quote Bobr]seven: no, zrovna ty si s nim co se týče výlevů moc nezadáš...[/quote]

+1 sm15

Bobr
    Člen

seven: no, zrovna ty si s nim co se týče výlevů moc nezadáš…

seven
    Účastník

Hellmansova hůska: Ty jseš prostě megálník tohodle fóra 😀 dovedu si tě představit jako takového maskota trance.cz 🙂 A my uvědomělejší by jsme ho měli vnímat tolerantně a s respektem který si zaslouží každá bytost 🙂

Newman
    Člen

Myslel jsem si, že jsem se dostal na stránky erotické linky, když jsem četl první dvě věty sm15 A jinak teda Vánoce trávím v rodinném kruhu, rozhodně nechodím pařit…

Nulda
    Účastník

sm15sm15sm15sm15sm15sm15sm15sm15sm15sm15sm15sm15sm15sm15sm15sm15sm15

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 16)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.