Úvod › Fóra › Trance Diskuse › Vote now in DJmag’s Top 100 DJs 2008 poll!
- Toto téma obsahuje celkem 257 odpovědí. Do diskuze (73 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
eXrate a poslední změna proběhla před 16 roky a 5 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
29. 10. 2008 v 20:43 #104017
ondrab
Člen[quote Andrews][quote ondrab][quote Andrews]Proč? O jakých jeho schopnostech to svědčí?[/quote]
No svedci to o tom, ze ten clovek opravdu rozumi hudbe a dokaze sam slozit vyborny tracky.[/quote]
A jak skládání hudby souvisí s djingem?[/quote]
Tak dneska dokaze pres notas hrat kazdej druhej nouma. Clovek si koupi traktor, za pul roku se nauci poradny prechody a jakejs takejs mix a muze hrat. Takovejch djz je vsude plna p*del a ani me moc nezajmaj. To si muzu hrat doma sam na pocitaci a neplatit drahy vstupny. Ja si radeji zajdu na nekoho, kdo vi o co go, kdo te hudbe, kterou presentuje opravdu rozumi a neni nakej vodrhovac z vrchni dolni.
29. 10. 2008 v 20:40 #104015Anonymní uživatel
Neaktivníaki: to je ale blbost.. produkce slouží jako mocnej promo nástroj, která spoustě lidí pomáhá v jejich kariéře dje, aniž by byli nějak technicky zdatnější.
takovej halliwel se dostal nahoru a produkce nula29. 10. 2008 v 20:33 #104011Aki
ČlenAndrews: třeba tak, že se dnes nemůžeš stát top djem, aniž by ses proslavil tvorbou 🙂
29. 10. 2008 v 20:28 #104010Anonymní uživatel
Neaktivní[quote ondrab][quote Andrews]Proč? O jakých jeho schopnostech to svědčí?[/quote]
No svedci to o tom, ze ten clovek opravdu rozumi hudbe a dokaze sam slozit vyborny tracky.[/quote]
A jak skládání hudby souvisí s djingem?
29. 10. 2008 v 20:22 #104007Aki
ČlenAno ano, prostě je sorta lidí, který leží mau5 v žaludku a navezou se do něj při každý příležitosti 🙂 Ale pořád nevidím důvod proč – produkuje nadprůměrný věci, dělá jich mraky (což je dobře) a pořád to má úroveň (ještě lépe) a obrovskou oblíbenost (zázrak?). Je to skoro nejžádanější „dj“ planety v současnosti, urvat ho na akci je téměř nemožný. Divím se dosavadním výsledkům ankety a 11tému místu, odhadoval jsem minimálně Top 7.
Nejspíš je to celé kvůli tomu, že pár jedinců z fór nedokáže překousnout, že nějakej mladej fracek z kanady rozčeřil stojaté vody taneční scény a jeho popularita nabrala extrémní obrátky. Takový mainstream mezi kdysi-undergroundem.
Nejvíc mě pobavily reakce odpůrců na zahraničních fórech na nový singl Ghosts N Stuff. Samozřejmě – hrůza, brak, neposlouchatelný. Někdo taky vyslovil, že v tom slyší Justice, což ano, ten organsound tam je, ale toť vše 🙂 Věřím, že tito kritici by ten singl hltali jak biftek, kdyby před názvem bylo psáno Justice a ne Deadmau5 🙂
29. 10. 2008 v 20:21 #104006ondrab
Člen[quote Andrews]Proč? O jakých jeho schopnostech to svědčí?[/quote]
No svedci to o tom, ze ten clovek opravdu rozumi hudbe a dokaze sam slozit vyborny tracky. Kdybys sel na koncert sve oblibene skupiny, taky by si byl nasranej, ze hrajou pisnicky nekoho jinyho. Ja vim, ze u djz to neni jako u skupin, ale proste me to prijde lepsi, kdyz dj dokaze zahrat vybornej set jen ze svych tracku. Dalsi takovej me ted treba napada Eric Prydz.
29. 10. 2008 v 19:50 #104001Anonymní uživatel
Neaktivní[quote ondrab]Tak to ja treba daleko vic uznavam dje, kterej dokaze poskladat nekolikahodinovej set jen ze svych vlastnich tracku a nemusi brat odjinud.[/quote]
Proč? O jakých jeho schopnostech to svědčí?
29. 10. 2008 v 19:50 #104002Anonymní uživatel
Neaktivní[quote ondrab]Tak to ja treba daleko vic uznavam dje, kterej dokaze poskladat nekolikahodinovej set jen ze svych vlastnich tracku a nemusi brat odjinud.[/quote]
Proč? O jakých jeho schopnostech to svědčí?
29. 10. 2008 v 19:21 #103999Sq4Raa
ČlenTo sis naběhl sm2
29. 10. 2008 v 18:55 #103995ondrab
Člen[quote Andrews]Spíš to, že hraje svoje produkce only. Tam já třeba mám tu hranici.[/quote]
Tak to ja treba daleko vic uznavam dje, kterej dokaze poskladat nekolikahodinovej set jen ze svych vlastnich tracku a nemusi brat odjinud. A obzvlast u mause, od kteryho se me libi snad kazdej prvni a pultej track je to naprosta bomba.
29. 10. 2008 v 18:41 #103994Anonymní uživatel
Neaktivní[quote ondrab][quote mike_h]mne treba prekvapuje smradlava mys na 11. miste, kdyz nikdy zadnej DJ set nezahral sm2[/quote]
to nejak nechapu jak to myslis...to ze hraje live z albetonu znamena, ze neni DJ?..nebo ted te nejak nechapu[/quote]
Spíš to, že hraje svoje produkce only. Tam já třeba mám tu hranici.
Navíc přece prohlásil, že ‚DJs jsou všichni k[i]u[/i]rvy (cunts)‘, takže se mezi ně asi ani sám nepočítá… sm2 Nebo počítá a je to sadomasochista.
29. 10. 2008 v 16:14 #103978Newman
ČlenPrincezna: a neoficiální výsledky jsou vždycky známy s předstihem. Už jen z toho důvodu, že na vyhlašování cen má vystupovat aktuální DJ nr. 1, takže i ten už to dávno ví sm0
29. 10. 2008 v 15:34 #103973Princezna
ČlenOficiální vyhlášení výsledků je dnes sm6
29. 10. 2008 v 15:30 #103972deivis
ČlenHmm slyšel jsem 31 a i tak mě to stačí. Není moc dalších jmen která by mě lákala..
29. 10. 2008 v 15:01 #103969BoRo
Členja chci taky jen tak napsat,že Sq4Raa je idiot,hurasm3
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.