TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Vote now in DJmag’s Top 100 DJs 2008 poll!

• Toto téma obsahuje celkem 257 odpovědí. Do diskuze (73 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel eXrate a poslední změna proběhla před 16 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 91. až 105. (celkem z 259)
  • Autor
    BoRo
    Člen

neuveritelne,ale fakt! nikdo komu jsem dal hlas se nedostal do prvni stovky. Kde se stala chyba?

mike_h
    Člen

infectedmike:ty jsi taky z tech prispevatelu do toho rebricku co se nedocetl ani k tomu >>>DJ<<?sm3

Anonymní uživatel
    Host

Infected Mushroom na 10 to je super sm5 že se udrželi v desítce…příští rok půjdou výš,nový album bude pecka sm11

Andrews: nerozumím otázce

Anonymní uživatel
    Neaktivní

[quote beyond infinity]...a taky bohužel Cattaneo - což se mi zpětně jeví jako velká chyba[/quote]

WTF?

Mně vyšlo 21.

Anonymní uživatel
    Neaktivní

beyond infinity: tak v tom pádu mám 41 😀 – ještě gareth emery a chris liebing – taky cca 15 minut poslechu

hellman: ty 10-15minutové tam mám asi tři (Durand, Tyas – ti si to zasloužili sm2 a taky bohužel Cattaneo – což se mi zpětně jeví jako velká chyba)

mike_h
    Člen

mne vyslo 4, ale to jsem pocital, kolik lidi z ty stovky by mi stalo za poslech sm2

prochi
    Člen

mě vyšlo 30 taky slušný číslo 🙂

iamek
    Člen

22. Kyau & Albert … Vidim, ze byla i hojna ucast gay hlasujicich sm15

Anonymní uživatel
    Neaktivní

beyond infinity: taky 39 🙂
    no nebo spíš 38, ten tiddey se moc počítat nedá, toho sem slyšel tak 10 minut

Lukin_
    Člen

no lol to je síla (samoz. jestli to je pravé)

Jen tak pro zajímavost jsem si spočítal kolik jsem jich z té top100 slyšel na živo.
    Vyšlo mi 39, kdo má víc?

FUGAZ
    Člen

hlavně neplašit…sm18 ofiko vysledky zítra… sm3

BoRo
    Člen

hellman:No to byla primo ukazkova strategie. za1- ma 2500 „kamaradu“ + nenapadne byly rozesilany zpravy od ruznych lidi a-la hlasujte za Bobinu. samozrejme neco prislibil,holkam pusy,chlapum vodku. pak delal jako ze „ja to nebyl,to za mne nekdo delal,ale kdyz uz jste se snazili-dekuji. ted poprosim ale opravdove fandy mi dat hlas,jestli jsem si to zaslouzil“. A pozor! Vyhlaska: tyto anketu jsou nesmyslne,pojdme to dokazat! zkratka udelali flashmob a protlacili ho az na 28 misto.
    To je jedno,dj Feel rulaaa))) uz jsem se nasmal,to ted proste hybe postSSSRem. Citat adresovany Natlifu:
    „тебя почему нету в топ100 дж маг ?))) даже наш dj Feel там есть“

– Aurosonic
    sm15 komenty na extradj me drti))

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 91. až 105. (celkem z 259)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.