Úvod › Fóra › Trance Diskuse › VISIONS S LAYDEE JANE 1.2. Vertigo
- Toto téma obsahuje celkem 27 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
coller a poslední změna proběhla před 17 roky a 2 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
4. 2. 2008 v 13:04 #65698
majklhauske
Člentak smysl to dává. sm4 ale zmátli me ty cize hovořící lidi.. sm3
4. 2. 2008 v 13:00 #65697Eva
ČlenMajklhauske:
Turisti – blázníš osobo? 🙂
Jsme snad jedinej klub v centru, kde turistu potkáš vyjímečně … to že je tady relativně hodně „cize hovořících“ lidí je prostě tím, že můj manžel je Američan a tak tady trochu fungujeme jako expatriotskej druhej domov. Jsou to lidi kteří trvale žijou v Praze, takřka všechny osobně známe, je to mix nejrůznějších národností a jsou to fajn lidi, kteří sem nechodí dělat „bordel“ ale bavit se.Pro turisty neinzerujeme, nechodíme s bubínkama po Václaváku a nenaháníme sem bandy přiopilejch angličanů, kteří se chodí do klubu prát a otravovat holky.
Záleží nám na tom, aby tady byla „klubová“ atmosféra, v pravém slova smyslu. To znamená, že každý kdo sem přijde by měl pocítit, že je to tady přátelský, že bude mít s kým pokecat i když přijde sám, že tady nikoho neprudíme a že je to tady prostě globálně v pohodě…
Dává to smysl?
Effa3. 2. 2008 v 14:26 #65524majklhauske
Členmno přišlo mi že tam bylo dost turistů.. nebo to byl jenom pocit..? ne že by to nejak vadilo..ale nevím jestli by turisty zajimal majklhouska a jeho 27 ..;)
mno v pondelí když tak napíšu mail bo dneska nic nedelám.. ( to zase byl víkend..sm0 )
3. 2. 2008 v 3:57 #65489Eva
ČlenMajklhauske: Dík za hezký zhodnocení akce, od tebe si toho vážím hodně, anžto tě známe 🙂 (v dobrým)
Ad safari – není to safari, je tam schovaný takový tajemství, ale to vidí jen někdo. 🙂 Příště se podívej hodně z blízka.
Ad pauza – taky jsem na ně byla naštvaná, co mi to tam vyvádějí – než jsem se dověděla, že to byl problém s konektorem počítače, nakonec se jim to povedlo zprovoznit jak to co nejrychleji šlo…. takže za výpadek se moc omlouváme, chyba nebyla na vašem přijímači. 🙂
Ad narozky – Proč máš ten pocit? Že jsme „jinde“ v to doufáme, chtěli jsme to celé „zlidštit“, rozbourat tu ultradesignovou image… proto i ty blbý korálky, prostě jsme si sami ze sebe udělali trochu legraci, aby to tam bylo fajn, příjemnější, pohodovější, míň „nafrněný“, víc „pro lidi“. Ale že by to znamenalo, že jsme tak strašně „jinde“ aby se tam nedaly slavit tvoje narozeniny, tak to snad zas tak jinde nejsme….
2. 2. 2008 v 16:25 #65427majklhauske
Členmno …. sm0
ve vertigu jsem byl po rekunstrukci poprvé a …
+
vchod.. už to opravdu vypadá jako vchod do klubu.. kavarna je schovaná za bílé plenty hnedka to pusobí uplne jinak..vstup.. 100kč za včerejšek.. pozitivní je to v tom že když už se tam někdo rozhodne jít tak tam i zůstane a ne jak dříve kdy to kolikrát působilo jako průchodák.. navíc za tech 100 je tam uvitací drink.. mno s vodkou moc kamarád (už) nejsem ale zase proč ten lísteček nechávat nevyužitý.. sm3
barmanská sestava zůstala prakticky nezmeněná…:) tuším jen jestli jsem dobře videl jendu zmenu
dj přesunut bar zkrácen
–
jsem moc nezaznamenal a když tak drobnosti jako vedro které ovšem už při mém odchodu již nebylo ciže když se s klimoškou bude hýbat v průběhu noci podle lidi v klubu tak myslím že budou všichni spokojený..(zase je blbost hodit tam program prosincové ráno a aby se tam sedelo v bundách třepalo se zimou..)——————————————————————————————————————————–
horní čast je podle mě lehce kýčovitá ale věc názoru já takové ty závesy ze salonků 70 let moc nemusím..
spodní asi VIP mi zase přijde jako na safari.. (ani nevím proč ale první pocit takovej byl..sm0 )
jinak teda akce přišel jsme na lucku mno nakonec sem slyšel i kus karneye .. ani ten nebyl zlý.. akorát to přepojovaní z jedné techniky na druhou po dohraní LJ… jako byla asi minutová pauza to sem tedy jen tak nezažil..
jinak set si jak koukám mužete stáhnout .. me nevadil..chvílema dobrý občas mi nejaký track nic neříkal.. ale set ve kterém bych se alespon chvíli nenudil jsem dlouho neslyšel…. (každopádne opět sem nse neubranil vzpomínkám na časy minulé…sm3
jinak klub celkem plnej až jsem koukal a vzpomínal na začátky kdy nás tam bylo třeba 10 sm0 velkej krok dopředu
akorát teda ta uspešnost klubu mi trochu mrzí protože jsem uvažoval ve vertigu o svých narozkách.. ale takhle to už nemá cenu skoušet… ten klub je uplne jinde než před rekonstrukcí..
2. 2. 2008 v 14:38 #65408coller
ČlenLIVE SET ZE VCEREJSI AKCE K DISPOZICI
[audio src="http://www.karney-dj.com/mp3/Karney%20DJ%20-%20Live@Visions%20With%20Laydee%20Jane.mp3" /]
30. 1. 2008 v 21:36 #64877Cloxx
ČlenZakin_Z: tak to je fakt sílasm13sm15
30. 1. 2008 v 16:58 #64804deivis
ČlenKarney je z Brna?
30. 1. 2008 v 16:51 #64801iamek
Člensm15sm15sm15sm15
30. 1. 2008 v 16:34 #64798Zakin_Z
Člento je ještě lepší než world in whitesm15sm15 takle sem se fakt dlouho nezasmálsm15
30. 1. 2008 v 16:31 #64796Palda61
ČlenTak to jsem nežral sm13sm17
30. 1. 2008 v 16:23 #64791Zakin_Z
ČlenZ jeho stránek:
Po velice úspěšné akci SEN-ZATION WHITE Vol. 1 Vám Club Paladium Most (www.clubpaladium.cz), přináší další akci ze série SEN-ZATION, tentokrát pod názvem SEN-ZATION BLACK která se uskuteční v sobotu 26. ledna…..sm6
LOLsm17
30. 1. 2008 v 9:05 #64861deivis
Členlahudka s Laydee Jane.. lol 😀
30. 1. 2008 v 8:55 #64718deivis
ČlenHrani v nejlepsich klubech s nejlepsimi DJs.. ted pribude dalsi a to Laydee Jane 😀
30. 1. 2008 v 8:54 #64717Deepress
ČlenDeivis: Jak vidis tak dneska je to asi zaklad proma :)))))
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.