TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Vote now in DJmag’s Top 100 DJs 2008 poll!

• Toto téma obsahuje celkem 257 odpovědí. Do diskuze (73 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel eXrate a poslední změna proběhla před 16 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 259)
  • Autor
    iamek
    Člen

hectic : Mas pravdu … Bez produkce se vysoko nedostanes … Viz Halliwell …

hectic
    Člen

co je to tu zase za hadky sm0

deadmau5 je tam kde mel bejt, klidne i vejs, protoze na to ze este tak pred dvema rokama o nem nikdo nevedel, sla jeho popularita hodne nahoru… a ja osobne pro nej hlasoval sm11

takovej gareth emery mel bejt o hodne vejs

mimochodem, jak tu nekdo argumentoval, tim ze je to top100 o DJich a ne o producentech, tak se podivejte na rank 1, nejsou ani v top100, protoze letos udelali kulovy v produkci, takze jak vidite, samotnej Djing na tenhle zebricek nestaci a tak to bylo vzdycky, takze nevim proc se letos hadat o tom, ze to tak nema bejt sm3

kreeki
    Člen

no, páni above zas o kousek výš.. nebojte, za rok to bude na bednu sm4

milan
    Člen

Statistika top 100 (seznam nováčků, nejlepších djs ve vybrané kategorii), exkluzivně pozice od místa 101 po místo 200 a přehled nejlepší klubů za rok 2008 najdete zde:
    http://trancetouch.com/clanky/vitez-ankety-dj-mag-2008

milan
    Člen

OT – Taky nemůžete otevřít stránky dj magu? (www.djmag.com) ?

Anonymní uživatel
    Neaktivní

[quote ceero]
    lol.
    to ho umiestnenie v tomto rebricku asi nasralo sm15[/quote]

Ten článek vyšel ještě předtím než byly známy výsledky.

mike_h
    Člen

deivis:
    to je asi jedinej prednes, ve kterym mne minimal jeste nenudi sm2

deivis
    Člen

[quote mike_h]Starf: ja to myslel jedine v dobrym, dost ho obdivuju 😉 byl jsem na nem tez a dokonce jsem se snazil splacat nejaky tracklisty nekterejch jeho letosnich setu...
    z trosku z jiny stranky, ale zkus Jeffa Milligana, mnml a techno ze 4 gramofonu.. z tech videi jsem vzdycky nemohl.. a pak ze to takhle nejde[/quote]

Jeff byl na Hradhouse neskutečnej. To co předváděl ze 4gramofonů. Brada dole..

Starf
    Člen

mike_h: ja to pochopil 😮 Milligana znam, kotel no 🙂

mike_h
    Člen

Starf: ja to myslel jedine v dobrym, dost ho obdivuju 😉 byl jsem na nem tez a dokonce jsem se snazil splacat nejaky tracklisty nekterejch jeho letosnich setu…
    z trosku z jiny stranky, ale zkus Jeffa Milligana, mnml a techno ze 4 gramofonu.. z tech videi jsem vzdycky nemohl.. a pak ze to takhle nejde

Starf
    Člen

mike_h: no ale dost se s tim vyblbne, sami samply, loopy a dalsi 🙂 Krushe znam samozrejme, lituju, ze sem ho prosvih kdyz tu byl ted u nas nedavno :/ na ty dalsi 2 mrknu

mike_h
    Člen

Starf: tak Tobin je porad „jen“ DJ.. ale ve srovnani s temi trancovymi.. sm2 zkus jine turntablisty treba Kentaro, Krush, Kid Koala (ted bude v Brne),…

ondrab
    Člen

[quote Starf]no me ten deadmau5uv nazor neni tak cizi, od doby, co chodim i na jiny akce nez trance (napr. Amon Tobin, Stephan Bodzin nebo Apparat), tak vidim, ze ta hudba muze byt v klubu daleko zajimavejsi nez kdyz nekdo smicha 2 tracky... nicmene nepopiram, ze by me klasicky DJ sety prestaly bavit, to ne :)[/quote]

presne tak…+1

Starf
    Člen

no me ten deadmau5uv nazor neni tak cizi, od doby, co chodim i na jiny akce nez trance (napr. Amon Tobin, Stephan Bodzin nebo Apparat), tak vidim, ze ta hudba muze byt v klubu daleko zajimavejsi nez kdyz nekdo smicha 2 tracky… nicmene nepopiram, ze by me klasicky DJ sety prestaly bavit, to ne 🙂

sharx
    Člen

poviem len tolko k tomu, že vela ludí pod slovom dj rozumie producent tanečnej hudby….a to hovorím z vlastnej skúsenosti…proste počujú nejaký track v rádiu alebo v tv, páči sa im a na základe toho povedia, že je to dobrý dj……proste počujú tanečný track a jeho autor je hneď dj, pri tom ani za djským pultom nikdy nemusel stáť……..a myslím že vela takých ludí hlasuje aj do tejto ankety

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 259)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.