TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Viva Bohéma 2 – 18.12.2009 – Brno, Bobycentrum

• Toto téma obsahuje celkem 15 odpovědí. Do diskuze (14 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel TIGI a poslední změna proběhla před 15 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 16)
  • Autor
    hoky
    Člen

hmm uvidíme ale aji bych dojel

lachty
    Člen

docela bych jel,pokud bude s kým

Newman
    Člen

alexx: to neřeš, Prochi už to editoval, šlo o citaci tvého příspěvku z úplně jiného topicu…

alexx
    Člen

[quote Newman]prochi: ten příspěvek psal Alexx :D[/quote]

já nic nikde nepsal

Ajinka05
    Člen

To snad né, takhle debilně před Vánocema, to je zlej sen 🙁 když na Marečka… to přeci musím, to bych si do smrti neodpustila!sm17

Newman
    Člen

prochi: ten příspěvek psal Alexx 😀

Anonymní uživatel
    Host

prochi: co to meles? Ja psal vetu treba my dva. Ty prispevky predtim psal nekdo jiny. Precti si to jeste jednou.

prochi
    Člen

Aha uz jsem to pochopil.myslel jsem že to taky nechapes 😀

DjDkD@ve
    Člen

Rozhodnu se az bude kompletni lajna, Varelu nemusim a Marco uz pro me neni takova star, co by me vytahla dal jak do Praglu sm15

iamek
    Člen

Varela dobre jmeno … Marca jsem dlouho neslysel tak proc ne … Kazdopadne TIGI dame repete ne ? 🙂 …

Sicky
    Člen

Doufám, že ho nedají do La Grotty jako M.O.R.P.H.a. sm15

nexxie
    Člen

Lukin_ : to vis, UM ho sem na pure nakonec nedotahnou, tak to musej napravit brnaci..
    Vypada to, ze asi pujdu na Viva Bohemia vol 34 – to tu uz treba bude Callaghan 🙂

Lukin_
    Člen

TO mě poser že zase Marčelo tu budesm6. Všechny promotery co ho tu zvou postavit ke zdi!

TIGI
    Člen

[quote ondrab]uz zase???....vim, ze to tady budete desne nenavidet tuhle otazku....ale kurv a, on je tady fakt kazdy 3 mesice...to uz neni zdravy...jinac jeste tam bude Christian Varela[/quote]

Vysloveně jsem čekal kdo sem napíše. Marco je u nás oblíbenenej takže není se čemu divit. Pro nás jenom dobře Ondro. Kvalitní muziky není nikdy dost :o)

Jinak Christian Varela má na myspace tohle:

Dec 18 2009 8:00P
    VIVA POEMA @ BOBY CENTRUM – REP.CHECA (TBC) REP.CHECA

Takže to je druhé potvrzené jméno

ondrab
    Člen

uz zase???….vim, ze to tady budete desne nenavidet tuhle otazku….ale kurv a, on je tady fakt kazdy 3 mesice…to uz neni zdravy…jinac jeste tam bude Christian Varela

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 16)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.