Tak si nemůžu pomoct , a zase sem nabliju zhodnocení Voltage 3 :´-))
.Účast: velmi malá, ale lituju lidi co třeba nešli na SoL a nepřišli aspoň na Voltage 3 Výkony Djs, super. Atmosféra hudebně gradovala. Všichni Djs hráli velmi dobře, Albi nás tak nějak svým setem hudebně uvedl do dění, a připravil nás na to co se dělo dál. Capy zahrál velmi dobrý a energický set, škoda že bylo málo lidí, protože už zde si myslím že by byl při větší účasti parket plný. Pak nastoupil Escape, jehož set pro mě znamenal co se týče výběru skladeb asi vrchol večera. Rychlé pasáže střídaly emotivní melodie, a celkově to byla paráda. Děkuji moc sem si to užil. Poté nastoupil Revolt, od kterého jsem nevěděl co čekat, takže mě svým docela tvrdým začátkem malinko znejistěl. Ale po chvíli se mezi tvrdými beaty objevili i velmi melodické zvukové kulisy, který byly slast pro uši, a asi největší zážitek na parketu. Také excelentní setík,. Těším se na příště až budu mít zase možnost si Revolta poslechnout. Nakonec Nastoupil Vlaris, který nás svým setem chtěl dorazit .) Ale i přes to že to byl neskutečný nářez, tak musím s kupodivem poznamenat, že mě jeho set velmi bavil, a ač už jsem neměl síly jít znovu na parket, tak sem se musel aspoň trošku vrtět v sedě 🙂 Což je opravdu pochvala, protože je mi spíš bližší styl jaký hrál Dj Escape. Bohužel v očekávání toho že kvůli nedostatku lidí, bude párty končit ve 3h, jsme kapitulovali, a ač se nám hlavně díky rozjetému Vlarisovi moc nechtělo, tak jsme byli nuceni ve 2h odejít abychom stihli vlak ve 2:25 protože pak čekat od 3h do 5h na další vlak bychom asi fyzicky nezvládli. Závěrem: Kdo příšel ten ví jak to bylo super. Opravdu luxusní akce. Kluci nepřestáváte mě překvapovat. :-O 😀