TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Off Topic Veselé Vánoce celému TRANCE.CZ! vol. 2

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 16. až 21. (celkem z 21)
  • Autor
    Johny2005
    Člen

Přemýšlel jsem co napsat, aby to nebylo pořád to samé. Jelikož je pro každého důležité něco jiného, tak se prostě na Vánoce a do Nového roku 2011 mějte tak, jak vy sami chcete.

mountainer
    Člen

rád bych popřál nejpohodovější svátky všem známým i neznámým lidem, se kterými mám tu čest si zde během celého roku vyměňovat názory či se utkávat v contestech, i když mě Sandeagle se založením topicu předběhl sm2

Palda61
    Člen

Nápodobně :). Přeju trancu ať tolik nesmrdí a začne mě zase bavit, přeju všem na fóru šťastný a veselý, hodně peněz, štěstí a podobně, hodně dobrých hudebních akcí, sobě přeju hodně štěstí v DJingu a taky si přeju další návštěvu Laidbacka Luke. Sandeaglovi přeju, ať mu to jde furt tak dobře, prootže pokud půjde, tak příští rok mu budu přát, ať mě seznámí s Arminem :D. Hellmanovi přeju ať se nám daří na Intensive. A všem ostatním, který znám přeju prostě ať se máte dobře!

Tak!

kreeki
    Člen

Šťastné a veselé, hodně vstupenek na akce a poukázek na beatport pod stromečkem a mnoho kvalitní hudby do roku příštího, zvláště pak hodně nápadů a co nejméně problémů našim místním producentům, ať nadcházející rok přinese ještě více než rok pomalinku již končící sm3

[img]http://criticalpolitics.files.wordpress.com/2010/11/christmas_snoopy-11420.jpg[/img]

DjDkD@ve
    Člen

Taky tak

Sandeagle
    Člen

Máme je tu zase no sm15

[quote-0=mountainer]Ještě se tu letos nevyskytl tento topic a jelikož bych rád popřál co nejpohodovější svátky všem známým i neznámým lidem, se kterými mám tu čest si zde během celého roku vyměňovat názory či se utkávat v contestech, tak si to dovolím založit já sm3[/quote-0]

Toliko k minulému roku a já přeji všem diskutérům, potažmo flamerům a trollům, i obyčejným čtenářům, posluchačům producentům veselé období svátků nadcházejíchích, stejnětak jako příjemné prožití roku 2011

Dobrým zvykem je udělat něco speciálního (minulý rok sme to byli my dva s fidem) k oslavě přestupu do nového roku a tak říkajíc, pod vánoční stromeček.

Tady je dárek odemě

[b]Ozzy Osbourne – Crazy Train (Sandeagle Remix)[/b]

[audio src="http://dl.dropbox.com/u/4585184/Ozzy%20Osbourne%20-%20Crazy%20Train%20%28Sandeagle%20Remix%29.mp3" /]

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 16. až 21. (celkem z 21)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.